بروبچ یه نگاه به این سایته بندازید ببینید یه سری برندای عجیب غریبی داره میفروشه که من اصلا تا حالا اسمشونم نشنیدم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بروبچ یه نگاه به این سایته بندازید ببینید یه سری برندای عجیب غریبی داره میفروشه که من اصلا تا حالا اسمشونم نشنیدم...
تایید میشه. کرید اگه فیک نباشه کیفیتش به مراتب بالاتر از مارلی هستش. مارلی عطر خیلی شاخی نیست.همونطور که قبلا عرض کردم یکیشو من تست کردم دقیقا کپی توسکان لدر بود که این نشون دهنده ضعف برند هست که عطرای دیگه رو کپی کنه. اونم کمپانی مثل مارلی که خیلی ادعاش میشه.نقل قول:
آقا من تصحیح میکنم کپی بادی کوروس که پگاسوس اعظم بود!:-)
تو این عطرهایی که خریدم کنزو پاور و گرلن habit rouge خیلی عطرهای خوبی هستن البته گرلن رو پیشنهاد میکنم بدون تست نخرید. دیزل هم عطر خوبیه ولی نه به خوبی دو تای اولی به نظرم.
کسی نیست جواب ما رو کامل بده؟
نقل قول:
من كه خواستم به اينجا خير سرم يه تكوني بدم يه بحث فلسفي راه بندازم هيچ كس جواب منو نداد ديگخ چه برسه به شما؟
اما اگه ادكلنهاي خاص تو اون قيمتايي كه گفتي ميخواي بزن تو خط كاراي كالوين كلين ...
اون مارك اماراتي هم كه گفتي احيانا منظورت رصاصي يا سپيل يا پاريس والي نيست؟
منظورم امپر بود...الان یادم اومد..نقل قول:
کلا شما از بین امپر و رصاصی و اجمل کدومش بهتره؟ ظاهرا اجمل کاراش خوبه..
از کجا میشه خرید اینها رو؟ جای خاصی میشناسید؟ یا همه ادکلن فروشی ها دارن اجمل رو؟
البته امپر گرون تره...به نظر با کلاس تر میاد
کسی این ادکلن ها رو تست کرده؟ چطوریاس؟ ببخشید عکسا بزرگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این مونت بلانک که توی آواتارت هست...قیمتش چنده؟نقل قول:
من چند تا ادکلنش رو دیدم ..
مثلا
Mont Blanc Homme Exceptionnel
رو تست کردید شما؟ در مقایسه با Presence چطوره؟
Mont Blanc Legend
رو تست کردید؟ خوش بوس؟
50 میل اینا همه زیر 100 تومنه....درسته دیگه؟
تجربه 2 تا کار از امپر و 2 تا کار از سپیل و 2 کار از اجمل رو دارم به نظرم امپر خیلی از دوتای دیگه بهتره:20:نقل قول:
کارای اماراتی چیزی نیستند که از جای خاص بخوای بخری همه جا دارن
بحث عطرهای اماراتی شد شرکت RIO هم عطرهای خوبی داره محض اطلاع بگم این شرکت عطرهای معروف رو کپی میکنه که معمولا 80-70 درصد توی کپی عطرها موفقه و به قیمت ارزون میفروشه