من adsl دارم ولي اينترنتم قطع مي شود به عبارت ديگر ويروس از اتصال به اينترنت جلوگيري مي كند به عبارت ديگر شبكه وصل است ولي اينترنت قطع است با سيستم مكانيك هم چندبار ريپير كردم اما دوباره به حالت قبل برگشت!!!
Printable View
من adsl دارم ولي اينترنتم قطع مي شود به عبارت ديگر ويروس از اتصال به اينترنت جلوگيري مي كند به عبارت ديگر شبكه وصل است ولي اينترنت قطع است با سيستم مكانيك هم چندبار ريپير كردم اما دوباره به حالت قبل برگشت!!!
سلامنقل قول:
همونطور که خودتون گفتید مشکل از ویروس هست . پس آنتی ویروس نصب و آپدیت کنید و سپس کل سیستم رو اسکن کنید.
چطور از اتصال جلوگیری میکنه ؟
موفق باشید :40:
با سلامنقل قول:
نحوه ي اتصال شما به اينترنت چطوري هست؟؟
PPPoE يا Bridge ؟؟
موفق باشيد.
سلام
مشکل صدا رو در کابل HDMI حل کردم . دوستان اگر مشکلی دارید مطرح بفرمایید جواب می دم.thanks:11:
یعنی کابل Hdmi رو به کارت گرافیک وصل کردی وصداهم داشت ویندوزتم Xp بود بگو چجوری من این کابل وصل می کنم فقط تصویر دارمنقل قول:
ویندوزم ایکس پی
کارت گرافیکم ATI RADEON HD4550
لطفا این پست من رو جواب بدید.ممنون میشمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامنقل قول:
اول رو مادربورد تنظیماتو مثل عکس انجام بده
.این کابل باید همراه کارت گرافیکت باشه. بعد تصویرتو تنظیم کن به دلخواه ، دوتا یکی باشند یا دسکتاپ بیشتری داشته باشه
اینو دانلود کن و نصب کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به ویندوزت
بعد برو رو تنظیمات صدا تو کنترل پانل. sound and audio devicesرو دابل کلیک کن بعد تب audioیه . use only default devicesتیک بزن.بعد مثل عکس عمل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
عنوان: مشکل ویندوز در شناسایی و اجازه دسترسی کامل به flash memory (عدم اختصاص دادن آدرس به درایو فلش)
سلام
من یک ویندوز xp sp2 media center edition نصب کردم مدتی پیش روی یک سیستم.
جدیدا اون رو Repire کردم (حتما میدونید چیه نصب مجدد بدون از دست رفت برنامه های نصب شده و تنظیمات)
این repire به این خاطر بود که با فلش مموری ها و رم ردر ها مشکل داشت.
شرح مشکل:
فلش مموری رو به صورت plug and play میشناسه و آیکن safly remove ظاهر میشه و طخایی نمیده و ظاهرا مشکلی نداره ولی وقتی میخواهیم واردش بشیم ویندوز هیچ
درایوی برای اون در نظر نگرفته (نه در my computer ظاهر میشه و نه غیر مستقیم میشه وارد شد) مثلا قبلا k:\ بود و الان هیچی ...
یه روش ابتکاری پیدا کردم که خودم دستی بهش ادرس بدم و نام درایو تعیین کنم:
از ویندوز دیسک مناجمنت این کار رو کردم و با زدن open از همونجا وارد فولدر اصلی فلش مموری میشه و میتونیم اطلاعات رو بخونیم و بنویسیم (کپی فایل) اما در ادرس بار
هیچی نیست و به صورت explorer هم نمیتونیم بازش کنیم. از run هم اجرا نمیشه و مهمتر فرمت هم نمیشه و درایو رو نمیشناسه فقط لطف میکنه اجازه استفاده از فایها رو
میده.
بعد از safly remove ویا ری استارت سیستم هم همه یز به حال اول برمیگرده.
اول فکر میکردم مشکل فلش است تا اینکه روی سیستم دیگه تست کردم و همچنین یک رم ردر هم به سیستم وصل کردم و همین اتفاق افتاد و شناسایی شد ولی چیزی
نشون نداد.
ram reader رو که وصل میکنم پیام میده که بهتره از usb 2 faster یه همچین چیزی استفاده کنی.
راستی یه نکته: من فکر میکنم این فلش رو به جای هارد اشتباه میگیره چون در قسمت "دیوایس مناجر" ویندوز اون رو در کنار هارد دیسک نشون میده و usb mass stronge
device رو هم وقتی فلش رو وصل میکنم کانکت میشه.
این عکسش:
درایور اون رو سعی کردم اپدیت کنم نشد. درایور فلش رو unstall کردم و دوباره واردش کردم و نصب شد ولی باز مشکل داشت.کد:http://mypictures.ir/images/w5m5axjjc7z4jf87ngy6.jpg
خیلی سرچ کردم ولی این مشکل عدم دسترسی حل نشد.
نرم افزار مخصوص تعمیر فلش رو گرفتم ولی میگه accses dansed
یه چیزایی در رابطه با مشکل firmware EFI پیدا کردم نمیدونم چیکار کنم.
لطفا بگید چیکار باید بکنم تا درست بشه و نظرتون چیه؟
در ضمن من usb blutoch رو دارم از طریق همین usb به درستی استفاده میکنم و مشکلی نداره فقط با مموری ها مشکل داره!!
با سلامنقل قول:
سي دي مادربرد رو ميذاريد و سرچ ميكنيد چي ميشه؟
آيا ارور و پيغام خاصي هنگام نصب ميده؟
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
یه توضیح : من یه بار در کامپیوتر قبلی این مشکلو داشتم بعد که دقیق برسی کردم
کارت صوتیم اسیب دیده بود.و مجبور شدم یه کارت صوتی بخرم.چجوری معلوم شد: یکی از دوستام که شرکت رایانه ای دارند یه سخت افزاری داشتند که چکر CHeakerبهش میگفتن اینو گذاشتن
رو کامپوترم بعد کد خطایی نشون داد که با توجه به دفترچه راهنماش معلو شد که کارت صوتی خرابه.امیدوارم به درد خورده باشه. :11: