سلام دوستان من میخوام یه کمپرسور بخرم واسه نوا چه مدلی چه مارکی را پیشنهاد میکنید لطفا یه کم رااهنماییم کنید؟فابریکهاش چطوره یکی پیدا کرددم در حد نو میگه۷۰۰ خوبه؟قیمتهاش تو چه رنجیه؟درسته میگن فابرکش بیشر باعث داغ کردن ماشین میشه؟
Printable View
سلام دوستان من میخوام یه کمپرسور بخرم واسه نوا چه مدلی چه مارکی را پیشنهاد میکنید لطفا یه کم رااهنماییم کنید؟فابریکهاش چطوره یکی پیدا کرددم در حد نو میگه۷۰۰ خوبه؟قیمتهاش تو چه رنجیه؟درسته میگن فابرکش بیشر باعث داغ کردن ماشین میشه؟
علی اقا به لطف شما قطعه مورد نظر رو پیدا کردم.
سایتی که معرفی فرمودید قطعه رو داشت ساخت ایران و با قیمت 155 هزار تومان و من برای خریدش رفتم که به طور اتفاقی ساخت ترکیه رو با قیمت 125 هزار تومان پیدا کردم که اون هم کیفیتش عالیه و مارکش اکسان هست.واقعا هم این نمونه که فابریک این موتوره هم از نظر دیورینگ باز ماندن سوپاپ فرق میکنه و هم از نظر مقدار لیفت سوپاپ.در واقع دیورینگ کمتر و لیفت بالاتری داره.نمونه قبلی که روش نصب شده بود مربوط به 2000 بود.
باز هم از لطف شما ممنونم.
سلام.
جناب کامارو امروز داشتم مطالب صفحات قبل رو میخوندم که اتفاقی صفحه 667 رو دیدم که قول دادم عکس های بیوک الکترا رو بزارم.شرمنده یادم رفته بود.
هر چند دیره ولی خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب سابربن
براي اين كار بهتره كه با يك كولرساز خودرو مشورت كنيد.
ظاهرا كمپرسورهاي جديد كه روي انواع خودروهاي وارداتي و جديد سوار شده ميتونه روي قديميها هم جواب بده و تنها بايد پايه هاي سوار شدن و لوله هاي متصل به اون هماهنگ باشه كه اينهم كار خود كولرساز هست.
البته گويا نمونه هاي بزرگتر كمپرسورهاي جديد با ظرفيت بالاتر از نمونه هاي سوار شده روي اتومبيلهاي سواري، براي خودروهاي آمريكايي توصيه شده كه بر روي كاميونها هم از همان نمونه ها استفاده ميشه.
قيمت كمپرسور نو اصل AC DELCO در اهواز تصور كنم حدود 400 تومان باشه و احتمالا نمونه هاي ديگه هم همين حدود هست.
در مورد گرم كردن ماشين اين مسئله به خيلي چيزها بستگي داره كه يكي ميتونه نياز بيشتر يك نوع كمپرسور به قدرت بالاتر براي گردش كردن و انقباض و فشردن گاز باشه.
.......................
جناب MJ1970
خوشحالم كه مشكل برطرف شد،
وضعيت نوا در چه حاليه؟
................
تشكر جناب حجازي. البته نميدونم چرا عكسها ديده نميشه؟! :n13:
دوپاره آپ کردم
همانطور که قبلا توضیح دادم کارهای جلوبندی تمام شد و تمام جلوبندی نو شد و ارتفاع ماشین به جای اولش برگشت.همچنین کجی ضربدری که ماشین داشت با تعمیر استاندارد جلوبندی کاملا اصلاح شد.
تصمیمم برای اینکه رنگ رو خودم بپاشم قطعی شده .
یه روش جدید رو برای رنگ ماشین تست کردم و جواب گرفتم.درب صندوق رو به این روش استر پاشیدم و کیفیت قابل قبولی پیدا کرد.
اما متاسفانه باتری امپر بالایی که نصب کرده بودم به دلیل خواب های طولانی و در چند مرحله خواب چند ماهه از بین رفت.حالا اول باید باتری تهیه کنم و بعد ماشین رو حرکت بدم و در هوای ازاد اول استر اهن پاشیده بشه و بعد هم رنگ.
باتری امپر بالا حدودا 21 ماه رو ماشین جواب داد و ایرانی و اسیدی صبا بود.من فکر میکردم حداقل 3 سال کار کنه که نکرد!البته احتمالا به دلیل دست کم 3 مرحله خواب 3 ماهه بوده و فکر کنم تعجبی هم نداره.
دقیقا نمیدونم این دفعه چه باترییی بگیرم ؟یه مدل کره ای 74 امپر با مارک سولایت هست که ساخت کره جنوبی هست و 230 تومان درمیاد(با محاسبه باتری فرسوده)
یه مدل اتمی صبا هم داره که74 امپرش 200 تومان درمیاد.
یه مدل هم 70 امپر اسیدی هم هست که 155 تومان درمیاد.
از طرفی در تبلیغاتی که برای اتمی کره ای وجود داره میگن دوانش بیشتر از ایرانیهاست!از طرفی میگن برای ماشین قدیمی ها که استارتشون پر مصرف و امپربالاست باتری اسیدی بهتره!
خلاصه نمیدونم کدوم رو تهیه کنم بهتر باشه.قبلا روی شورلت باتری اتمی با مارک پوما انداختم که خیلی هم گرون بود ولی بیش از 6 ماه کار نکرد ولی همین اسیدی های صبا معمولا بیش از 2 سال به ماشین جواب دادن و فقط اینبار که ماشین همش خواب بود کمتر از 2 سال جواب دادن.
سپر جلو که قبلا تعویض شده بود و من چون یک جفت گلسپر عقب داشتم یک جفت گلسپر جلو هم گرفتم .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یک دست هم لاستیک سپر گرفتم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
همانطور که قبلا گفتم گریسی که برای جلوبندی و بلبرینگهای چرخ جلو گرفتم ساخت ایرانی و پایه بنتون و نمره 3 و تحمل حرارت 150 درجه سلسیوس بود که متاسفانه بعد از اتمام کار فهمیدم مثل کره با کمترین حرارت وا میره!
خلاصه یه گریس 1 کیلویی پایه لیتیم که مارکش امریکایی هست ولی فروشنده گفت در هند پر شده ولی کیفیتش عالیه و تضمینی هست گرفتم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعدا سر حوصله باید مجددا جلوبندی و بلبرینگها رو گریس بزنم.
گل سپر براي نوا؟! منظورتون اينه كه مثل سپر كاپريس و يا كامارو براي اون گل سپر بگذاريد؟
من هميشه از باطريهاي به اصطلاح اتمي استفاده كردم و مشكلي نداشته، بخصوص كه من هم از ماشين كم استفاده ميكنم و هواي بسيار گرم اينجا هم براي باطريها مشكل ساز هست اما بازم خوب جواب داده.
آمپر باطري كه به اندازه مناسب باشه مشكلي در استارت خوردن بوجود نمياد و نگران اين مسئله نباشيد.
كلا باطريهاي اسيدي مشكل سر ريز كردن و شيرين شدن و مراقبت و سركشي به وضعيت غلظت و سطح اسيد و احتمال تركيدن بر اثر جرقه و..را دارن كه من ترجيح ميدم ديگه از اين نمونه ها استفاده نكنم.
گريسهاي مارك آترود هم خوب جواب داده و چند وقت قبل بلبرينگهاي چرخ جلو را از همين گريس آترود سبز زدم.
بله دقیقا مثل بیوک یا کامارو ... این لاستیکها و گلسپرها نصب خواهد شد.
همانطور که میدانید سپر عقب بیوک به غیر از چند تا سوراخ اضافه فرقی با سپر عقب نوا نداره و من پیچهای استیل روی سپرها رو باز کردم و اتصالات مخصوص لاستیک سپر رو روی همون سوراخها نصب خواهم کرد.
فقط سپر جلو نوا اون زاویه تند 2 طرف سپر بیوک رو نداره ولی این هم مشکل چندانی ایجاد نمیکنه و با اندکی تغییرات روی پایین گلسپرهای جلو روی اون نصب خواهد شد.
دوستان یه آپشن جالبی که بیوک من داشت و من تو هیچ ماشین آمریکایی دیگه ندیده بودم این بود که چراغ بنزین داشت!!اونم به صورت خیلی جالبی کار میکرد.!نکته جالب این بود که وقتی که عقربه بنزین نزدیک e میشد اول چراغ بنزین خیلی کم رنگ روشن میشد و رفته رفته چراغ بنزین پر رنگ تر میشد.اینطوری میتونستم متوجه بشم که دقیقآ کی بنزین ماشین روبه اتمامه!!!
البته این آپشن تو سال خودش جالب بوده حالا که همه ماشینها دارن.
سلام دوستان. كسي مشهدي يا شيرازي اينجا نيست. شماره لوازم فروشگاه منصف داشته باشه؟