cadence zrs 710
infinity kappa 693.9i
Pioneer TS-6975 V2
کدوم خوبه فعلا می خواهم رو سمندم ببندم ولی بعد از 7یا8 ماه دیگه ساب و آمپ خوب می بندم فعلا کدوم را بخرم بهتره ویا اگر گزینه ی دیگری سراغ دارید بگید تا 260هزار تومان...
cadence zrs 710
infinity kappa 693.9i
Pioneer TS-6975 V2
کدوم خوبه فعلا می خواهم رو سمندم ببندم ولی بعد از 7یا8 ماه دیگه ساب و آمپ خوب می بندم فعلا کدوم را بخرم بهتره ویا اگر گزینه ی دیگری سراغ دارید بگید تا 260هزار تومان...
این هدیونیتهای مارشال (که قیمتش هم زیر 100 تومن هست) آیا نسبت به قیمتش میصرفه ؟ آیا کسی استفاده کرده ؟
تو خریدش شک نکننقل قول:
البته به کامپوننت ها هم فکر کنی بد نیست
ببخشيد يه سوال مبتديانه :
آيا ساب رو ميشه بدون آمپ به هديونيت وصل كرد يا حتما و الزاما بايد آمپ باشه تا كار كنه؟
خيلي ممنون
سلام عزیزان من میخوام ی سیستم رو ماشینم ببندم اما فعلا پول کافی ندارم الان فقط میخوام باند بگیرم اما چون بعدا ساب میندازم برام کیفیت باند و وضوح صداش مهمه تا قدرتش و بیسش چون اونو از ساب بعدا میگیرم هزینش تا سقف 250 باشه به نظر شما کدام از این باندا خوبه و اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین
hertz hcx 690
p963
9633 infinity
infinity kappa 693.9i
ya hamon 6975 marof
با تشکر
infinity kappa 693.9i
ممنون از راهنمایی ولی از کجا بدونم که این باندی که می گیرم اصله دیروز رفتم چینی بود و220هزار تومان بخرم
درود.
یه gps می خواستم برای سمند تا حدود 200 تومن. چی رو توصیه می کنید؟
آقا من گناه دارما . چرا هیشکی کمک نمی کنه خو :41:نقل قول:
همه چینی هستن . ولی فکر کنم گارانتی اگه ایران کیش باشه مشکلی ندارهنقل قول:
چون بعد از عکاظ کیش و کندلوس الان شده ایران کیش
بیشتر سابها 1 یا دو اهمی هستند ولی خروجی پخش ها 4 اهمی هستند و وصل بدون امپ به هدیونیت و یا ساب اسیب میرسونهنقل قول:
ضمنا با اینکار صدای خوبی نمیتونی بگیری