شاتلیه چرت گفته و هیچ کاری نمیتونه بکنه! شما الان برو تو پنل و درخواست تخلیه خط رو بزن و بعد با 1544 تماس بگیر و بگو که تخلیه رو تایید و اوکی کنن و بلافاصله بعدش برو سایت 195 و اون مواردی که در پست قبلی گفتم رو انجام بده...نقل قول:
Printable View
شاتلیه چرت گفته و هیچ کاری نمیتونه بکنه! شما الان برو تو پنل و درخواست تخلیه خط رو بزن و بعد با 1544 تماس بگیر و بگو که تخلیه رو تایید و اوکی کنن و بلافاصله بعدش برو سایت 195 و اون مواردی که در پست قبلی گفتم رو انجام بده...نقل قول:
تهران نیستم، به 1544 زنگ زدم گفت سرویست 6 مگ است ما 10 مگ بستیم، 12 مگ برای سرویسهای اختصاصی است.نقل قول:
فردا باید زنگ بزنم نمایندگی شهرمان ببینم چه میگویند.
10 مگ رو روی 12 میبندن ولی بنظرم هیچ فرقی از لحظ سرعت نمیکنه تو روزانه سرویس ها همشون رو 10 مگ هستند توی شبانه هم که پایینتر میاد نصف میشهنقل قول:
سلام دوستان. کسی سرویس نامحدود داره ؟ الان 4 مگ دارم که 6 گیگی ماهیانه اش با توجه به حجم خوری آسیا تک زودتر از نیمه ماه تموم میشه. میخواستم ببینم اگه نامحدود 512 برنزی بگیرم سرعت چقدر افتضاح میشه ؟ محدودیت دانلود نداره ؟ استفاده از اینستاگرام و بازی های آنلاین ( مثلا کلود ریدرز ) راحته یا نه ؟ ممنون
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
بالاخره زنگ زدم نمایندگی شهرمان و 12 مگ بستند، بالاتر از 12 هم میبندند؟ آپلود را هم بالاتر از 509 میبندند؟نقل قول:
snr هم از 16 به 13 رسید، خوب است یا مشکل ایجاد میکند؟
من یک بار گرفتم سرعت دانلود حداکثر 60 کیلو بود گاهی وقتا تا 30 هم پایین میومد زنگ زدم گفتن محدوده سرعت شما از 8 کیلو تا 64 کیلو هستشنقل قول:
همیشه سرعتم اینجوری بود محدودیتی ندیدم
وب گردی باهاش یکمی سخته بازی آنلان نمیکنم نمیدونم بازی باهاش خوبه یا نه. البته فک کنم اگه پینگ خوب باشه با 128 هم بشه بازی کرد.
تشکرنقل قول:
سرعت سایتهایی که سرورشان آسیاتک هست هم فرقی نمیکند؟
محدودیت سرعت دانلود از سرورهای خود آسیاتک در همه سروریسهای محدود برداشته شده چه 128 داشته باشی چه 10 مگ فرقی نمیکند. برای من که اینجوری بود بقیه دوستانو نمیدونم.نقل قول:
ما که هر روز محدودتر از دیروزیم خوش به حال شماها و خاک تو سر آسیافاــ با این عدالتش :n35:نقل قول:
دوستان اگه درخواست تخلیه رو از پنل ثبت کنم بهش توجه میکنن یا حتما باید تلفنی زنگ بزنم ؟
خودشون بهتون زنگ میزنن ولی بخواین سریعتر کارتون راه بیوفته باید مستقیم زنگ بزنین و دایم پیگیر باشن.نقل قول:
سرویس من که ظاهرن با بقیه فرق داره. برای من با سرویس 10مگ، ساعتهای عادی روی همون 10مگ که بسته شده، به طور متوسط حدود 1 تا 1.1 مگابایت سرعت میده و فرقی هم نداره داخلی یا خارجی یا سرور خود آسیاتک یا غیرآسیاتک. تو ساعتهای رایگان شبانه هم باز فرقی نداره. یعنی یا سرعتم روی 250 کیلوبایته از همه سرورا، یا بعضی شبا روی 400-450 کیلوبایت اونم از همه سرورها. من که حذف محدودیت داخل شبکه آسیاتک رو تو این چند وقته ندیدم.نقل قول:
اره قبلا یه بار ازشون تخلیه کردم !نقل قول:
ولی چون اون دفعه از طریق نماینده تو شهر ثبت نام کرده بودم به خودشون زنگ زدم
