به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
آره این بار مردم خبر ندارن ..... من فعلا 170 مگ آهنگ دانلود کردم .....نقل قول:
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
bebakhshid inghad post midam
براي من رو 5 فيكس بود نميدونم ماله شبكه بود يا گوشي من.آخه گوشي من edge نداره.:41:نقل قول:
مسئولين ايرانسل اگه حضور دارند جواب بدهند :
" در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
اين در حالي است كه چند روزه سرويس اس ام اس اينگونه سيم كارت ها نيز قطع شده !!!
پيشنهاد من براي شفاف سازي استفاده از اينترنت اينه كه :
مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
دوست عزیز فکر نکنم هیچ جای دیگه دنیا gprs رو بر حسب زمان حساب کنند!نقل قول:
1. چرا اینطوری فکر کردین که مسئولای ایرانسل اینجا باید باشن ؟نقل قول:
2. مبنای زمانی برای GPRS رو به صورت عادی نمیدن، مگه اینکه مثلا یک ماهه
3. اس ام اس برای همه مشکل داره