-
بطور تقريبي اعضاء كلوپ از تمام شهرهاي ايران هستند و اين باعث شده يك شبكه بزرگ اطلاعاتي در مورد قطعات و تعميرات و تجربه بوجود بياد.
توي شيراز و مشهد هم هستند منتها يك مقداري حضور كم رنگي پيدا كردند كه مسلما بخاطر كمبود وقت و كار و زندگي است، ولي يكي از اعضاء، جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه صاحب يك بيوك هست( و شايد هم دوتا) ساكن مشهد هستند و اينطور كه متوجه شدم چندان از وضعيت قطعه فروشان آمريكايي در اونجا راضي نيستند.
.....................
جناب حجازي، بيوك داراي چراغ اخطار بنزين همون الكترا است؟ چون معمولا خودروهاي لوكس آمريكايي در دهه 60 و 70 از اين چيزها داشتن و بعدها در نمونه هاي ساده تر دهه 80 به بالا هم استفاده شد.
-
بله همون الکترا منظورم هست.من تو ماشینهای آمریکایی اون زمان ندیدم به جز کادیلاک سویل که البته سویل چراغ بنزینش درجا روشن میشه و مثل الکترا نیست که کم کم نور چراغ پر رنگ بشه.
-
سلام
من بلاخره بعد از یک ماه و اندی که ماشین (در اثر تصادف)خوابیده بود .روشن کردم ببرم صافکاری ولی تا استارت زدم کلی روغن هیدرولیک ازش ریخت(روغن گیربکسشه)قبلا هم موقع استارت یکم در حد چند قطره میریخت ولی الان بد میریزه.واسه همین ترسیدم با خودش برم صفحه های گیربکس بسوزه بر فنا برم.بکسل کردم.
دوستان نظری ندارین این روغن ریزی شدید موقع استارت میتونه از چی باشه؟
خیلی شدیده خیلی
بعد هم دیدم موقع استارت از کابل ثبت باتری دود بلند شد.قرمز شده بود.ممنون میشم راهنماییم کنید
-
تصور ميكنم لوله هاي رفت و برگشت روغن گيربكس كه به كولر روغن در مخزن راديات متصل شده مشكلي پيدا كرده و روغن ريزي از اون قسمت باشه.
موقع استارت نگاه كنيد كه دقيقا روغن از چه قسمتي نشت پيدا ميكنه؟ كار مشكلي نيست و مسير لوله ها كاملا مشخصه.
نيپلهاي متصل به كولر روغن داخل مخزن راديات هم ممكنه هرز شده باشه كه بايد تعويض بشه.
دود كردن كابل مثبت ميتونه بخاطر آمپر كشيدن باشه، يعني اتصال كوتاه در مدار برق استارت بوجود آمده و باعث داغ شدن و دود كردن اون كابل شده، و يا محل اتصال اون كابل به سري اتوماتيك استارت و يا سر باطري شل شده و آمپر مناسب براي استارت زدن نميرسه ( كه در اين صورت استارت سنگين و يا به سختي ميزنه)
اتفاقا كابل هم در نزديك مسير لوله هاي روغن قرار داره و ممكنه مقداري از اون دود بخاطر تبخير روغن گيربكس باشه كه روي كابل ريخته.
اون بخش رو سر حوصله و به دقت چك كنيد و در زمان استارت زدن( توسط يك نفر ديگه) خودتون به دقت مسير لوله و كابلها رو بررسي كنيد.
-
واقعا ممنون از جوابتون. اگه اشتباه نكنم منظورتون دوتا لوله آلمينيومي روغن سردكنه. حتما چك ميكنم ممنون
-
-
:n03:سلام دوستان
من یه نوا سی6 مدل 65 تمیز تقریبا فابریک خریدم.
نشون مکانیک و نقاش دادم.
موتور عالی بود.گیربکس عالی اما دف کمی صدا میده.برقیا هم کامل و کولر فعال و خلاصه خیلی خوب.
فقط یه گلگیر رنگ داره و دوتا در هم یه خط دارن که زیاد به چشم نمیاد.
توی شیراز که تست کردیم شتاب و سبقت گیری و معکوس زدن با چسابندن گاز عالی بود.
از شیراز حرکت کردم سمت ایلام1100 کیلومتر.از اهواز هم حدودای 2 و 3 بعد ظهر رد شدم و بااینکه فن اضافه هم نداره و فابریکه دمای موتورش از90 بالاتر نرفت.البته کولر خیلی کم استفاده کردم.
باز ماشین خوب بود تا صد کیلومتر آخر که وقتی گاز میدادم سرعت زیاد نمیشد و معکوس هم نمیزد و در عوض یه صدای تق تق یا زر زر که انگار مثلا میخ بخوره به حلبی میداد.بد جوری نگرانم کرده.لطفا راهنمایی کنید.علت چی میتونه باشه مخصوصا اینکه اینجا مکانیک خوب نیست.
لطفا راهنمایی کنید.:n03:
-
مباركه، پس ديگه چرا ناراحتي؟!
ماشين همينه و به قول معروف آب و آتشه! امروز خوبه و فردا حالش بده!
در مورد ماشينهاي ما هم كه سالها كار كردن مسلما همين قضيه وجود داره و بايد به اونها رسيدگي بشه( و البته خودروهاي نو هم نياز به رسيدگي دارن) و در طي يك مسافت طولاني و بخصوص در گرماي شديد احتمال رخ دادن چند ايراد هم ميتونه باشه.
اون صدايي كه گفتيد دقيقا از كجاست؟
اگر از سمت موتور باشه احتمالا مربوط به اسبكها باشه كه ممكنه يكي از اونها كج شده يا ترك برداشته و نزديك به شكستنه چون اين مورد زياد پيش مياد و تعويض اونهم كار ساده اي هست.
كلا الان كه ماشين را گرفتيد يك سري تنظيمات سوپاپ و دلكو متناسب با وضعيت شهر خودتون بايد انجام بديد چون ارتفاع متفاوت از سطح دريا بين دو شهر شيراز و ايلام روي خودروهاي كاربراتوري تاثير زيادي ميگذاره.
ولي در رابطه با وضعيت گيربكس شايد مشكلي در سيم سبقت و يا گاورنر وجود داشته باشه كه اونها هم رفع شدنيه و چيز آنچنان خاصي نيست. به هر حال ماشين مسافت طولاني رو طي كرده و چندتايي عيب و ايراد توي اين مقدار مسافت بروز ميكنه. وضعيت روغن گيربكس را حتما چك كنيد و در صورت كثيف بودن تعويض كنيد.
در مورد حرارت موتور در حد 90 درجه طبيعيه منتها حتما بايد از فن برقي اضافه با قدرت كافي استفاده كنيد چون در غير اين صورت و بخصوص زمان استفاده از كولر حتما ماشين جوش مياره مخصوصا زماني كه ترافيك باشه.
اين يك نوا 78 هست كه در ايالت كاروليناي شمالي هست به قيمت 2900$ و يك فن برقي قوي هم نصب كرده درحالي كه متوسط دماي اونجا در گرمترين زمان تابستان 35 درجه است كه خيلي از دماي هواي جنوب و جنوب غرب كمتره،
بنابراين حتما در فكر اون باشيد تا از سوختن واشر سرسيلندر و ترك خوردن سرسيلندر و سوختن سوپاپ و آب روغن قاطي شدن و..جلوگيري كنيد.
من هم چند روزي هست كه دنبال راه انداختن كولر ماشين هستم و به جاهايي هم رسيدم . وقتي كار تمام شد، كاملا توضيح ميدم.
-
از رفقا کسی می دونه انجین استوک نوا حدودا چنده اگه گیربیاد؟ مدل 85 میلادی..
تشکر؛
-
منظور شما دقيقا موتور شورلت نوا مدل 1985 هست؟
فكر نميكنم از اين مدل در ايران پيدا بشه و در واقع نسل 5 نوا ديگه آمريكايي نبود و بجاي اون از تويوتا ( فكر كنم كرولا)استفاده شد و فقط آرم و نشان شورلت نوا را بر بدنه داشت.
شورلت نوا نسل 5
اما اگر موتورهاي نوا شش سيلندر منظورتون بود، اگر نمونه واقعا سالم و آماده به كار پيدا بشه چيزي حدود 3.5 تا 4 ميتونه قيمت داشته باشه چون تعمير يك موتور بدون تعويض سيلندر و قطعات اصلي( سر سيلندر، ميل لنگ و ميل سوپاپ) و صرفا تراش خوردن و استفاده از پيستون و ياتاقان و رينگ موتور جديد ، پمپ روغن و واشر و كاسه نمد كامل و سوپاپ و اسپندل و فنرها و متعلقات جانبي، همين حدود در مياد. البته قيمتهاي جديد دلار هم تاثير زيادي روي اين قيمت داره كه ميتونه بيشتر هم بشه.
وجود استارت و دينام و كاربراتور و پمپ بنزين و دلكو و جاي ----- هوا و واتر پمپ و..و..و.. روي اون موتور ( البته اگر سالم باشن) بازهم در قيمت تاثير ميگذاره.
براي خريد بهتره خوب بگرديد و موتور شرطي با مدارك خريد موتور ( براي تعويض اون) بگيريد و حتما يكبار موتور را روي زمين روشن كنيد و توسط يك فرد خبره به مسائل فني خودرو و بخصوص شورلت چك كنيد.