واقعا افتضاح شده
هر کی بیاد شاتل کاملا پولش رو ریخته تو آب
Printable View
واقعا افتضاح شده
هر کی بیاد شاتل کاملا پولش رو ریخته تو آب
امروز تو سایت صبانت به نکته جالبی بر خوردم
من از شاتل راضی نیستم یکی از دلایل پینگ افتضاحش هست اماشاتل موندم چون از شرکت های دیگه بهتر هست شبانه هم که بک روز در میون خوب هست.نقل قول:
» چرا سرویس های Sabanet.ir محدودیت حجمی دارند ؟
همانطور که از کاربران فعلی ما شنیده اید ، یکی از محاسن خوب Sabanet.ir ، سرعت بسیار بالای سرویس هاست . و یکی از بهترین سیاسـت ها جـهت حفظ کـــیفــیت اعمال محدودیت های حجمی است شاید بپرسید چرا بعضی از دیگر شرکتها محدودیت حجمی ندارند ، در جواب باید گفت چون از برنامه های مدیریت کیفیت و حجم ترافیک به دلایل شرایط سخت افزاری و نرم افزاری نامناسب نمی توانند استفاده کنند
راستی من چون ماه قبل سرویسم کمی مشکل داشت این ماه 6500 باید می ریختم
سلام العلیکم و رحمت ال.. و برکاته
شاتل ریده
با تشکر
من دقیقا" چند روزه که با همین داستان دست به گریبانم! ما یه سرویس ART8 با سرعت 2Mbps/512Kbps و یه سرویس Dedicated با سرعت 384Kbps/384Kbps داریم. الان چند روزیه که روی سرویس ART8 با --- (چه L2TP و چه PPTP) مشکل کندی سرعت و پکت لاست بالا داریم (با سرویس ECO512 تو منزل هم به همین منواله). روی سرویس Dedicated هم با PPTP اوضاع خوبه ولی با L2TP سرعت در حد 4KB/s هست! ما از این سرویس Dedicated فقط جهت برقراری --- بین دو شعبه در تهران و دوبی استفاده میکنیم که فعلا" اوضاش خرابه!نقل قول:
لطفا" دوستان دیگه ای هم که شاتل دارن و از --- استفاده میکنن یه پینگ یاهوی 30 تایی بگیرن و نتیجه رو اعلام کنن. ظاهرا" این یه مشکل جدید و سراسری تو همه سرویس های شاتله.
با تشکر
"برخلاف ادعای وزیر ارتباطات، توسعه اینترنت پرسرعت متوقف شده است
چکیده :در حالی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادعای افزایش 5 برابری ظرفیت پهنای باند اینترنت تا پایان سال را مطرح کرده، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت اعلام می کنند به دلیل عدم تامین پهنای باند مورد نیاز از سوی مخابرات ناچار به توقف توسعه ADSL در کشور هستند...."
ما که مدت هاست از دانلود شاتل و اینترنت پر سرعت در جمهوری اسلامی گذشتیم، با این دیال آپی که شاتل از طریق مودم ADSL بهم داده فقط سایت گردی میکنم اونم با مرورگر opera و بدون لود تصویر و انیمیشن و موسیقی و هرچی که نشان از پویایی داشته باشه.کد:http://www.kaleme.com/1389/10/26/klm-43904
کـــیه کیـــه کــــی ریده؟! اهان شاتل ریده...نقل قول:
یه روز خوب میاد
یه اینترنت خوب میاد
یه ر...
اقا از بچه هاي مشهد يكي بياد جواب بده مال شما هم هي قطع و وصل ميشه بابا اينجوري كه خيلي ناجوره دهن اين شاتل....
امروز یک ساعت از 18 تا 19 قطع بود ، شبانه هم کلاً . . .نقل قول:
برای من خیلی از سایت های ایرانی باز نمیشن !
وقتی از V P N استفاده میکنم باز میشن ! :ی
خسته نباشی فیاترن دیگه:20:
:31:نقل قول:
p30world هم فیلتر شده ؟! :31: چون این سایت هم درست باز نمیشه !
شاشتل رسماً گند زده با این سرویس دادنش.
