یکی از دوستان فرمش رو واسه من ارسال کرده بود من دقیق یادم نیست که چی نوشته بود چون پیغامام رو پاک کردم اون ها هم پاک شدن ولی خیلی شبیه همین بود اصلا فکر کنم خودشهنقل قول:
من با شاتل کرج تماس گرفتم گفت نامه شرکت ها رو قبول نمیکنیم و فقط دانشگاه
Printable View
یکی از دوستان فرمش رو واسه من ارسال کرده بود من دقیق یادم نیست که چی نوشته بود چون پیغامام رو پاک کردم اون ها هم پاک شدن ولی خیلی شبیه همین بود اصلا فکر کنم خودشهنقل قول:
من با شاتل کرج تماس گرفتم گفت نامه شرکت ها رو قبول نمیکنیم و فقط دانشگاه
من از مشهد مجتمع تک .نمایندگی asus گرفتم.:5:.مشهد رو زیرو رو کردم ولی فقط همین یه جا داشت.جالبه بعضی مغازه دار ها با تعجب می گفتند : Asus مگه مودم هم میزنه؟!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
از وقتی که این جمله رو نوشته میزان مصرفی شما تغییر کرده یعنی زیاد شده.یا نه درست هست.نقل قول:
ما هم همین مشکل رو داریم البته 2 روزه کم شده ولی باز هم قطعی رو دارهنقل قول:
خوبه ولی یکم گرونه.نقل قول:
این برنامه برای 512 برقراره یا برای 256 هم هست؟ من یک ایمیل زدم برای 256 با این متن که چطور میتونم درخواست افزایش سرعت به 256 رو بدم، خودشون بدون هیچ سوال و جوابی سرعتم رو بردن بالا و فاکتور جدید صادر کردن!نقل قول:
این رو برای من هم مینویسه. جریان از چه قراره؟نقل قول:
بله از من رو زیاد نشون میده. 4 روزه سرویس جدید رو شارژ کردم ترافیک مصرفی رو زده 700 مگ! در صورتی که 250 فکر نکنم بیشتر باشه.نقل قول:
مثله ساعت داره كار ميكنه!نقل قول:
اشتباه هم نيست مثل اينكه!
ماله من که 5 گیگ شد.زنگ زدم گفتن خودتون مصرف کردید.نمیدونم حالا من مصرف کردم یا مشکل داره.نقل قول: