نمیدونم چرا صفحه یاهو مسنجر از بالا به پایین کشیده نیست یعنی کامل ماکسیمایز نیست ! وقتی ماکسیمایز میکنم میشه ولی یاهو رو ببیندم دوباره باز کنم ریستور شده میاد !
Printable View
نمیدونم چرا صفحه یاهو مسنجر از بالا به پایین کشیده نیست یعنی کامل ماکسیمایز نیست ! وقتی ماکسیمایز میکنم میشه ولی یاهو رو ببیندم دوباره باز کنم ریستور شده میاد !
یه اتفاق باور نکردنی برام افتاده! یک ایمیل یاهو قدیمیم که تمام زندگیم داخلش هست الان پسوردش رو فراموش کردم وقتی 2 سال 2سال ویندوز عوض نکنی همین می شه!
نمی دونم چی شده بود آیدیم از یاهو مسنجر پاک شدهبود الان هر کار می کنم پسوردش یادم نمی یاد خواهشن تمام راه های ممکن رسیدن به پسوردم رو برام بگید خیلی مهمه برام
اگه مشخصاتی که موقع ثبت نام وارد کردی یادته از قسمت forget password برو درست میشه.نقل قول:
lممنون دوست عزیز ولی هر دفعه آدرس سند شون رو عوض می کنند
مملکت بی قانون
نقل قول:
نوشته شده توسط said92 مشاهده تاپيک
سلام این ایمیل های تبلیغاتی که برام میاد را چجوری از دستشون خبل شم هنمش هم از یک گروه یاهو هست نمی دونم چطور آی دی من را اد کرده اند از این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخواد زیاد سریع تایپ کنی اگه زیاد سریع تایپ کنی بدون دقت تایپ می کنی بعدش متنات یه جور دیگه در میاد که گاهی جاهاش نامفهومه این یک قانونه ! (از خودم در آوردم ولی از نظر خودم راسته D: )
تشکر فراوان
سلام
چند وقتی هست یاهوی من زیاد هنگ میکنه.گاهی هم پیغامهای من یا طرف مقابل رو نشون نمیده و صفحه سفید هست
چکار کنم درست شه؟
ورژن 11
هربار که از یاهو لوگین میکنم این پنجره باز میشه که ادمو کلافه میکنه. چطوری میشه کاری کرد که دیگه باز نشه؟
درود.
دوستان چجوری میشه عکس آواتار Add لیست های خودمون رو بزرگ و واضح ببینیم؟(چه در خود سایت یاهو و چه در یاهو مسنجر)
با تشکر.
نقل قول:
ورژن 11.5.0.152 رو نصب کنید امیدوارم مشکل برطرف بشه
البته این ورژن های جدید همگی با ویندوز های 7 سازگاری کامل رو دارند و ممکنه روی نسخه های قبلی ویندوز سازگار نباشند
در مورد سفید بودن صفحه مسنجر هم راه حلی هست که عنوان شده :
نقل قول:
سایزش رو نمیشه بزرگتر از این حالت دید و امکانش نیست