برای فسخ قرارداد باید چکار کنم؟
تا اخر دوره استفاده کن یا اگه دوست داری حجمتو تموم کن برو یجا دیگه بگیر ولی بدون جاهای دیگه هم مشکلات خودشون رو دارن وقتی رقابتی وجود نداره همشون گند میزنن به اینترنتنقل قول:
مخابرات هم پینگش خداست همش بالای ۵۰۰ همین جا بمون سنگینتره
دردسر یه ماه نت نداشتن رو هم داره
حال خود دانی عزیزدل:46:
دوستان برای من یک موردی الان 3 بار تکرار میشه.
هر چند هفته یک بار, سرعت شبانه ی من میشه 2 مگابیت یعنی با حدود 230 کیلوبایت دانلود میکنم اما باز دوباره از فرداش سرعت کم میشه. مثلا همین دیشب, حدود 4 گیگ دانلود کردم اما امشب دوباره سرعتم شده همون 128 کیلوبیت !
این اتفاق حدود 6 هفته ی پیش هم اتفاق افتاد و یک بار دیگه هم قبلش این مورد پیش اومده بود برام .
قضیه چیه ؟ مشکله اینکه فقط یک شب اینطوری میشه چیه ؟ نمیشه شب های دیگه هم از این سرعته طوفانی استفاده کنم ؟ :31:
اینم بگم که مرکز مخابراتیه ما جزو خلوت ترین های مشهد هست :20:
حالا خوبه شما با خط 128 یک شب در میون 4 گیگ دانلود می کنی من با اکو 2 مگ چند وقتی هست که سرعتم از 10 کی هم بیشتر نمیشهنقل قول:
یه بار دیگه پست قبلیم رو بخون :31: من کی گفتم یک شب در میون ؟؟ این قضیه هر 1.5 یا 2 ماه یک بار اتفاق میوفته :19:نقل قول:
اشتباه شد،اینم سرعت دانلود من با خط اکو 2مگ،لذت ببرید از این سرعت!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:oنقل قول:
دان استریمتو مگه رو چند بستن ؟
دان استریمم مشکلی نداره تو روز 257 کی تو دان میده ولی از یک به یعد الان چند شبه سرعتم همینه(تو شب دان استریم خطم مثل روز هست)وقتی هم زنگ میزنی میگن ترافیک مرکز شما بالا هست در صورتی که مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته من از مخابراتم خط دارم و هیچ مشکلی با هاش ندارم شب و روز هم در حال دانلودم و تا حالا با 256 مخابرات توی یک ماه بیشتر از 55 گیگ دانلود کردم اسم مخابرات بد در رفته من دیگه شاتلم رو تمدید نمی کنم می خوام برم پارسنقل قول:
یعنی شب های دیگه هم رو همین 2 مگ دانلود میکردی ؟نقل قول:
سرعت دانلود شبانه حدود یک ماهی بود که بیشتر از 25 کی نمیشد حدود یک هفته هم میشه که از 7 کی بیشتر نمیشه(دان استریم خط چه روز و چه شب یکی هست)جالبیش هم اینجا هست که 5 دقیقه به 7 خطی که سرعت دانش 7 کی بود میشه 256 کی!!!به هر حال شاتل در حال دزدی هستنقل قول:
برادر سلامنقل قول:
ببخشید ولی اینا بلا به نصبت حرف مفت میزنند
من خودم اکو 512 دارم
ساعت 1 تا 3 شب لیمیت میشم روی 14 کی. ساعت 3 تا 7 میاد روی 58کی.
دقت کنید.فیکس ساعت 3 شب هر شب میاد روی 58کی.
زنگ زدم.
کفتند شما اشتباه میکنید.
ترافیک مرکز بالاست.
گفتمم بابا جان من دارم لیمیت میشم.
انگار دارن با یه ادم نفهم صحبت میکنن.
میگه نه از ترافیک مرکزه.
آخه مردک اگر از مرکزه چه طوریه که من با هر سروری که دانلود میکنم اگر اینترنت رو خفه کنم از دانلود و پیج امکان نداره از 14 کی بیشتر بشه.
بعد ساعت 3 یه هو همه چی خوب میشه.
