واسه من هم همين طوريه.نقل قول:
Printable View
واسه من هم همين طوريه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:از من که غیر عادیه! آخه 700 مگ تو 4 روز؟؟! حالا اگه درست نشد تماس میگیرم باشون ببینم ایراد از کجاست.نقل قول:
بابا کف بزنید دست بزنید.سوت
منم به جمع خانواده ی شاتل پیوستم .با اکو 128.
مبارکت باشه. :10:نقل قول:
براي من كه فكر كنم طبيعي باشه براي اين 5 روز رو زده 1706 كه فكر كنم مصرف هم كردم...
برای من دقت کردم میبینم داره کم و زیاد میشه. 40 تا میره بالا 50 تا میاد پاینن!
انشا ا... ما هم تا یه ماه دیگه میایم خدمت برو بچ شاتلی فعلا که قرار داد داریم(ایران گیت)
آقا اين شاتل حرام خور شده...
من رفتم اينترنت 64 گرفتم (ماه قبل) روي فاكتور به من نوشتن 16200 تومان. الان هم فاكتور رو دارم. اين يعني چي؟ يعني اين كه اينترنت 64 ADSL رو به من با قيمت 16200 تومان فروختند.
امروز كه مهلت ماهيانه ام تمون شده بود رفتم به من ميگن كه :
1: شما نميتوني اينترنت 512 اكو بگيري. بايد 15 روز قبلش به ما ميگفتي كه ميخواي تغيير تعرفه بدي.
2: شما 3500 بدهكار شدي. اين 3500 مال ماه پيش هست كه اينترنت گرون شده بوده.
بابا اينطور كه نميشه. من ماه قبل اينترنت رو خريدم 16200 فاكتور هم دارم. مثل اين ميمونه كه من برم يه صفحه كليد بخرم به قيمت ده هزار تومان. بيارم خونه استفاده كنم. بعد از 2 هفته طرف بياد به من بگه آقا اون صفحه كليدي كه شما خريدي، گرون شده. بايد بياي به همون اندازه كه گرون شده پولش رو بدي...
تازه اگر گرون هم شده خوب بشه به درك... چرا همون لحظه به من نگفتند كه گرون شده. شايد اگر ميگفتند كه 64 گرون شده من 64 نميگرفتم اون موقع به من نگفتن الان ميان به من ميگن...
اين قضيه تغيير تعرفه ديگه چيه؟ اين قانون از كي اومده؟ من اون اولا راحت ميرفتم اكو و آرت، هيچ مشكلي هم نبود. الان ميگن كه قانون شده كه اگر آرت داري مصرف ميكني و بخواي ماه بعدي بري روي اكو، بايد 15 روز قبل از اينكه اينترنتت تموم بشه، بري بهشون پول اكو رو بدي وگرنه براي ماه بعدي هم همون آرت رو ثبت ميكنن و ميگن برو تا ماه بعد....
به پشتيباني گفتم ميگه تو قرارداد بوده... در حالي كه اگر تو قرارداد بوده چرا اون اولا من ميتونستم راحت بين اكو و آرت انتقال پيدا كنم؟
سلام دوستان
سوالی در مورد نویز در صدای تلفن داشتم.
تقریباَ یک هفته هست که صدای بلندی بر روی صدای تلفن اضافه شده
آیا ممکن است از خراب شدن اسپلیتر باشد؟
لطفاَ راهنمایی کنید.
این موضوع را در این تاپیک مطرح کردم چون جای دیگری رو پیدا نکردم بپرسم
متشکر
دقیق نمیدونم ولی اونی که اومد برا من نصب کرد، گفت اگه اسپلیتر رو سر راه تلفن نذاری، نویز شدیدی روی تلفنتون میفته و اینترنتتون هم قطع میشه.نقل قول:
از پشتیبانی انلاین میتونی بپرسی