سعید این عکس که گذاشتی چرا نوشته هاش برعکسه دادا:31::27:نقل قول:
Printable View
سعید این عکس که گذاشتی چرا نوشته هاش برعکسه دادا:31::27:نقل قول:
دسته هاش شبیه این وسیله هه بود ،اسمش چی بود ؟:دی همون که پرتش می کردی بعد دوباره به طرت برمی گشت :31::27:
اهان بومرنگ :دی
خوب دو یا چند تا خروجی یک سری خوبی ها داره ، اولیش اینکه شما اگر بخواهید دو نفره بازی کنید ، توی دو تا مانیتور میبینید ولی با یک کنسول .نقل قول:
دومیش اینکه میشه بازی رو توی دو یا چند تا مانیتور بسط داد (WorkStation)
البته شاید هم اون یکی ورودی باشه ، چونکه وردوی HDMI امروزه توی دستگاه های مالتی مدیا یک امر خیلی مهم هستش .
ولی باقیش که از هر چیزی دو تا گذاشته دیگه خیلی تابلو هستش ، مثل دو تا پورت Ethernet !!!
راست می گی میلاد جان از این زاویه بهش نگا نکره بودم ، اما در مورد دسته ، انصافا دسته فعلی پلی استیشن سه خوبه و نمی شه گفت راحت نیست ، فقط زیادی قیافه دستش تکراری شده دلتون رو زده : )
دوستان این PSN Store می دونید کی قراره را بیافته ؟!؟
دستش به نظر من هم خوبه ، و یک آفرین به سونی اینجا میگم که توی هر نسل کنسولش ریخت کنترلر رو به هم نریخته .نقل قول:
نمیدونم والا طرف احتمالا عینکی بوده !! :31:نقل قول:
شهاب کلا Sony اقراق زیاد میکنه !!نقل قول:
هم تو بازی ها این ثابت شده و هم تو کنسول هاش !!
Sony صراحتا گفته بود که PS2 گرافیکی برابر Toy Story رو براتون به ارمغان میاره ولی هنوز کنسول PS3 هم به اون حد نرسیده !!
یا مثلا همین بازی MGS4 وقتی دموش رو برای من آوردن قبل از Release بازی من هرچی نگاه میکردم باورم نمیشد این بازیه !!
ولی خب اون چیزی نبود که باید میشد !! یا از همه اینا بدتر بازیه Kill zone 2 که واقعا برای خودش یه فیلم بود !!
من هنورم در تعجبم که Sony با نمایش دادن اون تریلر ها چطوری تونسته این بازی هارو با این تغییرات فاحش عرضه کنه !!
سونی تبلیغات چی های خوبی داره .نقل قول:
توی همون Ps2 با اینکه گرافیکش از دریمکست پایین تر بود و عملا خیلی ازش عقب تر بود ، تونست دریمکست رو کنار بزنه .
توی بعضی بازی ها هم مثل اویل کد ورونیکه هم دمو های پری رندر از خود بازی کیفیتش پایین تر بود :31:
میشه از دردسرهای هـک جدید بگید و اینکه کدوم بهتره ؟؟؟؟؟نقل قول:
و کدوم قیمت هـکش مناسب تره......؟؟؟؟؟
دقیقا سعید!نقل قول:
سونی بعضی وقتها خیلی بزرگ نمایی میکنه!
از جمله بزرگ نمایی های معروفش مربوط میشه شعار های قبل از عرضه بازی های انحصاریش!
نمونه بارزش این که چندین بار هم شنیدیم این بوده که میان میگن فلان بازی روی هیچ کنسولی به جز PS3 به این خوبی اجرا نمیشد! یا مثلا فلان بازی از 50 درصد قدرت کنسول استفاده میکنه و ....:31:
البته شایدم راست باشه ( که خوب بعید به نظر میرسه!) ولی اینقدر بزرگ نمایی واقعا جای تعجب داره!
دردسر های این ه ک بر میگرده به سخت اجرا شدن و یا اجرا نشدن یه سری بازی ها به صورت مناسب!نقل قول:
ولی خوب در کل نسبت یه کارایی و اجرای بدون مشکل اکثر بازی ها باید گفت که کسی به اون صورت به مشکلات این ه ک که خوب زیاد هم نیست توجه نمیکنه! و تو چشم نمی زنه!
قطعا کاستوم فرمور!نقل قول:
و کدوم قیمت هـکش مناسب تره......؟؟؟؟؟
کاملا رایگانه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. اقا این نرم افزاررو توضیح میدین یکم؟ عین همن؟ میتونم هردوتارو داشته باشم؟ ممنون:11:نقل قول: