من با هیچ کدوم مشکلی ندارم.نقل قول:
Printable View
من با هیچ کدوم مشکلی ندارم.نقل قول:
تایید میشه برا من هم س-ا-ک-س کار نمیکنه.نقل قول:
الان با مخابرات تست کردم هیچ مشکلی نداشت. مبین نت هم شده کاسه داغ تر از آش.نقل قول:
یک بار مودم رو خاموش روشن کن بعد با یه سایت که فیل ـه تست کن ببین بازم مشکل نداری؟نقل قول:
مال منم کار نمیکنه
من 20 گیگ شارژ داشتم که تموم شد دوباتره 10 گیگ شارژ کردم ولی الان چجوری میتونم حجمی که باقیمونده دارم ببینم تو صفحه شخصیم ؟ همون حجم قبلیو زده
برا منم کار نمیکنه از امروز صبح
مال من کار میکنه، هم صبح هم الاننقل قول:
نوشته شده توسط cartesiba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چرا دیگه س-ک-ا-س و وی- پی - ان کار نمیکنه؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
س-ا-ک-س کار نمیکنه دیگه؟
برای منم پیش اومده، من بعدازظهر تا شب خوابیدم، اما شب که بیدار شدم دیدم 9 مگابایت از حجمم کم شدهنقل قول:
نوشته شده توسط alone one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون جدیدترین کلاهبرداری مبین نتم یافتم
البته اگه بقیه زودتر نیافته باشنش
من بعد عید باتوجه به اینکه مبین ساعتشو درست کرده بود دوباره دانلودمو از 2:10 آورده بودم رو 2،البته 2:02 واسه اطمینان منتها میدیدیم که وحشتناک از حجمم هرو کم میشه،تقریبا روزی 140 150 مگ کم میشد،خلاصسش میکنم دیشب درحالی که کامپوترم خاموش بود،مودمو ساعت 1 یه خاموش روشن کردم ،ساعت 2 ام که کامپیوترمو روشن کردم،انقد سرعت مسخره بود یا بهتر بگم اصن قطع بود مجبورشدم دوباره خاموش روشن کنم،بعد که رفتم ecare با کمال تعجب فهمیدم از 2 که کامپیوترو روشن کردم و دانلودو از 2:7 شروع کردم تا 2:17 دقیقه که مودمو خاموش کردم 30m واسم مصرف زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه این ساعت رایگان نیس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از من میشنوی تست کن ببیننقل قول:
چقد دزدن اینانقل قول:
کاری واسه این دزدیشون نکردی؟
دوستان بنظرتون سازمان تنظیم مقررات رادیویی کاری میکنه؟کسی شکایت کرده تاحالا؟
برای من هم س#اکس و پ#راکسی h#ttps دیگر از ف#یلترینگ عبور نمیکنه.
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
خیلی طول میکشه اینترنتی جواب بدن. در ساعتهای اداری به تلفنشون زنگ بزن.نقل قول:
برا منم س.ا.ک..س مشکل داره ! کسی خبر نداره چرا ؟:19:
س.ا.ک.س هم ازمون گرفتن:41: