اگه بخوام مقایسه کنم با نت 1 مگ الانم که 70 تومنه :نقل قول:
این سپنتاس :
۱۰۲۴ ۸۰GB
149 هزار تومان
یعتی دو برابر تاره اینم محدودیت 80 گیگ داره :n04:
Printable View
اگه بخوام مقایسه کنم با نت 1 مگ الانم که 70 تومنه :نقل قول:
این سپنتاس :
۱۰۲۴ ۸۰GB
149 هزار تومان
یعتی دو برابر تاره اینم محدودیت 80 گیگ داره :n04:
فکر کنم با این حساب حجمی دو مگ با شبانه رایگان همین فن اوا از همه بهتر باشه.
شبی 4/5 گیگ دانلود می کنی که 30 شب می شه : 135 گیگ + 40 گیگ هم حجم داره کلا = 175 گیگ قیمت هم 110 هزار تومان
من قبلا سرویس 1 مگ محدود 3gb داشتم ، شبی هم 3 گیگ دانلود میکردم ، این قضیه 4 - 5 ماهی ادامه داشت که بعدا دیدم یک شب سرعتم شده 32 دقیقا بعد از ساعت 2 صبح سرعتم 32 میشد یعنی منو محدود کردننقل قول:
بعد از این قضیه اومد نامحدود گرفتم
الانم فکر نکنید راحت هر شب هر چقد بخاید دانلود کنید اگه رعایت نکنید و زیاد دانود کنید شبانه محدودتون میکنه
من تا دو ماه پیش چند ماه محدود دو مگ داشتم. هر شب هم شبی 4/5 گیگ دانلود می کردم ولی یکبار هم سرعت شبانم رو کم نکردن.نقل قول:
البته با این وضعی که سر نامحدود آوردن نمی دونم الان سر دانلود شبانه هم بلایی آوردن یا نه ؟
شنیدم (مطمئن نیستم) که سپنتا برای تهران برای نامحدوداش محدودیت حجم اعمال نمیکنه، میتونید تو تاپیک سپنتا بپرسید از کسایی که دارن یا زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسیدنقل قول:
دوستانی که نامحدود بدون مصرف منصفانه میخوان فعلا فقط شرکت پیشگامان خوب هست
البته ضریب اشتراک 1 به 10 هست یعنی سرعت 1 مگ حدود 102 هست ماهی 71000 تومن
هیچ مصرف منصفانه ای هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این ماله شهر اصفهان است. تهران هم همین قیمته و نامحدود داره ؟
من گشتم ولی پیدا نکردم.
downstream مودم که اصن پایین نمیاد!!!!!!!نقل قول:
سرعتو از اکانتینگ محدود میکنن و downstream رو همون مقدار باقی میمونه و تغییر نمیکنه!!
ضریب اشتراک فن آوا قبل از اعمال محدودیت ۱ به ۱ بود و حالا که محدود شده ۱ به ۸ شده ولی پیشگامان فکر کنم از اول سرعتش ۱۶ کیلوبایته یا سرعت بین ۱۰ نفر تقسیم میشه در نوسانه ولی بازم تحقیق کنین ببینین چطوریه خبر بدیننقل قول:
نه بعضی موقع سرویس عوض کنی دان استریم تغییر می کنه بستگی به شاتل داره برای هر سرویس روی چی ببندهنقل قول:
منم همینو میگم دیگه شما باید قسمت نرم افزار اکانتینگ و دور بزنی همین آدم نیستن اونجا که نرم افزاره میگه بعد فلان گیگ طی یه مدت خاص آقارو ببند به دیال آپ