مرگ بر شاتل دزد.مرگ بر شاتل.
آدم لذت میبـره واقعا" : ))
سـرعت هـا بخصوص دیـروز بسیـار ناامیـد کننده بود . اصلا" نمیشـد هیچ کـاری باهاش انجـام داد . آپلـود هـم فکـر نکنـم بود (!)
ممنون
//
دانلود نامحدود شده اما ناامیـد کننده . خیلی خیلی اذیت دارم میشـم ...
ISP بهتـر از شاتـل هست ؟
تهـران - جنت آباد
بچه ها کسی از تورنت استفاده میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی استفاده میکنه بگه که شب ها شاتل تورنت رو میبنده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاتل دیگه ای اس پی حساب نمیشه با این وضع سرویس داداناش
من جواب سؤال شما رو نمیدونم ولی یه سؤال دارم :31: آرت 8 توی کنترل پنلش برای ترافیک مصرفی درصد داره؟ اگه بله حساب کتاب کنین چند گیگ در ماه میشه؟ میشه یه عکس از بخش ترافیک کنترل پنلتون بذارین؟ سرعت دانلودش در حالت معمولی چند هست؟ من برای جایی میخوام...نقل قول:
ما که از شاتل به مخابرات کوچ کردیم . 2 مگ داشتم ولی الان 256 مخابرات گرفتم و خیلی راضیم نامحدود و از همه مهم تر مثل شاتل دزدی نمیکنه .
سلام دوست عزیزنقل قول:
ما تو ساعات اداری ازش استفاده میکنیم و سرعت دانلودش 250KB/s هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم محدودیتش میشه 341GB
با تشکر
دوستان و عزیزانه شاتلی وثل خودم.
کسی تورنتی هست ؟
اگه همون یه شبی که سرعتت زیاده کم دانلود کنی از محدودیت در میاینقل قول:
کم یعنی شبی زیر 1 گیگ
قطعی های تعمدی شاتل چیز جدیدی نیست کهنقل قول:
من اگه ساعتی یه بار چک کنم و هنوز وصل باشم تعجب می کنم
آقایونی که علاقه ی مفرط به پاک کردن پست ها دارین
اگه قراره هر شب از 1 به بعد سایتتون باز نشه بگین که ما اون موقع خودمونو خسته نکنیم
انگار که از شاتل هاست گرفته باشین درست تو موقعی که شاتل گل و بلبل به اعصابمون می زنه پی سی ولد هم باز نمی شه و ما حسابی اعصابمون خوشحال می شه و از زندگی لذت می بریم
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
من 3 شب پیش استفاده کردم باز بود و کار می کردنقل قول:
البته تا ساعت 3 که نه
البته خودت از جریان سید و ایناش مطلعی دیگه
از کار افتادن وی پی ان به اینرنت پاک!!! ربط داره یا سیستم من مشکل داره؟
نه مشکل سمت خودته اینترنت من الان می تونه نا پاک شه!نقل قول:
آقا خیلی ازتون ممنونم.نقل قول:
یه زحمت دیگه هم دارم :31: میشه توی گزارش روزانه ببینید پنجشنبه جمعه و شب ها از این ترافیک کم میشه یا جزو ترافیک رایگان میزنه؟ :11:
دوست عزیز آقایونی که علاقه مفرطی به پاک کردن پست ها دارند مالک سایت نیستن میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مسئولین مربوطه صحبت کنین و لطفا بحثش رو جایی که به اون ربطی نداره مطرح نکنین ؟( همونطور که فروش اینترنت ماه واره ای به این تاپیک مربوط نیست و بنده مجبور میشم پست مربوط به اون رو به بخش مربوطه(!) منتقل کنم و احتمالا صاحب پست هم باید بیاد همچین حرفی رو بعدا بزنه که ما به پاک کردن اعتیاد داریم حتی و ... . . این حلقه بی نهایته ! ) لطف خیلی بزرگی خواهد بود و ما هم یکم کمتر پاک کنیم علاقمون کم کم از بین میره فقط یکم همکاری لازم داره :11:نقل قول:
آقایونی که علاقه ی مفرط به پاک کردن پست ها دارین
اگه قراره هر شب از 1 به بعد سایتتون باز نشه بگین که ما اون موقع خودمونو خسته نکنیم
انگار که از شاتل هاست گرفته باشین درست تو موقعی که شاتل گل و بلبل به اعصابمون می زنه پی سی ولد هم باز نمی شه و ما حسابی اعصابمون خوشحال می شه و از زندگی لذت می بریم
ممنون
--+---
خیر شبها هم تورنت رو نمیبندند ( در منطقه ما حداقل ) و با maximum سرعت ( 60-70 kB ) با تورنت حتی از یک شب تا 7 صبح دانلود میکنیمنقل قول:
دوستان و عزیزانه شاتلی وثل خودم.