این دفعه خودم اینترنتی خریده بودم میخواستم ببینم از طریق پنل هم کار راه میفته
یعنی واقعا دیگه مزخرف شده اسیاتک , حتی از نسبت قانونی یک به هشت هم خیلی اوقات سرعت کمتری میده , پشتیبانی هم فقط بلد بگه با idm از میهن دانلود تست بگیرید واقعا انگار مسخرشون شدیم اخه من با سرعت 50 کیلوبایت چکار کنم فقط اعصاب خورد میکنه :n34:
سرویس های نامحدود همیشه دردسر دارن حتی نمیشه یه وبگردی هم کرد چه برسه به دانلودنقل قول:
اگه بخوای نامحدود خوبی بگیری هم باید 200+ تومن بدی که اونم نمیصرفه
طرح صبحانگیو بگیر خودتو راحت کن
اتفاقا همین طرح صبحانه را دارم ولی اکثر اوقات داغونه پینگ هم اغلب بالای 1000 :n21:نقل قول:
صبحانه داری بعد سرعتت 50؟؟نقل قول:
کشش خططون چقدره رو چند بستن؟
روی 12 بستن تخمین مودم هم این هست که تا 23 مگ میکشه سرعت خیلی نوسان داره خیلی اوقات هم همین حدود 50 کیلوبایت هسنقل قول:
من تا حالا خطی که از 18 مگ بیشتر بکشه ندیدمنقل قول:
میشه از استاتوس مودم یه عکس بدین؟؟
بفرما اینم عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
بفرما اینم عکسنقل قول:
مشکل خاصی من ندیدم به جز اینکه نویز لاینتون یکم زیاده که اونم اونقدری نیست که سرعت دانلودو بیاره رو 50 کیلونقل قول:
شاید مشکل از جاهای دیگری باشه (مرکز مخابراتیتون. سیم کشی منزل. سیم کشی از مخابرات تا خونه و ...)
اول از همه از طریق پشتیبانی مطمئن شید که مرکز مخابراتیتون و .... مشکلی نداره (چون مکالمه ها ضبط میشه بعدا اگه کارشناسی اومدو خرج رو دستتون گذاشت بعد معلوم شد
مشکل از طرف اونا بوده میتونید هزینه را ازشون پس بگیرید) (من اینارو دیدمااااا همین آسیاتک یک بار یه خطی رو رانژه نکرده بود میخواست کارشناس بفرسته تا مشکلو حل کنن
:n08:)
هر وسیله ای که به لاین تلفن وصل شده رو قطع کنید و مودمو به ورودی لاین به خونتون نصب کنید ببینید تغییری میکنه یا نه
در ضمن هر وقت این کارارو کردید همزمان با پشتیبانی (1544) هم در ارتباط باشید تا اونا هم راهنماییتون کنن.
اگه مشکلتون حل نشد میتونید به کارشناسم بگید بیاد شاید بتونه کاری کنه
من زیاد وارد نیستم تو اینجور کارا
لطفا اساتید دیگه هم بیان کمک کنن
50 کیلو با خطی که رو 12 مگ بستن واقعا که
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز , فکر نمیکنم مشکل از خطم باشه , دفعه قبل که باهاشون تماس گرفتم و برام پیگیری ثبت کردن بعد باهام تماس گرفتن بعد از اینکه کلی گفت از این سایت اون سایت دانلود کن واین کار اون کارا بکن و دید فرقی نداره گفت اینجور که من داخل سیستم میبینم از ساعت فلان تا فلان مصرف زیاده بوده و به اصطلاح پهنای باند مرکزتون خوابیده دیگه و سرعت شما هم داخل این زمان ها پایین مییاد بهش گفتم خب حالا نمیشه یه کاری کنید سرعت من بهتر بشه با کمال پر رویی میگه شما میگید من چیکار کنم , بزنم بقیه کاربرا را اف کنم تا سرعت شما بالا بره منم دیدم هیچ راهی نیس گفتم خب خدانگهدار اونم اخرش گفت حالا این موضوع را پیگیری میکنیم که پهنای باند مرکز اضافه بشه ولی زمانش معلوم نیس
ببخشید که طولانی شد
پس معلوم میشه مشکل از مزکز مخابراتیتونه.نقل قول:
امیدوار نباش به همین زودیا مشکل برطرف بشه.
