بهتره با 195 تماس بگیریدنقل قول:
Printable View
بهتره با 195 تماس بگیریدنقل قول:
سلام. الآن مودم خوب چی بگیرم برای گرفتن بهترین آنتن و بازدهی برای مکانی که بهترین حالت با همراه اول با یه گوشی cat.4 اینه؟ (اکثراً روی 1 و خورده ای مگابیت هست). میخوام ADSL نامحدود مخابرات (از نسل قدیم زمانی که نامحدود میدادن مونده) جمع کنم دیگه. میخوام یه روزانه ایرانسل و یه شبانه همراه اول بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 4جی ایرانسل مشهد
دوست عزیز تاپیک جداگونه دارهنقل قول:
اینحا جای تست گذاشتن اینا نیست
تست 4جی ایرانسل مشهد
بسته خریدم میخواد خودکار تمدید نشه چه کدی باید بزنم؟
تایپیک تست جای دیگست پست قبلی دوستان معرفی کردننقل قول:
ایرانسل تمدید خودکار نمیکنه اگر خودتون نخواهید ، همراه اوله اتومات تمدید میکنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تمدید خودکار داره ایرانسل جدیدا باید غیرفعال کنید از برنامه ایرانسل مننقل قول:
من تو گزینه میرم میگه شما بسته ایی با قابلیت تمدید خودکار ندارید! فکر کنم بسته هاش فرق داره! یا اینکه رو سیم دایمی اتومات فعال بشه یا اگر شارژ زیاد نداشته باشیم رو اعتباری نتونه تمدید کنه، تجربه شما چیه تو این مورد؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من اعتباری دارم و هر دفعه 5 گیگ 6 تا 12 ظهر خریدم خودکار فعال شده و توی قسمت بسته با قابلیت تمدید خودکار رفته البته قبلا میتونستی خودت فعال یا غیرفعال کنی موقع خریدن ولی اخیرا ایرانسل در حرکتی در راستای کلاه برداری این حرکت رو ایجاد کردهنقل قول:
من درست متوجه شدم ، نامحدود فقط شبانه و از 2-8 قابل اجرا هست ، درسته ؟
سلام دوستان.من الان صبح ها برای دانلود گوشیمو با هات اسپات شیر میکنم برای دانلود.میخوام الان مودم ایرانسل بگیرم لطف میکنید راهنمایی منید چه مودمی بگیرم ؟
سرعت دانلود گوشیم وقتی شیر میکنم با برنامه idm روی 5-6 مگابایت بر ثانیه هست با مودم تغییری نمیکنه؟دانلود خیلی برام مهمه
ممنون میشم
آرهنقل قول:
.
فعلا گوشیو با کابل وصل کن شاید بیشتر بگیری.نقل قول:
اگه مودم ۴جی بگیریم همینه، ولی اگه مودم ۴.۵ بگیری یا گوشی cat6، ممکنه از ۵-۶ به ۱۰، یا بالاترم برسه که اونوقت ممکنه با وصل کردن با کابل، سرعت بیشتری بگیری باز.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
چون رو این دائمی ها بیشتر میتونن کلاه بزارن سر مردم ...
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
- - - Updated - - -
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
سلامنقل قول:
ممنون میشم بفرمایید از چه طریق چون بنده هم یک 902 دارم
یک برنامه دوستان قبلا اینجا گذاشته بودند که میشد روی یک انتن خاص قفل کنیم تا همش روی یک انتن دیگه که مثلا 2g هست نره ، اسمش رو اگه کسی از دوستان میدونه بفرماید ممنون میشم
با سپاس
برای گوشی اندروید اسم برنامه network signal guru هست برای مودم هم که برنامه لازم نداره در تنظیماتش هست.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
برنامه ایرانسل من بازم مشکل دارم وارد میشه لی لود نمیشه هیچ چیزی
شورشو در اورده این گند سل
جریان بسته هدیه ای که برام فعال شده چیه؟
من عید ۱۲ گیگ خریده بودم چون نتم تموم شده بودم
بسته ۱۰ گیگ هدیه ای هم که روی مودم بود رو هم تموم کرده بودم
الاناومدم چک کنم ببینم چقدر از بسته ۱۲ گیگیم مونده که متوجه شدم ۶ گیگو خورده ای دیگه از بسته هدیه ای که نمیدونم کی فعال برام شده مونده
جریان چیه؟
ویرایش:
بسته ۱۲ گیگ ۳ ماه اعتبار
بسته هدیه هم ۳ ماه اعتبار داره
دوستان الان کسی بخواد بسته فعال کنه باید چیکار کنه ؟!!! ایرانسل من خرابه حساب کنترل ایترنتی هم همینجور
بسته ساعتی نا محدود
قبلنا از اخر شب خراب میشد ( از عصر کارنمیکنه ) ایرانسل من الان دیگه باید اول صبح برای شب بعد بخری به هیچیش اطمینانی تو این خراب شده
از عصر هرکاری کردم یه بسته برای TDLTE بگیرم نشده. هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر باز نشدن اپ My Irancell بدون اینترنت بشم :|
یعنی هییچ راهی جز اپ برای خرید بسته TDLTE نیست ؟ :|
تو سایت yello. Ir اینام یه سر بزننقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
واقعا این آشغالا روز به روز دزدتر میشن. من مدتهاست وقتی دانلود سنگین دارم بسته شبانه (2 تا 8 صبح) دو یا سه ساعته میخرم و با سرعت 700 KB تا 2-3 MB دانلود میکنم. قبلنا تا دیقه آخر سرعت خوب بود ولی الان چند وقته وقتی بسته سه ساعته میخرم تا 2 ساعت و نیم سرعت بالاست و رو 4G ه ولی دقیقا تا میرسه به نیم ساعت آخر یهو میره رو H+ و سرعت میره رو حداکثر 200 تا 300 KB. کاملا برنامه ریزی شده است چون همیشه هم دقیقا تو همون نیم ساعت آخر اینجوری میشه. بسته 2 ساعته هم حدودا 20 دیقه آخرش اینجوری میشه. خیلی پستن.
واسه کس دیگه ای هم اینجوری هس؟
انصافا اگه واسه شما هم اینجوریه برید 195 شکایت کنید. یه نفر فایده نداره ولی تعداد زیاد شه ممکنه نتیجه بده. جالبه که اوایلش این نیم ساعتی که میگم 10 دیقه بود. دیدن کسی اعتراض نکرد کردنش نییم ساعت. همین جوری بره جلو یه ربع سرعت خوب میدن بقیه ش رو میدزدن
واقعا این اتفاق هر کشور دیگه ای میفتاد پوست از کله شرکتش کنده میشد...
سلام همگی
روزتون بخر
دوستان یه مشکلی دارم
USB Tethering برای خط ایرانسلم کار میکنه
ولی برای همراه اولم نه :|
جفتشون نت دارن و تو خود گوشی استفاده میشه منتها وقتی با لپتاب شیر میکنم فقط ایرانسله وصل میشه.
امروز اینطوری شده!دیروز درست بود.
منم مثل شما همیشه یک ساعت آخر سرعت رو کم میکنن میگن طرف خوابه نمیبینه سرعتش کم میشه خیلی ها هم چون خوابن نمیبینن ولی من با نرم افزار متوجه میشمنقل قول:
کلا شیطان پیش این ها درس نادرستگری پس میده
نقل قول:فکر کنم این موضوع قبلاً چند بار در همین انجمن مطرح شده . راه حلش این هست که یکم شارژ باقیمانده هم داشته باشید مثلاً علاوه بر بسته های شبانه یه بسته روزانه 20 مگابایتی هم بخرید که فقط 500 تومن هست . البته تا قبل اتمام دانلود شبانه این بسته رو نباید تموم کنید .نقل قول:
من با این روش هیچ مشکل نداشتم و تا آخر ساعت شبانه میتونم استفاده کنم .
خب مشکل من بر طرف شد ؛نقل قول:
چون از سیم کارت روی مودم و pc استفاده میکردم و این مودمها 99% شون کد ها رو اجرا نمیکنن (کد دستوری یا ussd) ، برای شارژ و بسته خریدن هی باید سیم کارت رو میکشیدم بیرون و میگذاشتم توی گوشی .
با این شبیه ساز اندروید که دوستمون معرفی کردن اپلیکشن مای ایرانسل رو روی pc فعال کردم و از اون میتونم بسته بگیرم .
قبلا یه شبیه ساز دیگه دانلود کردم جواب نداد ، پس همینو دانلود کنید اگه قصد اینکارو دارید .
پ.ن : چند روز پیش ساعت 7 بسته 1 ساعته رو فعال کردم و 7:35 تمام شد ، خیلی شیک و مجلسی .
شکایت به 195 و اینها هم راه به جایی نمیبره چون اون بالا دستی ها رضایتشون تو اینه که نت و خدماتش بدتر و کندتر باشه ، هر چند اگه حوصله و وقتش رو دارید حتما انجام بدید . تاثیر شکایات از اپراتورها یه چیزی در حد تاثیر شکایات مردم از خودروسازهاست !!
پ.ن 2: دیگه تا بعد انتkh ابات چاره ای جز صبر نیست . تا اونموقع وضعیت نت همینجور شلم شورواست .
باید مقداری شارژ یا بسته روزانه داشته باشی تا به این مشکل برنخوری.نقل قول:
بسته نامحدود که تا 8 صبح زمان داره ، چه دلیلی داره شارژ اضافه داشته باشیم ؟نقل قول:
دلیلش این هست وقتی اعتبار داشته باشی مثلا وقتی بسته ساعت 7 صبح بخری تا 8 صبح به اتمام میرسهنقل قول:
اگه شارژ خیلی کم باشه فقط نیم ساعت استفاده میشه
برای اینکه نیم ساعت آخر بسته های شبانه قطعی نداشته باشی باید سیم کارت حداقل 600-700 تومن داشته باشهنقل قول:
الاننقل قول:
الان من بسته ۵ گیگ صبح ، نیم ساعت آخر فقط قطع وصل میشه ، به خاطر همین شارژ نداشتن خطم هست ؟
آره به خاطر همینه.نقل قول:
سلام خسته نباشید . چجوری میشه موبایل را روی فورجی قفل کرد ؟
دوستان 4G+ رو کدوم باند ها هست ماله ایرانسل؟
برای آندروید نرم افزار 4g toggleنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
باند های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ که تجمیع می شوند.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
بچها سلام
این برنامه guru ک سیگنال رو نشون میده و میشه روی انتن خاصی قفل کرد
من دانلود کردم کلی هر کاری میکنم این چیزایی ک تو عکسهای گوگل پلی و بچهای همین فروم ک گذاشتن رو نشون نمیده و هیچ کدوم از قسمت های برنامه فعال نیست
این عکس از برنامه اصلی ک دوستان گذاشتن
و این عکس از برنامه دانلودی من از گوگل پلی و سایتای دیگه ک هر کاری میکنم فعال نمیشه و هیچی نشون نمیده
ادیت:هر کاری میکنم اجازه عکس گذاشتن نمیده حتی با تگ