کسی تورنتی هست ؟
1.دوست من شاتل ای پی رو بن نمیکنه اگر از تورنت استفاده کنم ؟نقل قول:
اخه هم اپلودم بالا میره هم دانلودم ؟؟
و یه سوال دیگه/
2.شما فرض کنید یه فایل تورنت رو سید میکنید که
se :100 ast va le:13
خوب توی ساعات دانلود رایگان اگر این فایل رو دانلود کنیم چند کیلوبایت کمتر از یه سرور خوب مثل مدیافایر بهمون میده.
اختلاف این 2توی ساعات رایگان چقدره ؟
راستش من معیار بن شدن توسط شاتل رو یک گیگ دیدم اما نمی شه صد در صد گفتنقل قول:
پس ربطی نداره اون یک گیگ رو چطور یا از کجا استفاده کنی
به نظرم 10 درصد فایل های تورنت نیاز به آپلود دارن
بهترین کار اینه که سرعت آپلودت رو رو یک بزاری بعد اگه دیدی سرعتت خیلی پایینه تا 5 ببریش بالا ببینی بعد از حدالاقل 1 دقیقه سرعت دانلودت می ره بالا تر یا نه
دیگه آپلود بالا تر از 10 هم تاثیری در سرعت دانلود نداره که بگی آپلودت تو شب زیاد می شه
تورنت هم تقریبا با حداکثر پهنای باند می ده
یعنی اگه مدیا فایر 50 باشه این هم بین 47 تا 50 هست البته با گاهی نوسان که خب طبیعیه
البته همه ی این ها بشدت به تعداد سید و قدیمی یا جدید بودن اون فایل مرتبطه
شما با چه مدرکی تونستید از مخابرات 256 بگیرید>؟نقل قول:
اینترنت شاتلتون نامحدود بود؟ در ماه چقدر دانلود داشتید باهاش؟
جواب اون کسایی که می گن شاتل ریده به خاطره اینکه یه طرح 3500 تومانی گذاشته که هرکی خط 0912داره به اون smsفرستادن متن اس ام اس(شاتل adsl+2 اینترنت پر سرعت 3500 برای اطلاعات بیشتر 23099 تماس حاصل فرمایید) زنگ میزنی 1 ساعت باید منتظر باشی تا جواب تو بدن بعد میری تو سایتشون ایمیل میدی قیمت های قبلی شون میدن العان مودم adsl به 18000 تومان هم رسیده که باعث شده همه به اینترنت های پر سرعت مراجعه کنن که بیشترین مشتری هم شاتل داره
حالا العان خوبه بعد یکی دو ماه دیگه از این بد تر میشه اون وقته که همه میگن کاش که ریده بود
از سه روش :نقل قول:
1-یه مغازه ردیف کنی اجاره نامه اونو و شماره تلفن مغازه ببری بگی کار های اینترنتی دارم
2-بری دانشگاه یه نامه بگیری مختص به اینکه برای تحقیقات اینترنتی استفاده میکنی (کار با اینترنت لازمه در رابطه با درسها خودت)
3-از همه مهم تر یه پارتی داشته باشی
اگه توجه کنی تو قسمت سرويس اينترنت پرسرعت پارسان لاین مشکلات و گفتگو تا 347صفحه همه هم دارن تعریف می کنن ولی اینجا......
هر کی میرسه هر چی از دهنش در می آد به شاتل میگه(تعداد صفحاتش هم با پارسان لاین مقاسه کن)