اگه منظورت 2G و 3G و 4G هست بله داره هم میتونی رو حالت اتوماتیک بگذاری هم روی 4G قفلش کنی که فقط 4G باشه .نقل قول:
من دارم این مودم رو ، سوالی بود بگو چک کنم .
Printable View
اگه منظورت 2G و 3G و 4G هست بله داره هم میتونی رو حالت اتوماتیک بگذاری هم روی 4G قفلش کنی که فقط 4G باشه .نقل قول:
من دارم این مودم رو ، سوالی بود بگو چک کنم .
نه آقا منظورم باند 2600 بودنقل قول:
با signal control میتونیدنقل قول:
خودم رو مودم تست کردم و جواب داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چی جوری میشه ip که ایرانسل میده و عوض کرد؟ الان یه ماهه همش یه ip ثابت میده ولی قدیم نت رو که خاموش روشن میکردم سریع عوض میشد.( از گوشی استفاده میکنم)
تنها راهش همین خاموش روشن کردن دیتای گوشی هست .نقل قول:
من وقتی بسته 30 گیگ 2 ماهه خریدم Traffic Counter مودمم رو روشن کردم و تا الان 4 گیگ کنترل انداخته اما وقتی sms مانده اینترنت از طرف ایرانسل میگیرم 6 گیگ کم کرده!!!!!!!!
ممنون رفیق خیلی دنبالش بودمنقل قول:
غیر از کد دستوری و اپلیکشن ایرانسل راهی برای خرید شارژ هست ؟ مثلا از طریق نت ؟
هی باید سیم کارت در بیارم از مودم بگذارم تو گوشی ...
با کد ستاره ۷۸۰ مربع کد شاژ بگیرید گزینه مستقیم نزنید یا نرم افزار آپنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
از لینک زیر مستقیم میتونی از سایت ایرانسل سیم کارتتو شارژ کنینقل قول:
اقا رو تبلت ترى جى من انتن و سيگنال مدام درhو +h در حال تغيير و نوسانه... درصورتى ک بامودم اينجورى نيس و رو3جى قفلش کردم اما باز بازى درمى اره، مشکل از کجاس؟ بامودم سرعت عاليه و مشکلى ندارم...
ممنون مى شم راهنماييد کنيد
اینکه همون کد دستوری یا ussd هست :n26: ، من توی مودم کد دستوری نمیتونم بزنم !نقل قول:
اگه کد میشد بزنی با همون *555# خود ایرانسل میزدم .
این خریدشارژ هست ، من بسته اینترنت میخوام بخرم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اپ که کد نیست نرم افزارشم هست البته باید با گوشی خرید که ظاهرا شما با پی سی قصد فعالسازی دارید کهنقل قول:
اگر بسته میخوایید تو خود سایت ایرانسل برای هر شماره ایی میشه بسته خرید از لینک زیر
نقل قول:نوشته بودی خرید شارژ .نقل قول:
برای خرید بسته هم میتونی از سایت ایرانسل آنلاین بخری. بسته های شبانه رو فقط از طریق ایرانسل من میتونی بخری.
اینا هم در نهایت به اپلیکشن مای ایرانسل رجوع میدن ، احتمالا باید مای ایرانسل رو با شبیه ساز اندروید توی ویندوز اجرا کنم که اونم معلوم نیست با سیمکارت مچ بشه یا نه .نقل قول:
درست میفرمایید اشتباه نوشتم ،نقل قول:
اما "خرید بسته اینترنت بصورت آنلاین" همون چیزی هست که من دنبالشم ، لینک میگذارید ؟ دوست بالایی هم لینک گذاشتن ولی در نهایت باید اپلیکشن ایرانسل رو نصب کرده باشیم و بدرد گوشی میخوره ، من با مودم و pc میخوام این کار رو بتونم انجام بدم .
بسته های شیانه 2-8 رو فقط از طریق اپلیکیشن میتونی بخری . اکثر بسته های دیگه رو میتونی ازطریق سایت ایرانسل بخری .نقل قول:
امکانش هست تو ی گوشی دوتا مای ایرانسل نصب کنم؟
والا ما که میریم تو این لینک چه با پی سی چه با گوشی بسته ها غیر شبانه میخریم شما برو تو سایت ایرانسل قسمت خرید بسته 4g/3g ،نقل قول:
میشه هم تو android هم ios اما بکار نمیاد اگر میخواین دوتا خط تعریف کنید میتونید حساب جدید ایجاد کنید هر چندتا خط ایرانسل خواستید وارد کنید.نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن بسته های غیر شبانه رو فقط میشه . من هم چک کردم همینطوره .نقل قول:
نقل قول:
حساب جدیدو چطوری ایجاد کنم!؟
روی شمارتون تاچ کنید تو برنامه بعدش از پایین قسمت مدیریت حساب بعدش ایجاد حساب جدید شماره جدید و پسورد بدیدنقل قول:
منم همینو نوشتم اگر دقت کنید!!!!!!نقل قول:
دوستان راهنمایی!>؟نقل قول:
پست های عقب هم بخونید
تعرفه و ساعت بسته شبانه رو میفرمایید؟ نامحدوده مثل همراه اول؟ و اینکه سرعتش چطوره؟ اگه نامحدوده مثل همراه اول هم میشه بسته شبانه رو کنار بسته معمولی استفاده کرد؟
تکراری شد. حذف شود لطفاً.
1 ساعت 900نقل قول:
2 ساعت 1500
3 ساعت 2000
2 تا 8 شب
ساعتی 20 گیگ محدودیت داره
سرعت هر چه قدر منطقه و دکلتون بکشه و کاربر دیگه هم اگر درحال استفاده باشه یا نه سرعت رو بالا پایین میکنه
میتونی بسته معمولی داشته باشی و نامحدود هم برای شب استفاده کنی در کنارش
همراه اول هم 2 تا 7 نامحدود نداره 20 گیگ هست ولی 1 تا 11 همراه اول ظاهرا نامحدود هست
ساعتینقل قول:
اینترنت ایرانسل ساعتی - یک ساعته ( شبانه، 2 تا 8 صبح )(مشترکین اعتباری)
981 تومان
ساعتی
اینترنت ایرانسل ساعتی - دو ساعته ( شبانه، 2 تا 8 صبح )(مشترکین اعتباری)
1635 تومان
ساعتی
اینترنت ایرانسل ساعتی - 1گیگابایت 1ساعته (8 صبح تا 2 صبح فردا)(مشترکین اعتباری)
2180 تومان
ساعتی
اینترنت ایرانسل ساعتی - 2گیگابایت 2ساعته (8 صبح تا 2 صبح فردا)(مشترکین اعتباری)
3270 تومان
ساعتی
اینترنت ایرانسل ساعتی - 3گیگابایت 3ساعته (8 صبح تا 2 صبح فردا)(مشترکین اعتباری)
4360 تومان
در PC راهی جز نصب اپ ایرانسل در شبیه سازهای اندروید کشف نشدهنقل قول:
بی دردسر ترینش
اگه از رمز ثابت در مای ایرانسل استفاده کنین حتی به سیمکارت نیازی پیدا نمیکنین
ظاهرا ایرانسل و همراه اول مخابرات سرویس تماس تلگرام رو غیرفعال کردن
روی برنامه سروش تماس کاملا بازه.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سروش :n08:نقل قول:
داداش مسخره میکنی مارو؟
سروش نصف کاربرای تلگرامم نداره ملت صداشون در اومد اپراتورا اوکی کردن
برای من که فعاله هم ایرانسل و هم مودم خونهنقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
اره اختلالات برطرف شدنقل قول:
همراه اول هم اوکی شد
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه
مهم نیست که گوشی ها چه باندهایی رو ساپورت می کنن و تعدادشون مهم اینه که باند 3 و 7 رو داشته باشن یعنی 1800 و2600 رو که به نسل چهارم ایرانسل وصل بشن
درسته و اون کت 4 هم از نهایت سرعت استفاده نمی کنه مثلا سرعت متوسط می ره و کت 6 که اخرین نسله سرعت بالا
من با ایفون 6 اس که کت 6 داره شبا تا 4 مگ دریافت می کنم
اونوقت بیام و یه گوشی کت 4 بگیرم چقدر توی سرعتم تاثیر می زاره !؟
ممنون می شم کمکم کنید
دوستان من بسته ۲ ماهه ۳۰ گیگ رو فعال کردم، اگه بخوام شبها نامحدود دانلود کنم بستشو بزنم حجم از بسته ساعتی کم میشه یا اول از این دوماهه؟
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
از ساعتی.....نقل قول:
با سلام، یک مشکلی واسه من پیش اومده میخواستم ببینم دوستان تاحالا چنین اتفاقی براشون افتاده که راهنمایی کنن یا خیر
من روز ۳شنبه ۱۹۱ هزار تومن شارژ کردم سیم کارتمو و بسته ۱۰۰گیگ ۶ماهه خریداری کردم و در همون لحظه که برنامه ایرانسل من رو چک کردم، پول از حساب برداشته شده بود و ۳۰۰ تومن در حساب باقی مونده بود. فردا بعد از ظهرش (یعنی کمتر از ۲۴ ساعت) اینترنت قطع شد (سیمکارت تو مودم بود) و وقتی ایرانسل من رو چک کردم مانده حساب صفر شده بود. بعد از تماس با ایرانسل گفت که بسته براتون ثبت نشده بوده و کل شارژ حسابتون بصورت آزاد کم شده!!! اگر واقعا این اتفاق افتاده بوده باشه هم امکان نداره ۵ گیگ مصرف کرده باشم (چون ۱۹۰ تومن حدودا میشه ۵گیگ مصرف آزاد) و از اون ۱۷-۱۸ ساعتی که حساب شارژ شده بوده ۷-۸ ساعتش شب بوده و همه خواب بودن! کسی از دوستان نظری داره؟
بهنقل قول:
اس ام اس هات نگاه کن ببین مسیچ ثبت بسته اومده برات یا نه؟!
اگه اومده به 195 شکایتت رو ثبت کن درست میشه
شما برنامه ایرانسل رو نصب کن و طرح من رو بذار رو مصرف آزادنقل قول:
من خودم همیشه با کد *7# اکانت میخرم با کارت بانکی
البته بعضی ها رو باید با برنامه خودش بخری
من دقیقا 8 اسفند بسته یک ساله 24 گیگ برای دوستم فعال کردم که از حساب من کم شد و برای دوستم فعال نشد هنوز هم شارژم رو برگشت ندادن با اینکه از همون روز اول قبول کردن که شارژ کم شده و بسته فعال نشدهنقل قول: