سلام دوباره خدمت دوستان محترم
با آرکِید هم میشه به اینترنت وصل شد؟
البته می دونم که یک ماه مجانی نداره! ولی در کل میگم!!!
سوال دوست بالایی سوال منم هست حالا:
1:مموری هاش تو چند حافظه عرضه میشن؟
2:هارد ها برای ساخت کجاست ؟
3:خوب من سیو رو باید کجا بریزم میدونم با فلش هم میشه ولی کجا
4:بعد من شنیدم از سی دی نمیشه چیزی رو تو هارد ذخیره کرد درسته؟
5:بعد سی پی یو تمام مدل ها یکی هستند ؟ فرقی نداره؟؟؟
6:اون برد قدیمی ها رو میشه اسمش رو بگید؟
7:کدوم یکی از 360 ها دو فنه هست همشون دو فن دارن؟ اخه گفته بودند از تاریخ فلانی به بعد دو فنه زده مایکروسافت !!
8:کدوم درایور از همه بهتره؟ بعد ما برای فهمیدن نوع درایور فقط باید 360 رو باز کنیم؟؟؟کدو درایو باعث گرم تر شدن میشد؟الان همه رو با کدو درایو میزنن؟
9:تو محیط ایکس لایو چه چیزهایی هست و ما از کدوم ورژن داشبرد به بعد میتونیم اون ادمک رو بسازیم اخه دوستم میگفت تو تمام ورژن ها نمیشه
10:از اونایی که میگیریم میتونیم بهشون بگیم خودشون واسمون اپدیت کنن ؟؟؟
11:خیلی ممنون دوستان
دوستان خبری از آخرین آمار خرابی های احتمالی جاسپر دارن؟؟؟
سلام.
به همگی امروز همه جا تو توپ خونه XBOX 360 با بورد جاسپر داشتن البته از نوع ارکید .و تاریخ اونم 2009/2 بود.
خیلی جای زیادی نمی گیره دوست من.برای مموری 256 برای سیو بازی ها کافیهنقل قول:
با فلش هم نمی شه از سیو ها برای بازی استفاده کرد
بله دوست مننقل قول:
اگه منظورتون xbox live هست بله
با آرکید هم میشه
1.حافظه ها 256 مگابایتی هستننقل قول:
سوال دوست بالایی سوال منم هست حالا:
1:مموری هاش تو چند حافظه عرضه میشن؟
2:هارد ها برای ساخت کجاست ؟
3:خوب من سیو رو باید کجا بریزم میدونم با فلش هم میشه ولی کجا
4:بعد من شنیدم از سی دی نمیشه چیزی رو تو هارد ذخیره کرد درسته؟
5:بعد سی پی یو تمام مدل ها یکی هستند ؟ فرقی نداره؟؟؟
6:اون برد قدیمی ها رو میشه اسمش رو بگید؟
7:کدوم یکی از 360 ها دو فنه هست همشون دو فن دارن؟ اخه گفته بودند از تاریخ فلانی به بعد دو فنه زده مایکروسافت !!
8:کدوم درایور از همه بهتره؟ بعد ما برای فهمیدن نوع درایور فقط باید 360 رو باز کنیم؟؟؟کدو درایو باعث گرم تر شدن میشد؟الان همه رو با کدو درایو میزنن؟
9:تو محیط ایکس لایو چه چیزهایی هست و ما از کدوم ورژن داشبرد به بعد میتونیم اون ادمک رو بسازیم اخه دوستم میگفت تو تمام ورژن ها نمیشه
10:از اونایی که میگیریم میتونیم بهشون بگیم خودشون واسمون اپدیت کنن ؟؟؟
11:خیلی ممنون دوستان
2.منظورتون اینه که کدوم کشور ساختتش دیگه؟اگه منظورتون این باشه همون کشوری که کنسول رو می سازه هارد رو هم همون می سازه که فکر کنم چین باشه.اکثر ایکس باکس های حال حاضر رو چین می زنه
3.سیو بازی هارو یا باید روی هارد بریزید یا روی مموری کارت دستگاه بستگی داره که هارد داشته باشین یا مموری
4.بله درسته
5.سی پی یو ها یکی هستن و فرقی با هم ندارن
6.زفیر-زفیر با هیت سینک اضافه-فالکون-جاسپر.البته یه برد دیگه هم قبل از زفیر بود که اسمشو یادم نمی یاد فقط یادمه اولش حرف( L )رو داشت
7.ایکس باکس های موجود در بازارهای حال حاضر همه دو فنه هستن
8.الان درایو ها لایت آن هستن و کیفیت خوبی دارن.قبلا درایو هایی مثل سامسونگ و هیتاچی هم موجود بودن.نمی دونم کدوم باعث داغ شدن دستگاه می شده ولی بغید می دونم در این مورد با هم فرقی داشته باشن.برای فهمیدن نوع درایو هم فکر کنم فقط همین باشه باید درایو رو خارج کنید.البته شاید راه های دیگه ای هم داشته باشه
9.تم برای دانلود-امکان دانلود بعضی بازی ها-امکان بازی های آنلاین و غیره و شما با این داشبوردی که اینجا گذاشته شده می تونید به راحتی روی کنسول نصب و به لایو وصل بشید
10.بعضی جاها این کارو انجام می دن و بعضی جاها هم نه.در کل بستگی داره که از کجا کنسول رو می خریدکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=273165
موفق باشید همگی
کسی جوابم رو نمیده؟؟؟:sad::sad:نقل قول:
اگه کنسولش کار نکرده و واقعا جاسپر هستش قیمتش خیلی عالیه ...نقل قول:
تو هم که هر چند وقت یه بار میای میگی آمار خرابیه جاسپر چقدره ! ( خسته نشی یه وقت ) ! : دینقل قول:
این که میگی halo edition هست پس jasper نمیتونه باشهنقل قول:
چون halo edition به صورت limited تولید شد و اون موقع falcon هم نبود چه برسه به jasper
آخه بنده خدا جلوم باز کرد و رو آداپکتورش نوشته بود 150wنقل قول:
مطمنی halo edition بوده ؟نقل قول: