سلام خوبید؟:31:
بچه ها یه 2 تا سوال داشتم
من از کجا بفهمم هارد دستگاهم چقدرش پر شده و چقدرش خالیه؟
و برای خالی کردن هارد دستگاه فقط باید بازیا رو از توی منیجر پاک کنم به همراه سیوشون؟یا اینکه باید کار دیگه ای کنم؟
Printable View
سلام خوبید؟:31:
بچه ها یه 2 تا سوال داشتم
من از کجا بفهمم هارد دستگاهم چقدرش پر شده و چقدرش خالیه؟
و برای خالی کردن هارد دستگاه فقط باید بازیا رو از توی منیجر پاک کنم به همراه سیوشون؟یا اینکه باید کار دیگه ای کنم؟
300 مگ دانلود کردم فقط صدا درست شد:31:هنوزم هنگ میکنه وسط مسابقه ها میزنه Now loading دیگه همونجا گیر میکنه:41:نقل قول:
دیگه الان با ه ک شدن PS3 قضیه انتخاب بین این دو کنسول تا مقدار زیادی سلیقه ای شده!نقل قول:
هر کدوم ازین ها فاکتور های مثبت و منفی دارن که بار ها و بارها چه در این تاپیک و چه در تاپیک X360 مطرح شده.
برای مثال بازی های انحصاری بیشتر و بهتر PS3 نسبت به X360 یا اجرای بهتر اکثر بازی های مالتی پلتفرم بر روی X360 نسبت به PS3 و 100 ها مورد دیگه !
در مورد ه ک PS3 هم باید گفت که اول این کنسول با دانگل ه ک میشد و خوب دردسر های خاص خودش رو داشت ولی چند وقتی هست که با عرضه فرمور های دست ساز یا همون کاستوم فرمور ها توسط ه کر ها کار ه ک این کنسول خیلی راحتر و ساده تر شده! ولی خوب باز هم مشکلات خاص خودش رو داره که کم و بیش شاهدیم که دوستان در همین تاپیک مطرح میکنن!
از طرفی هم با عرضه آپدیت داشبورد برای X360 امنیت آپدیت درایو +LT به خطر افتاده و نگرانی در مورد مقابله چند باره مایکروسافت با کپی خور شدن کنسولش وجود داره! و البته سری اسلیم هم در چند درایور هنوز کپی خور نشده!
کلا باید همه جوانب رو در نظر بگیرین دیگه!:31:
باید بری به مسیر زیر:نقل قول:
Setting<System Setting>System Information
از اینجا میتونید Free Space رو ببینید.........
برای پاک کردن بازی ها هم همون پاک کردن از طریق منیجر کافیه،هیچ چیز دیگه ای هم لازم نیست....
داشتم عکسامو میدیدم خدائیش Sony رو خر گاز بگیره !! جو نگیرتش !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان این که طرح اولیه بوده و می تونه حتی فیک هم باشه ، مثلا واقعا یه کنسول بازی چرا باید دو تا پورت hdmi داشته باشه !!! الانم نمی شه گفت همچین جو گیر بوده چون همه این سوراخ ها رو داره فقط اچ دی ام آی یه دونه داره و لن هم یه دونه داره ، که بازم نمی تونم درک کنم چرا باید دو تا لن داشته باشه ! یو اس بی ها هم که اومده جلو !
اون دسته هم همون بهتر تولید نشه طرحش خیلی احمقانه بود دسته هه !
دقیقا !! ولی اگه باز Fake هم باشه خیلی چیزه ضایعی بوده :31:نقل قول:
آره جاوید !! خدا رحم کرد همون اول همه اعتراض کردن نسبت به این دسته ها و دیگه تولیدش رو متوقف کردن !! وگرنه الان هممون ارتوروز مفاصل انگشتی گرفته بودیم !! :31:
ولی اون دو تا خروجی HDMI خیلی پایس!!نقل قول:
انگار خیلی سونی سره کنسول خودش معطل بوده!!:31:
نه که حالا دسته هاش خیلی راحته!!:31:نقل قول:
آره جاوید !! خدا رحم کرد همون اول همه اعتراض کردن نسبت به این دسته ها و دیگه تولیدش رو متوقف کردن !! وگرنه الان هممون ارتوروز مفاصل انگشتی گرفته بودیم !!
سعید به نظر من همچین هم طرح دسته هاش بد نبوده! شاید دلیل عرضه نشدنش راحتی دسته ها نبوده و مشکل اصلی کوچک بودن دسته ها بوده! (البته این یه نظر شخصیه!)
به این عکس نگاه کنید :
این gif رو هم ببینید خالی از لطف نیست :
این کنترل معروف بود به بوم رنگ کنترل یا کنترل موزی!:31:
یعنی این کنترلر ها تولید شدن ؟؟:دی
:دینقل قول:
خدا رحم کرد همون اول همه اعتراض کردن نسبت به این دسته ها و دیگه تولیدش رو متوقف کردن
شفا بده به طراح این کنترلر :دی
نقل قول:
دوستان - مهندسین - این multiman رو اگه ولش کنید و بیاید از Iris Manager استفاده کنید مشکل کمب.د جا نخواهید داشت دیگه. زبونم مو دراورد بخدا. Iris Manager میاد فقط فایل حجیم بازی رو میریزه تو هارد PS3 و بقیه فایلهای بازیو از هارد اکسترنال میخونه .