از سایت گزینه ی دو میتونی بگیری
از سایت گزینه ی دو میتونی بگیری
سلام
جزوات و نمونه سوالات دروس تخصصی کامپیوتر واسه کنکور توی مقطع کاردانی رو کسی داره ؟
برنامه نویسی VB , مبانی کامپیوتر , سخت افزار , سیستم عامل 1 و 2 , بانک اطلاعاتی , شبکه های کامپیوتری .
لطفا اگه کسی داره دریغ نکنه ، خیلی لازم دارم
ممنون
سلاماول خودمو معرفی می کنم : من دانش آموز سال سوم ریاضی بودم (از امروز دیگه نیستم :31:) می خوام تغییر رشته بدم برم تجربی .خوب می خوام از تابستون حسابی بهره ببرم و درسای دوم و سومو مرور کنم پس دنبال کتاب تست هایی می گردم که نه ساده باشه نه خیلی سخت، در سطح خودم یعنی متوسط رو به بالا.(اگه کمک میکنه معدلم 18.5 و فقط برای دندونپزشکی می خوام بخونم.)اینجاست که ازتون کمک می خوام و خواهشمندم تجربیات چند سالتون رو در این زمینه در اختیارم بزارید البته خودم هم بی کار نبودم و کمی تحقیق کردم و تو هر درس چنتا پیشنهاد دارم ولی بازم هیچی مثل تجربیات شما نمیشه....1. ادبیات: خیلی سبز (براری) – اندیشه فائق (احمدنیا)2. عربی: خیلی سبز {فوت و فن عربی} (برغمدی) یا یه کتاب کم حجم تر3. دینی: خیلی سبز (رنجیرزاده-مصطفوی-سخایی)4. زبان: مبتکران (اناری)5. حسابان: اینو نمی دونم آخه امسال کتاب عوض شده با این حال پیشنهاد خودم خیلی سبز یا مبتکران6.زیست: خیلی سبز (ابوذر نصری- کمیل نصری)7.فیزیک: مبتکران (محمودزاده)8.شیمی: مبتکران (بازرگانی- بابایی) - خیلی سبز (سپهری- مرعشی)یه سوال دیگه شما بین گزینه دو و قلم چی کدومو می پسندید؟ببخشید اگه پستم طولانی شد (خودمم خسته شدم :27:) اگه جایی اشتباه کردم لطفا بگید.با تشکر از همه شما دوستان:11:
عربی ایاد فیلینقل قول:
دینی به نظرم نشر الگو
حسابان چرا؟ شما که میخوای تجربی بخونی ! ولی خب مبتکران ...
قلمچی رو پیشنهاد میکنم !
خواهش میشه!
سلام من رشتم رياضي هست ميخواستم تو اين سه ماهه تابستون اين درسا رو جمع بندي کنم و يه
کتاب واسه تست بگيرم قربونش برم اينقدر کتاب رنگارنگ زياده که آدم مخش سوت ميکشه...
اين کتاب 20 کنکور ریاضی فیزیک گاج چطوره ؟
سلام.عربی اگه کتاب تست میخوای ابی کانون سهیلا خاکباز. چاپ 150 رو دارم.-دینی همگامان البته خودم نداشتم ولی تو همین جا خیلی ازش تعریف شده.زبان مبتکران کتاب خوبیه البته من خودم کتاب سبزو داشتم اونم خیلی خوبه.فیزیک من خودم کتابهای رمزینه رو داشتم وخیلی راضیم.البته برای کتاب تست گاجو پیشنهاد میکنم. شیمی هم مبتکران هم سبز عالیه البته من خودم عاشق کتابهای بهمن بازرگانی هستم.در مورد بقیه کتاب ها نظری ندارم:20:نقل قول:
اگه تا بعد کنکور صبر کنی، دوستان میان و راهنمایی می کنن.
به نظرم گام اول گزینه دو رو برو (البته آزموناش خوبه و جزوه اگه کتاب تست داری لازم نیست بخونی، دفترچه برنامه ریزیش مزخرف و دی وی دی هم بعضی درسا مثل دین و زندگی خوبه، دلایلش هم بعدا می گم ) ولی برا بعدش فعلا صبر کن تا موقش برسه. ( طول سال تحصیلی من کانون رو پیشنهاد می کنم با اینکه خودم همش گزینه دو رفتم و فقط یک آزمون کانون - اینم بعدا می گم چرا. هر وقت موقش رسید )نقل قول:
یه سوال دیگه شما بین گزینه دو و قلم چی کدومو می پسندید؟
برا جمع بندی ماههای پایانی خیلی خیلی خوبه. ولی فعلا به نظرم تست های آموزشی کار کنی بهتر باشه.نقل قول:
اين کتاب 20 کنکور ریاضی فیزیک گاج چطوره ؟
نقل قول:
در مورد کتاب هايی که تا حالا داشتم:
عربی فوت و فن کتاب کامل و سطح بالايی هست برای کسی مناسب هست که ميخواد عربی رو درصد بالا 80 چيزی بزنه
حسابان خيلی سبز عالی هست من همه رو امتحان کردم يه کتاب آموزشی داره که درس و يکم تست هست يه کتاب هم داره که فقط تست هست هر دو عالی و مطابق با کتاب درسی جديد هست
فيزيک مبتکران بييشتر درسنامه هست و تشريحی کار کرده اما خيلی سبز تست های خوب و مناسب و مفهومی داره
شيمی مبتکران حرف نداره استفاده کردم از هر لحاظ خوبه خيلی سبز رو هم نديدم
/میشه بیشتر توضیح بدید اصلا متوجه نشدم :31: (این موقش که میگید کی میرسه؟)نقل قول:
به نظرم گام اول گزینه دو رو برو (البته آزموناش خوبه و جزوه اگه کتاب تست داری لازم نیست بخونی، دفترچه برنامه ریزیش مزخرف و دی وی دی هم بعضی درسا مثل دین و زندگی خوبه، دلایلش هم بعدا می گم ) ولی برا بعدش فعلا صبر کن تا موقش برسه. ( طول سال تحصیلی من کانون رو پیشنهاد می کنم با اینکه خودم همش گزینه دو رفتم و فقط یک آزمون کانون - اینم بعدا می گم چرا. هر وقت موقش رسید )
به نظر خودم گزینه دو سوالاش بهتره ولی با توجه به تجربم تو سال دوم شرکت کنندگان رشته تجربیش خیلی کمن و آدم نمیتونه خوب خودشو مقایسه کنه (شاید امسال تعداد شرکت کنندهاش بیشتر شده باشه، خبر ندارم.)
با کمک دوستان خرید 5 تا از 8 تا کتاب قطعی شد فقط این سه تا مونده که باید یکم دیگه تحقیق کنم.
1. ادبیات: خیلی سبز (براری) – اندیشه فائق (احمدنیا) -- همگامان
2. دینی: خیلی سبز (رنجیرزاده-مصطفوی-سخایی)3.فیزیک: مبتکران (محمودزاده) یا خیلی سبزکد:فيزيک مبتکران بييشتر درسنامه هست و تشريحی کار کرده
فکر کنم کتاب تستش از تشریحیش جدا باشه (شیمیش که اینطوریه) ولی میرم از نزدیک میبینم اگه حرف شما درست باشه همون خیلی سبزو می خرم.درباره دینی این کتابو دست یکی از بچه ها دیدم ، کتاب خوبی بودولی ادبیات ؟؟؟؟؟؟