سرعت دانلود از یوتیوب با پارس انلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت دانلود از یوتیوب با پارس انلاین :
شما دانلودتون رو تازه استارت زدید بزارید یکم زمان بگذره حدود 20 ثانیه سرعت میاد پایین تر و الا اول دالندو سرعت خیلی بالا میزنه و برای من روی 1 مگابایت میاد برخی مواقعنقل قول:
نقل قول:
اگه مشکل از پارس انلاین نیست پس چرا تو ساعات عادی روز که ترافیک حساب میشه سرعت دانلود از راپیدباز میاد روی 500 کیلوبایت در ثانیه
من زنگ زدم باهاشون صحبت کردم و بهشون هم گفتم شما محدودیت قائل میشید پشتیبانی هم قبول کرد و گفت پیگیری میکنم و شماره منم گرفت گفت تماس میگیرم باهاتون ولی فعلا که خبری نشده
دوست عزیز من دانلود بالای 1 مگ در ثانیه هست . با ف شکن میاد روی 800 و 900 . الان هم اگر دقت کنید 1 چهارم از دانلود گذشته و تازه استارت نزدمنقل قول:
شاید شما خط مشکل داره که کم میشه سرعت دانلود برای من ثابته و کم نمیشه
اینم از سرور داخلی
این چه سرویسیه؟:n04:نقل قول:
شما سمت غرب نیستید احیانا؟:n13:نقل قول:
گوگل چرا بالا نمیاد؟
نت کند نشده?:n13:
نقل قول:
میتونم بپرسم شما کدوم سرویس محدود رو دارین و این که این دانلود شبانتون هستش یا در ساعات غیر رایگان ؟
دوستان سرعت شبانه پارس آنلاین چطوره؟ کلاً چه سرویس هائی واسه خانگی میفروشن؟ میخوام از صبانت بیام پارس آنلاین
چرا اینقد افتضاحه آخه؟
سرعت خطی که روی 9 مگ بسته شده در ساعات غیر رایگان اونم سرور داخلی حدود 500، با قند شکن 40 !!!!!!!
پکت لاست و نوسان سرعت بسیار شدید
100 رحمت به آسیاتک به خدا
دوستان نظری ندارن؟نقل قول:
دوستان کسی از مشهد و به خصوص مرکز نبوت پارس داره؟ممنون میشم جواب بده:n16:
من فکر میکنم علت اصلیش بار ترافیکی هست که روی سرورهای خود رپیدباز وارد میشه. خوب وقتی کسایی که دانلودهای حجیم میکنن (مثل خود من)، اغلبشون تو ساعتهای رایگانی که شرکتهای ISP میدن یعنی بین ساعت 1 بامداد تا 7 بامداد هجوم میآرن به سرورهای سایتهایی مثل رپیدباز، اون سرورها به طور طبیعی دچار محدودیت پهنای باند میشن.نقل قول:
اگه شما کلاً تو ساعتهای رایگان شبانه سرعت دانلودت از هر سایتی که باشه روی همین 10 کیلوبایت محدود شده. اون وقت مشکل میتونه از محدودیتی باشه که ISP برای کنترل حجم ترافیک اعمال میکنه. کاری که آسیاتک انجام میداد، اون موقع که من ازش سرویس داشتم و شبانه رایگان سرعتم فیکس میشد روی نصف سرعت اسمی سرویسم.
یه مسأله دیگهای هم که به نظرم به شدت روی این پایین اومدن نسبی سرعت اینترنت تو ساعتهای رایگان به ویژه از سایتهای خارجی تأثیر میذاره اینه که پهنای باند اینترنت کشور اگه اشتباه نکنم نسبت به سال گذشته حدوداً 25 درصد اضافه شده اما ISPها با کارهایی تبلیغاتیی مثل همین 9مگابیت Burst پارسآنلاین که برای جذب مشتری انجام میشه، توی این 5 - 6 ماه گذشته سرعت اغلب کاربرا رو (یا بهتر بگم پهنای باند مجاز اونا رو) چند برابر کردن. به همین خاطر فشار روی پهنای باند اینترنت کشور تو ساعتهای رایگان واقعاً خیلی بالا رفته تو این چند وقته و همین باعث شده سرعت دانلود از این سایتها برای بعضی کاربرا به شدت پایین بیاد.
البته من منکر این نیستم که پارسآنلاین برای مدیریت ترافیک اینترنتش تو این ساعتها محدودیتهایی اعمال کرده. اما این جور محدودیتها در صورتی که اعمال بشن معمولاً برای کل سرویس اینترنت کاربر اعمال میشن نه روی یه سرورهای خاصی. امیدوارم که پشتیبانی مشکل شما رو حل کنه.
این تکنولوژی VDSL2 که شما میگی سرعت تئوریش خیلی بالاست. اما همین طور که خودت گفتی، فقط تو مسافتهای کوتاه (زیر 300 متر) کابل مسی جواب میده و اینترنت پرسرعت باید با یه روشی مثل همین فیبر نوری بیاد به نزدیکی محل مصرف. خوب این کار سرمایهگذاری خیلی زیادی میخواد و از طرف دیگه این تکنولوژی هم عمرش کمتر از 10 ساله تو دنیا، که با این انحصار دولتی تو ارائه این قبیل سرویسها تو ایران، بعید میدونم حالا حالاها به ما دست بده.نقل قول:
شما در نظر داشته باش که تو ایران هنوز هم اینترنت دایال آپ کلی استفاده کننده داره و از نظر قانونگذار اینترنت 128 کیلوبیت در ثانیه اینترنت پرسرعت حساب میشه (:n13::n27::n08:) و کاربرای خانگی بیشتر از این سرعت مجاز نیستن به اینترنت دسترسی داشته باشن.
اقا چرا اینطوری شده من از سه شنبه هفته پیش به این ور زرتو زرت خطم قطعو وصل میشه سرعت افتضاح . دانلود همش رو 50 میچرخه به زور یهو تا 100 میره دوباره برمیگرده همه اینطوری شدن ؟!!
منم همین مشکلو دارم . قبلا هم مبین نت داشتم هم مخابرات هیچکدوم چنین مشکلی نداشتن البته پارس تو سایتای ایرانی مشکلی نداره ولی به محض این که چیز شکن رو فعال می کنم و دانلود می کنم یهو رو 200 وایمیسه بعد میاد رو 30-40 دیگه هم بالا برو نیست.نقل قول:
کار، کار خود پارس آنلاینه
دوستان من از دو روز پیش به شدت داره از حجمم کم میشه!
این درحالیه که گزارش مصرف روزهای قبل رو چک میکنم میبینم که خیلی مصرف کمتر از این سه روزه!
من مثل روزهای قبل بودم و دانلود هم توی روز نداشتم.
از مواردی مثل ...پی ان و ... هم زیاد استفاده نمیکنم.در کل میگم مثل روزهای قبل بودم.
تا جایی که من دیدم حداکثر mtu واسه سرویسهای پارسآنلاین 1300 بایته. یعنی تو مودم، موقع تنظیم MTU بیشتر از این عدد رو نباید ست کنی. کمتر اگه بذاری مشکلی پیش نمیآد. اما نباید خیلی هم کوچیک بذاریش چون باعث میشه اورهد زیادی ایجاد بشه. برای این که مطمئن بشی mtu خطت دقیقاً چنده این دستور رو تو پنجره cmd تایپ و اجرا کن:نقل قول:
اگه اجرا شد و پیغام:کد:ping 8.8.8.8 -f -l 1272
رو نشون نداد به اون عدد 1272 (که اندازه بستههای ارسالی بدون احتساب هدر بسته است که همیشه 28 بایته) یه واحد اضافه کن ببین نتیجه چی میشه. به احتمال زیاد باید پیغام خطای بالا رو بهت نشون بده. به هر حال تا هر عددی که تونستی و بهت این پیغام خطا رو نشون نداد، این عدد رو اضافه کن. آخرین عدد بدون پیغام خطا هر چی که بود بهش 28 واحد رو اضافه کن عدد mtu سرویست در میآد. واسه من که تو دو تا سرویس مختلف پارسآنلاین امتحان کردم حداکثر همین عدد 1272 رو بدون خطا داد که با 28 تا هدر میشه 1300.کد:Packet needs to be fragmented but DF set.
مشکل قطعی مکرر رو چند وقت پیش من تو شبانه رایگان داشتم. البته نوسان سرعت نداشت اما هر 3 دقیقه تقریباً یه بار اینترنتم قطع میشد و بعد از چند لحظه دوباره خودش وصل میشد. مال من خود به خود درست شد. اگه این مشکلت ادامه پیدا کنه باید با پشتیبانی تماس بگیری. سرویس 2 مگ محدود باید بهترین کیفیت رو داشته باشه.
شما از یه نرمافزار کنترل ترافیک مثل NetWorx یا قویتر از اون NetLimiter استفاده کن. اگه تا حالا از این نرمافزارها استفاده نکردی، پیشنهاد میکنم اون NetWorx رو که سادهتر و مجانیه نصب کنی. با اون میتونی مصرف روزانه و ساعتی اینترنتت رو ببینی. تازه مصرف لحظهای رو هم بهت نشون میده. بین مصرفی که این نشون میده و مصرفی که خود سایت پارسآنلاین گزارش میکنه نباید خیلی اختلاف باشه. اگه اختلافش زیاد بود زنگ بزن پیگیری کن.نقل قول:
دو شبه شبانه افتضاح شده :n21: با سرویس 512 شبی 200 مگ :n22:
از دیروز صبح سرعت عالی شده
سرعت 128 الان سرور خارجی بین40-60 در صورتی که تا قبلش زیر 5 بود:n19:
چند نفر یه تست از 4.2.2.4 بزاره ببینیم وضعیتش چطوره :n13:
برا من دیشب بهتر بود و از سرعت تقریبا 30-40 شده بود 70-80نقل قول:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
مال منم همینطوره تا 1272 رو خوب نشون میده 1300 که تو اون کد میزنم پکت لاست میشه حالا باید تو تنظیمات مودم 1300 رو بزنیم یا 1272 ؟؟
1272 + 28 = 1300نقل قول:
تو تنظیمات ١٣٠٠ وارد کنید,همیشه اون عدد به دست آمده رو باید با ٢٨ جمع بزنید.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
اقا این مصرف منصفانه داره میرینه تو اعصاب آدم نیمه اول قرارداد سرعت دانلود 400 نیمه دوم سرعت دانلود 100 میشه یعنی چی آخه من که هیچی دانلود نمیکنم باید 15 روز آخرو با سرعت 100 بگذرونم... بعد جالبه 5 ، 6 روز آخر میگن میاد رو 25
روزی 400 مگ هم دانلود ندارم چه کارای میکننا مجبور میشه آدم پاشه بره شاتل دیگه...
نباید اصن دست میزدن فقط واسه این مصرف منصفانشه که خیلیا موندن تو پارس وگرنه پینگو قطعو وصلی پشتیانیش که مضخرفه...
سرویس : 256 نامحدود تهران
نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
همینطور که این دوست خوبمون گفتن، به عدد 1272 که از اون تست به دست اومده، 28 واحد اضافه میکنی میشه 1300. mtu=1300
ما که از پارس رفتیم :دی
1 ماه سرویس گرفتم اونم برا تست بود :دی
الان هم بیشتر از 1 ماهه که همونجوری قطع مونده
زنگ زده بیا فرم جمع آوری بنویس میگم وقت ندارم خودت تلفنی جمع کن مسخرشو در آوردی :n02:
آقا حالا کجا کجا؟(کجا تشریف میبرین):n02:نقل قول:
دوستان از صبانت بیام پارس آنلاین؟ سرعت شبانه و روزانه چطوره؟ راضی هستین کلاً؟
پارس انلاین میگه از 128 بیشتر نمیدیم واسه خانگی شبانه هم ماهانه تا 2 گیگ میشه با سرعتی که گرفتیم دانلود کنیم بعد از اینکه 2 گیگ تموم شد سرعت میاد پائین
خیلی مطلب جالبی بود ولی آیا روش مشابهی برای محاسبه mru هم هست؟نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان من دیشب تو تایم رایگان،ساعت 2:30 تمام دانلود هایی که از سرور های غیر ایران گذاشته بودم،متوقف شدن و دانلود نمیشدن!!!
به این مشکل تا حالا برنخورده بودم!
تشریفمون رو بردیم :دینقل قول:
مخابرات 128 نامحدود ماهی 12500 سرعت دانلود و آپلود 32 کیلو نه بیشتر نه کمتر(بدون محدودیت مصرف منصفانه)
C:\Users\Flu>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=185ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=189ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=184ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=188ms TTL=41
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 184ms, Maximum = 189ms, Average = 186ms
یکی نبود یه پینگی بزاره :n24:نقل قول:
سلام سرويس 128 نامحدود پارس آنلاين رو گرفتم سرعتم از همون روز اول 16 كيلوبايته جريان چيه؟ حالا چكار كنم؟ :n30:
سلام
این پارس آنلاین چی کار حجم سرویس 128 نامحدودشو ؟
درست کردن ؟
3 ماه پیش تا 20 گیگ سرعت دان بالای 100 بود ولی بعدش مثل اینکه حجم با سرعت بالا رو آوردن رو 10 گیگ...
بعد منم دیدم اینجوریه دیگه تمدید نکردم به پشتیبانشم گفتم،میگه سرعت و دوبرابر کردیم و حجم و نصف...میگم مگه این دو تا یکین که یکی و زیاد می کنین یکی رو کم...
هیچی دیگه جدیدا زنگ زده میگه آوردیم رو 15 گیگ...میگم قبلا 20 بوده هااا...
الان شده 15 گیگ ؟ بعد اینترنت از اینترانت تفکیک شده هست تو این شرکت جدیدا ؟؟؟ قبلا که نبود...
سرویس دو مگ محدودنقل قول:
اینم یکی دیگهکد:C:\Users\FARID>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=47
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss
Minimum = 141ms, Maximum = 142ms, Average = 141ms
کد:C:\Users\FARID>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=47
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Minimum = 139ms, Maximum = 140ms, Average = 139ms
شما این پستو مطالعه کن :نقل قول:
دوستان قبلا ها میشد با یوزر نیم و پسورد یکی دیگه از یک موقعیت دیگه کانکت کرد ولی الان دیگه نمیشه مثل اینکه محدودش کردن درسته ؟