خواهش میکنم
میخوام یه پیشنهاد و یه نصیحت دوستانه بهتون بکنم لطفا قبول کنین.
اول اینکه امضای rave-87 عزیز رو حتما بخونین.
دوم اینکه اگه همون طور که گفتین از setup اتون راضی هستین باور کنین بهترین setup دنیاست و ارزشش 1 میلیارد تومان هست.چون هدف اصلی لذت بردن از موسیقی هست و شما این لذت رو میبرین حالا این سوال پیش میاد هر چقدر که بخواین بیشتر هزینه کنین ایا واقعا لذتی که خواهید برد بیشتر میشه؟بعنوان مثال شما m50 رو تهیه کنین چند درصد افزایش کیفیت خواهید داشت که روی احساس لذتی که از موسیقی با هدفون قبلیتون میبردید بیشتر لذت ببرین؟و اینکه حتما بعد از اون نیاز به امپ خواهید داشت.و بعد از اون مجددا احساس نیاز به هدفون بهتر و در واقع هدفتون تغییر خواهد کرد و هدف دیگه لذت از موسیقی نیست و هدف اصلی تجربه شنیدن صدا با setup های مختلف خواهد بود و بعد از اون ایده ال گرایی و نیاز به داشتن بهترین که عقل و منطق میگه به چه قیمتی و برای چی؟حالا بدتر از اون اینکه بهترین Setup دنیا رو هم داریم ایا تراکهای مناسب اون هم راحت بدست میاریم با سبک موسیقی مورد نظرمون که بتونیم از تمام توان setup امون بهرمند بشیم یا اینکه مجبوریم هرچی بزور بدست اوردیم هر سبکی و هر اهنگی که شد رو مجبوری گوش بدیم چون کیفیتش با setup مون همخونی داره.(اگه یه mp3 128 بیکیفیت رو با بهترین هدفون دنیا گوش بدین کیفیتش با یه هدفون 100 تومانی فرق نخواهد داشت فقط یه عالمه هیس و های اضافیتر خواهید شنید.)
منظورم از گفتن این حرفها این بود که بیایم اول هدفمون رو مشخص کنیم و نسبت به رسیدن به اون هدفمون با کمترین هزینه (که با مشورت اساتید ممکن میشه) بهترین بازده رو تا جایی که نیازمون رو براورده کنه بدست بیاریم و برای اون وقت بزاریم و تلاش کنیم .
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
بله سری های مختلف داره و قابل تعویض هست.
بازهم بله با گارانتی و اصلش رو تقدیمتون میکنن.
برای من که فرقی نداشت هردو یک نوع صدا داشتن.بنظر من s4 رو بگیرین و هزینه اضافی بخاطر مدل بالاتر ندین مگر اینکه s4 موجود نداشته باشن.
موفق باشین