برای اجرای فایلهای wma توی گوشی از چه برنامه ای باید استفاده کرد
Printable View
برای اجرای فایلهای wma توی گوشی از چه برنامه ای باید استفاده کرد
الان چند وقته با گوشي آهنگ گوش ميدم يه دفعه صداي گوشي كم ميشه(با هدفون).اكولايز عوض ميكنم و گوشي روشن خاموش ميكنم ولي بازم جواب نميده.قضيه چيه؟
مگه پخش نميكنه؟؟؟نقل قول:
تا جايي كه من ميدونم بايد اين فرمت رو بشناسه...
تایید میشه حتما جواب میده. اگر یه برنامه میخای میتونی با CorePlayer این کارو بکنی.نقل قول:
راستی جواب
رو ندادیننقل قول:
بچه ها مموری بیشتر از 4Gig رو 5700 کار میکنه؟ قیمت 4 یا 2 گیگ حدودا چنده؟ لطفا بگید کدوم مارک برای 5700 بهتره؟
بيشتر از 4 رو ساپورت نميكنه...
فکز نمی کنم 4 گیگ بالاتر اصلا اومده باشه.نقل قول:
4 گیگشم می خواد ساپورت کنه جون می کنه بابا. سرعتش کم میشه. زیادم هنگ می کنه. عمرا بالاتر ساپورت کنه.
2 گیگ الان کینگستونش 10 تومن... 4 گیگ قبلا 28 تومن بود الان نمی دونم. ولی 2 گیگ تازه خریدم، 10 تومن بود.
برای اجرای wma کافیست به مدیا پلایر برید و ببینید که خیلی راحت اجرا می کنه.نقل قول:
برای اجرای فایلهای wma توی گوشی از چه برنامه ای باید استفاده کر
اگه منظور wmv هستش می تونی از فایل منیجر فایل مورد نظر رو rename کنی سپس فرمتشو avi کنی و با divx یا smartmovie یا coreplayer تماشا کنی.
راستی بچه ها پیشنهاد من اینه با coreplayer آهنگ گوش کنید. خداییش صداش خیلی قشنگتر از پلایر گوشیه. من که جدیدا از coreplayer استفاده می کنم.
ببخشید. یه سوالی هم داشتم.
به نظر شما دوستان 5700 رو با p990 عوض کنم؟؟؟؟
خودم دو به شکم. شما یه کمکم کنید.
ممنون
بچه ها یکی لینک دانلود برنامه coreplayerرو میزارید
سلام
من یه سالی میشه 5700 دارم خیلی هم ازش راضیم.
فقط یه مشکلی چند روز پیش برام پیش اومد.
یکی از دوستام یه سیمکارت ایرانسل 0935 داره یکی دیگه از دوستام عین همونو گرفته فقط 0936 رو.
الان من که تو دفتر تلفنم ذخیره کردم وقتی 936 بهم زنگ میزنه یا من زنگ میزنم یا فقط شماره را میندازه و اسم طرف رونمیاره یا اینکه اگه اسمم بیاره مال 0935 هستش.
در ضمن واسه اس ام اس هم اینجوریه .
میخواستم ببینم گوشیهای شما هم اینجوریه .
8 كه خيلي وقته اومده تا چند وقت ديگه هم 16 مياد..بعد از اون هم 32....نقل قول:
توقسمت برنامه هاي كاربردي سرچ كن پيدا ميكني...نقل قول: