آقا یعنی بخوام گروه رو عوض کنم دیگه هزینه نداره؟نقل قول:
خیلی جای تعجب داره
مخابرات مهربون شده؟ :دی
Printable View
آقا یعنی بخوام گروه رو عوض کنم دیگه هزینه نداره؟نقل قول:
خیلی جای تعجب داره
مخابرات مهربون شده؟ :دی
شما یه بار که ثبت نام کردی و تخلیه کردی دوباره خواستی ثبت نام کنی برا ثبت نام بعدی پارتاک اجازه ثبت نام نمیده و باید حضوری بری نمایندگی ثبت نام کنینقل قول:
سلام.شما میدونیند چرا سرعت بنده شب و روز از هات شاتل فوله یعنی 250 تا 300 بقیه هاست ها سرعت کمه ؟فیبر هستم.باید چجوری این مسئله رو حل کنم.در واقع سرعتم از شاتل عالیه بعد میشه اسیاتک که بدک نیست ولی بقه همه افتضاح زیر 90 هستند.نقل قول:
سلام . بله الان یکساله که پینگ خوب شده البته بستگی به ای پی هم داره اگه خطتتون نویز نداشته باشه ای پی خوب هم واستتون میاد دقیقا چند روز پیش خطم مشکل داشت هر کار میکردم ای پی درست نمیگرفت همه بدرد نخور بودن خط رو که درست کردم سه سوته ای پی کار درست واسم میادنقل قول:
نقل قول:
مسی .............
فیبر نوری گیت وی هایی که دارن همشون بدرد نخورن و ipهای بی کیفیت سروش رسانه و اسیاتک دارننقل قول:
گیت وی های شما هم روی 192.168.53.2 هست؟نمیشه گی وی مسی بزاریم واسه خودمون .یعنی هیچ راهی نیست واقعا؟نقل قول:
نه نمیشه گیت وی رو تغییر داد فیبر نوری کلا با مسی فرق دارهنقل قول:
2 تا سوال داشتمنقل قول:
1-الان زنگ زدم 2020 گفتن 15 تومن هزینه راه اندازی داره
پس چجوری رایگانه؟؟؟
2-من قبلا مخابرات داشتم
اینترنت پایداری نداشت
مثلا با یه خاموش روشن شدن میرفت رو گیت وی بد
الان مثلا بره رو گیت وی بد دیگه ثابت می مونه؟؟؟باید دوباره 15 تومن بدم و تخلیه و برقرار کنم؟؟؟
و اینکه در بدترین حالت پینگ گیت وی بد چیه جوریه؟
گفتم شما اگه از طریق سایت ثبت نام کنی هزینه ثبت نام نداره ولی اگه حضوری ثبت نام کنی نمایندگی ازتون هزینه ثبت نام برا خودش میگیرهنقل قول:
هر گروه هم یه گیت وی داره و گیت وی با خاموش روشن شدن مودم تغیبیری نمیکنه بخاطر همین گروه بد همیشه سرعتش بده و گروه خوب همیشه سرعتش خوبه مگر اینکه یه ای پی با کیفیت به یه گروه بد اضافه کنن که کیفیتش با اون ای پی بالا باشه
آخه من از سایت نمی تونم ثبت نام کنمنقل قول:
واسه همین گفتم
اگر افتادم تو گروه بد و شکایت کنم احتمال داره بیفتم تو گروه خوب؟؟؟
یه سوال دیگه
اگر از مخابرات اینترنت بگیرم پیگیری نویز خط بهتره؟
نه با شکایت تغییر نمیکنه چون میگن چنین چیزی توی قرارداد ما نبوده که رنج ای پی خاصی به شما تعلق بگیره و تنظیم مقررات هم باطلش میکنه شکایتو مگر اینکه شکایت بره برا بازرسی و رنج ipبا کیفیت به اون گروه اضافه کنن که جدیدا شکایتا میرن سمت شرکت رهنمای فردا که هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
برا پیگیری نویز که فرقی نداره فقط بعضی از مراکز اینجورن که بهشون بگی از مخابرات نت دارم سریع پیگیری میکنن ولی خیلیا هم عین خیالشون نیست چه از مخابرات نت داشته باشی چه از شرکت دیگه
مثلا اگر 10 مگ بگیرم باید تک کانکشن کمتر از 256 تا نده دیگهنقل قول:
درسته؟؟؟
اون موقع که می تونم شکایت کنم؟
بعد اگر بخوام دوباره تخلیه و برقرار کنم باید دوباره 15 تومن بدم؟؟؟
چون شماره تو سیستم ثبت شده
اونا کاری به تک کانکشن ندارن سرعت با idm رو در نظر میگیرن ضمنا ای پی که تک کانکشنش 10 کیلوبایت باشه کلا 10 کیلوبایت میمونه چه 10 مگ باشه چه 1مگنقل قول:
دفعه اول که از طریق سایت ثبت نام کردید رایگانه دفعه های بعدی که دیگه سایت اجازه نمیده باید برید نمایندگی و هزینه ثبت نام پرداخت کنی
به نظر من که از مخابرات نگیراگر گزینه های دیگه ای رو داری..مخابرات رو بزار اخرنقل قول:
دوست عزیز این شرکت اصلا پیشرفت نداره فقط پسرفت میکنهنقل قول:
وضع نسبت به سال پیش بدتر شده و داره بدترم میشه
به نظرم دور مخابرات رو به کل خط بکشی بهتره ...
مثل اینکه مخابرات شیر فلکه رو باز کرده !
سرعت مثل سابق شدههههههههههههههههههههههه هههههه شبانه
احتمالا بخاطر شکایت هایی که شده بخاطر قطعی و کاهش سرعتنقل قول:
من از خطوط مسی هستم و چند وقتیه آی پی های سروش رسانه/آسیاتک/و ... دارم. (مدام در حال تغییرن از شرکت به شرکت و از استان به استان!)نقل قول:
به طور معمول کلا سرویس های 128 تا 2 مگ در روز سرعت دانلودشون 250 هست.
شبانه اینطور نیست و محدود میشن.
گاهی شده با همین آی پی ها سرعت عالی باشه و قطعی نداشته باشم.
ضمنا کافیه 5 مگ بگیری بعد سرعتت حدود 700 میشه و این نشون میده که آی پی ها مشکلی ندارن و کیفیتشون بالاس (توسط یکی از آشنایان بنده تست شد )
به نظرم محدودیتی که اعمال میشه دقیق نیست و همش رو نباید به گردن کیفیت آی پی ها انداخت.
سرعت با idm رو نگفتم با سرعت تک کانکشن بودم ipهای سروش رسانه هیچوقت تک کانکشن 700 ندادن تا الان با idm که بیشتر ای پی ها سرعت کاملو میدننقل قول:
2مگ هم سرعتش250 کیلوبایت نیست از اکانتینگ رو 650 کیلوبایت ست شده مگر اینکه دان استریمتون پایین باشه که از 250 بالاتر نره
درود
میخوام تخلیه کنم، سریعترین و بهترین روش چیه؟
اینترنتی امکانش هست؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
یه خبرهایی هست میخوان دینا داخلی رو نامحدود کنن.
البته بسته به سرعت قیمت متفاوت میشه ولی از 1 مگ شروع میشه تا 15 مگ.
ای پی 178 اومده فقط سایتای ملی باز میکنهنقل قول:
مبارکت باشه خیلی وقته با این ای پی دست و پنجه نرم میکنیمنقل قول:
همچنان مشکلاتی که داشتی با این ip پابرجاس؟!نقل قول:
سرعت شبانت چه طوریه؟!
جدی میگی؟!نقل قول:
خدا صبری بهتون بده:n02:
حالا ۱۷۸ رو میشه یه جور تحمل کرد، اون ۸۷ اون خوده بدبختیهنقل قول:
ادم میمونه توش
با ۱۷۸ برخی اپلود سنترها فول سرعت میده
اما ۸۷ نه حتی با داخلی ها هم مشکل داره
فقط این دوتا برات میان؟نقل قول:
اره فقط همون دوتانقل قول:
اهوازی؟؟؟؟نقل قول:
اره اهوازم مرکز اسلام ابادنقل قول:
راستی الان مودم ای پی ۲.۱۸۵ رو گرفت
منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله....
مبارکه:n02::n19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان خوزستان. خطوط معمولی سیم مسی!
Owner IP Range: 86.57.96.0 - 86.57.127.255 (8,192 ip)
Parent Owner IP Range: 86.57.0.0 - 86.57.127.255 (32,768 ip)
پس از خاموش و روشن کردن مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Owner IP Range: 46.143.64.0 - 46.143.95.255 (8,192 ip)
سلام
دوستان مخابرات شبانه کاملا نامحدود داره؟؟؟
برا فیبر نوری ها نه نامحدود نیست ولی برای مسی نامحدودهنقل قول:
کدهای مخفی تعرفهها دیگه وجود نداره؟ نه؟ : (
یاد ده گیگ ده تومن بخیر!
جریان این بسته های جادویی چیه؟
این ماه 512 رو نامحدود تمدید کردیم. افتضاحه کلا چه از لحاظ قیمت چه سرعت.
امیدی به ارزونتر شدن سرویس ها هست؟ یا خبری نیست؟
فرشادجان یک توصیه!نقل قول:
اگه هنوز شما جزو اون 1 درصدی هستین که سرعتتون خوبه و بقیه همه دارن می نالن - من هم همینطور بودم و از مخابرات رفتم - لطفا گزارشات دقیق به دوستانی که راهنمایی میخوان بدین، نه فقط به دلیل اینکه شانسی، یا با بند پ، شما سرعتتون خوبه دلیل این هست که همه اینطور باشن.
دیفالت 2 مگ ( چیزی که من و 99 درصد بچه های این تاپیک داشتیم - و بعضی ها هنوز دارن - سرعت روزانه خوبه ( قطع و وصلی هست ) ip های خوب شاید ماهی یک بار گیرتون بیاد - شاید هم نیاد - سرعت دانلود توی 2 مگ هم 230 کیلوبیت هست و شبانه معمولا سرعت رو میاره روی 70-100 کیلوبیت ( البته اگه شانس بیاری و لینکت نپره و ip شما عوض بشه سرعتتون همون 230 کیلوبیت میمونه ولی معمولا ساعت استارت دانلود شبانه ( یا چند دقیقه بعدش ) اتوماتیک لینکت رو میپرونن تا سرعتت کم بشه و نتونی استفاده کنی، چون شب تایم اوت هم بسیار زیاد میشه و نمیشه حتی بازی آنلاین هم انجام بدی!
حالا آقا فرشاد شما اگه 650 کیلوبیت دانلود دارین استثنا هستین و نمیشه بگین هر کسی بخواد بیاد همین سرعتشه و هم کیفیتش مثل اسکرین شات هایی هست که میذارین.
دو نفر اشتباه کردن و تصاویر اسپیدتست شما رو دیدن و نت رو خریدن، بعدش اومدن کلی سر ما غر زدن که شما این انجمن رو به ما معرفی کردی و گفتی اینجا تاپیک مخابرات هست و ....
مخلص کلام
مخابرات خوزستان adsl خوبی نداره!
حالا دوستان میخوان باور کنن میخوان خیر
کاش بشه یه نظرسنجی به این تاپیک اضافه کرد تا وضعیت سنجی بشه...
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما مطالعه بفرمائید
کاملا موافقم.مخابرات خوزستان زمانی عالی بود اما الان افتضاح.
اگه دنبال شکایت و دردسر هستین بفرما در غیر اینصورت با کمی هزینه بیستر انتخابهای به مراتب بهتری وجود داره.
مخابرات ارزان اما بسیار بی کیفیته.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
الان خیلی ها توی این تاپیک هستن سرعتشون بالاست تست هم گذاشتن صفحات قبل میتونید پیدا کنید پس فقط من نیستم که سرعتم بالاست و من تا اونجا که یادم میاد شما دان استریمتون پایین بود اخه با دان استریم پایین چطور انتظار دارید سرعت بالابده؟!حالا شما بگو بهترین شرکت باشه با دان استریم 2مگ چطور میشه 600 کیلوبایت بگیری؟!نقل قول:
والله تاپیک رو زیر و رو کنید شاید 3 نفر هم نباشین که اینطور سرعتی دارین!نقل قول:
ضمناً یکی از مشکلات همین دان استریم هست! وقتی ریت خط و دان استریم استاندارد 20480 هست! یا مثلا 3072 آیا مسئولین میبرن بالا!؟ خیر
چون بند پ میخواد برادر، بند پ
شکایت هم بکنی میگن استاندارد 2 مگ همون 230-40 کیلوبیت دانلوده!
(بنده خودم بارها زمانی که مخابرات بودم - و همینطور ده دوازده نفر از دوستانی که میشناختم و دان استریمشون مثل من بود - تماس میگرفتیم پشتیبانی و بالا نمیبردن این رو! ) - جالبته یه بار بالا که نبردن هیچ! نصفش کردن بعد گفتن ما دسترسی نداریم
حرف زیاده ولی ...
بهتره دوستان تاپیک رو چک کنن تا متوجه بشن چی میگم خدمتشون