دوستان ایشون میتونن این مشکلو از طریق 195 پیگیر باشن؟ با این نوسان و افت سرعت ISP باید خسارت بده دیگه؟
نقل قول:
من خطم 8 مگ کشش داره 8 مگ هم بستن سرویسمم جشنوارس و حدود 800 هم سرعت میگیرم
ولی شما با این خط 50 میگیری اشکال از خود اسیاتکه
سلام،نقل قول:
دوست عزیز احیانا این جشنواره که فرمودید همین جشنواره ی نوروزی بوده دیگه؟ یک ساله از ۶صبح تا ۱۰ صبح ۱۳۹۵ گیگ رایگان درسته؟
چون جشنواره ی دیگه ای که نداره...
ممنون میشم پاسخ بدین
قبلا یه جشنواره گذاشته بودن به اسم آ مثل آسیاتکـ 60گیگ یکـساله 2تا 8 صبح 80% رایگان اونهنقل قول:
نوروزی رو نمیدونم اما اینجا بهش میگن سرویس صبحانهنقل قول:
دوستان، آسیاتک دیگه گیگ باکس ( اسمش همین بود؟) نمیده؟
سلامنقل قول:
تو پنل ندیدم این قسمت فعال باشه
طرح گیگ باکس رو برداشتن مدت زمانش تموم شدنقل قول:
دوستان اینکه توی SpeedTest مثلا تست سرعت از سرور تهران میگیره 3 مگ ، دقیقا چه سروری همچین سرعتی رو برای آسیاتک داره؟ کدوم سایتا مال آسیاتک هستن که اینجوری باشه؟
دوستان، طرح صبحانه آسیاتک برای عموم مردم آزاد است آیا؟
اگر نه چرا اینجا نوشته است که...
(استفاده از این کدها برای عموم مردم آزاد و رایگان است):
اگه منظورتون سایتایی که تو دیتاسنتر آسیاتک هستن باشه.نقل قول:
سایتایی مثل تاینی و هستی و دانلودها و سافت 98 و خیلی از سایتای دانلود معروف دیگه سرورهای دانلودشونو آوردن به دیتاسنتر آسیاتک
اگه از این سایتا دانلود کنی و اونا محدودیتی رو سروراشون نزاشته باشن با سرعتی که خطتونو بستن دانلود میکنی مثلن برای من 8 مگه
این آسیاتک خیلی عوضیه چندروزه سایت hiweb رو میزنه service unavailable که کسی نره اونجا تشویق به خرید بشه البته من ثبت نام خودم رو کردم و یک بیلاخ بزرگ حواله آسیاتک میکنم
دوستان، طرح صبحانه آسیاتک عمومی شده یا مختص کاربرای تازه؟
اگر عمومی نیست چرا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اینصورت نوشته شده است؟
(استفاده از این کدها برای عموم مردم آزاد و رایگان است):
قبلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده بود که این کدها و سرویس صبحانه مختص افرادیه که برای اولین بار قصد خرید سرویس های آسیاتک رو دارن
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
هدفه همشون اینه که جیب من و شمارو بهر دوزو کلکی خالی کنن
همینو و بس...
ممنون از شما ، زنگ زدم آسیاتک امشب ، یارو گفت شما خطتت رو 6 مگه سرعتت نباید از 800 بالاتر باشه چون اشتراکیه گفتم قبلا 2 مگ بود من با دانلود منیجر 1 مگ میزدم الان از 700 کیلوبایت بالاتر نمیره که هیچی نگفت و بعد گف شما ساعتای 5 صبح تست کنی تا 4 مگ هم میره سرعت! داریم اصلا؟نقل قول:
دوستان چرا وقتي سرويسمون تموم ميشه هر روزي كه دير تمديد ميكنيم بايد هزينه بديم؟اين چه وضعيه اخه
چون اسیاتک بابت پورت هاش داره به مخابرات اجاره میده به همین خاطر دیرکرد شامل جریمه میشه فکر کنم جریمش ماهی 3000 تومن شده باشه جدیدانقل قول:
فقط وب سایت های وب نیست بیشتر وب سایت ها با همین ارور و مشکل مواجه هستند الان بیشتر دوماه شده همچنان مشکل باپرجاستنقل قول: