سلام
یکی قیمتاشو می ده ؟
من رفتم بخش تعرفه فقط زده بود ضریب اشتراک ... به ...و قیمت و پهنا اصلا سرعت و اینا معلوم نبود ؟
Printable View
سلام
یکی قیمتاشو می ده ؟
من رفتم بخش تعرفه فقط زده بود ضریب اشتراک ... به ...و قیمت و پهنا اصلا سرعت و اینا معلوم نبود ؟
مرکز مخابراتی کاظمیان !نقل قول:
کدوم شهر؟؟نقل قول:
دوستان من کارم دانلوده.سرویس 512 با 8 یا 6 گیگ در ماه آساتک چطوره؟روزا سرعتش 400 هست و شبا 60؟و اینکه وضعیت تورنت خوبه؟کلا بگیرم یا مخابرات نا محدود بگیرم
2-3 روزه سرعت من مثل قبلنا خوب شده ! :42:
سرعت تو روزا بین 170 تا 250 متغیره ! :8:
برای ما که تغییری نکرده روزها 50 تا 60
شبها 10 تا 15
اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما بخدا الان اسیاتک وضعش چطوره؟
نقل قول:عزیز اگه منظورت شهید کاظمیان تهرانه که من هم داشتمنقل قول:
روزانه سرعت دانلودم حداقل 450 و شبانه هم حد اکثر 60 بود!
بحث اینه... شبانش نباید اینقدر بد باشه؛ البته برای برخی از دوستان هم شرکت حسابی مرام کششون کرده و روزانه شون هم در حد شبانشون هست
شاد باشین :دی
تنها مشکل اسیاتک شبانش هست که سرعت خیلی میاد پایین حتی از سرعت واقعی هم میاد پایین تر کمی مثلا 512 دارم صبح ساعت 8.50 کانکت میشم تا 9:10 که 20 دقیقه میشه رایگانه و جز شبانه حساب میشه سرعت از 45 تا 30 متغیره به محض اینکه 9:10 میشه قطع میشه سرعت دانلود میره رو 350 تا 400
روزانه رو بکنن 200 ولی شبانه رو اقلا سرعت واقعی رو بدن کمتر ندن
مگر نه از موارد دیگه بهترین شرکت هست به خصوص از نظر قیمت
شبانه میگید سرعت میاد پایین، نوع سرویستونم لطفا بگید... خوب مسلماً مثل اینکه در آسیاتک هرچقدر بیشتر پول بدی ضریب اشتراک خطی که بهت دادن کاهش یافته و سرعتت میره بالاتر (در سرویسای چابک و کیمیا)...
همچنین آیا با دانلود همزمان چند فایل، از لینک های مستقیم و سرورهای باکیفیت و سرعت بالا هم باز سرعت پایینه (سرعت کلی)؟