ضمنا من هنوز ساب و پلیر نخریدم اوضاع هنوز برای خرید نامناسبه ؟!
Printable View
ضمنا من هنوز ساب و پلیر نخریدم اوضاع هنوز برای خرید نامناسبه ؟!
فرمتهای صوتی و تصویری که مدل 353 ساپورت میکنه :نقل قول:
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx, avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
تنظیمات چی بهم می خوره؟صدای فسسسس ریطی به تنظیمات macc نداره.تنظیمات macc برای تعیین محل شونده هستش.شاید اشکال از سورس مورد استفادتون هست.نقل قول:
بله.هنوز قیمت دلار ثابت نشده.نکته دیگه هم اینکه قیمت محصولات با بالا رفتن دلار به صورت لجظه ای بالا میره ولی موقع پایین اومدن با تاخیر انجام میشه.انگار مغازه دارها دوست ندارند قیمتاشون رو بیارن پایین.نقل قول:
سلام آقای رایان عزیز و آقای hp1351نقل قول:
فکر کنم عالم و آدم نمونده که بدونه من هم می خوام سیستم بگیرم.بنابراین شاید شوخی نباشه که قیمت های بروز از من بپرسید
دوستان پلیر lx55 الان شده 900 تومن قبلا 750 بوده
440 شده 520 تومن قبلا 420 تومن بوده
1912 شده 1900 در آخرین قیمت گیری 1700 بود با دلار 2550
1021 شده 1550 تومن قبلا 1200 بوده
606 جامو 1750
اینها آخرین قیمت ها ست که من دیروز 16 مهر گرفتم واقعا امیدوارم دلار باز هم پایینتر بیاد و بشه این سیستم ها رو بخرم - یادتون باشه من چند وقت پیش هم قیمت ها رو براتون گفته بودم زمانی که دلار 2550 بود
برای دوست عزیز hp1351 خرید شما فقط پلیر مونده و قیمت ها برای پلیر زیاد تغییر نکرده که غیر قابل قبول باشه.توصیه من این هست که بخرید ترجیحا اگر بودجه مورد خاصی برای شما نباشه LX55 و وگرنه 440
تفاوت ها زیادی با هم ندارند. و فقط فرمت flacرو 440 اجرا نمی کنه تقریبا همین و اینکه سری LX کمی کیفیت ساخت بالاتری داره .
با تشکر از دوستان
نوشته شده توسط xpga [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يه آمپي مثل 4310 دنون hdmi 1.4 نداشته باشه و 3d نباشه در ديدن فيلم هاي 3d به مشكل بر ميخوريم ؟
حتي اگه Dolby TrueHD and dts-HD Master Audio decoders را داشته باشه ؟
لينك مشخصات دقيق اين آمپ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه حرفي از 3d در مشخصاتش نيست
دکود صداش ربطی به 3d بودن یا نبودن نداره.
این آمپ 3D نیست و به نظرم تصاویر 3D رو انتقال نمیده.
نقل قول:
بنده هنوز منتظر هستم
كسي نيست تجربه اش يا اطلاعاتي در موردش داشته باشه ؟
رایان راست می گه احتمالاً تصاویر 3D رو انتقال نمی ده چون به قول شما سلکتور یا Switcher نیست و پورت های HDMI تو این آمپ بصورت Repeater هستند یعنی اطلاعات رو می گیرن و بعد از پردازش مجدد دوباره ارسال می کنندنقل قول:
حالا چه اصراریه که این آمپ رو بگیرید احتمالاً قیمتش هم باید بالا باشه تو این رنج انتخاب های دیگه ای هم می شه کرد.
با سلام کالیوز یک برند معروف در زمینه تولیدمحصولات الکترونیک در شهر اصفهان وگرانتی معتبر در کل ایران است ونام روستایی در اطراف اصفهان -متاسفانه هنوز صدا وسیما کل کشور را تحت پوشش قرار نداده و مشکلاتی در مورد دریافت تعداد شبکه ها را دارد دستگاه شرکت ما(کالیوز) چون خروجی ان بصورت full hdست حتما باید از انتن بوستر دار استفاده کرد تا هنگام پخش یا ضبط دچار مشکلی نشود در صورت هرگونه سوال میتوانید با شاره تلفن 03117582081تماس فرمایید -کارمند شرکت کالیوز در ضمن دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد تعمییرات ----t وانواع گیرنده را دارند میتوانند با من تماس بگییرند خوشحال میشوم راهنمایی کنمsystemnegin@yahoo.com
عزیزنقل قول:
یکم اطلاعات بیشتر در مورد این کالا میدی ، چند تا عکس از محصول و قیمتش رو هم بگی خوبه.
مشخصات فنی هم بگی دیگه کامل میشه.
سلام
من با کمک و راهنمایی دوستان یه دنون 1312 خریدم نمیدونم چرا صدای تلویزیون با سینما هماهنگ نیست و چطور میشه هماهنگی بین صدا تصویر بوجود آورد؟
بعد نمیدونم چرا وقتی دکمه منو رو میزنم روی آمپلی مینویسه (ست آپ لوک)
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین