بله همه چیز ممکنه ولی نه در جهت بهتر شدن :n02:و اغلب می بینیم خیلی اتفاقات ناگواری که حتی احتمالش صفر است هم در نهایت می افته چون اینجا ایرانه:n19:نقل قول:
Printable View
بله همه چیز ممکنه ولی نه در جهت بهتر شدن :n02:و اغلب می بینیم خیلی اتفاقات ناگواری که حتی احتمالش صفر است هم در نهایت می افته چون اینجا ایرانه:n19:نقل قول:
نه اموزشی نیستم بابا :n02: 18 ماه خدمتو زیر سوال بردی :n02:نقل قول:
به هر حال شایعه یا واقعیت که الان سوژه داغه همه شده برا بحث کردن تو پادگان به هر کی برسی ازش سوال میکنی یه چیز جدید میشنوی :n02:
یکی میگه رفته مجلس باید منتظر موند ، یکی میگه 80 درصد قطعیه ، یکی میگه اومده ولی نمیخوان صداشو در بیارن خلاصه داستانیه :n09:
:n02::n02: آقا ما مخلص پایه بلندا هستیم بهرحال باید نشست و دید ولی ای کاش واسه موقعی نیفته که ما خدمتمون تموم میشه:n09:ولی یه مساله ای هم هست اینه که نزدیک عید این شایعات داغ میشه همیشه:n02:نقل قول:
با عرض سلام خدمت بزرگواران فوروم.
یه سوالی داشتم و امیدوارم عزیزی لطف کنه و پاسخ بده.
من می خوام دفترچه رو اینور سال بفرستم که 21 ماه باشه. اما به خاطر بعضی مشکلات جسمی پیش دکتر که برم منو می فرسته شورا برای تایید معافیت پزشکی یا رزمی (یعنی می خوام ببینم معاف پزشکی می شم یا نه). آیا ممکنه اونقدر طول بکشه که بیفته اونور سال و مدت خدمتم زیاد بشه؟ اگه آره چه راه حلی براش وجود داره؟
خیلی ممنون
شما براى حضور در كميسيون پزشكى بايد مداركتون به طور كامل در سامانه نظام وظيفه ثبت بشه ، پس از ان نامه حضور در كميسيون به ادرس شما ارسال مي شود پس اگر شما مداركتون را تا پايان سال قبت كنيد ٢١ ماه خواهيد شد انا ممكنه تاريخ كميسيون در سال بعد باشه ، معاف شدن شما بستگى به نوع بيمارى شما داردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
مطمئنی شما؟ من دارم می رم برای معاینه قبل از اعزام ها! اونجا میخوام اقدام کنم.نقل قول:
بله پروسه كار همينه ابتدا واكس رو مي زنيد سپس براى معاينه به نزد پزشك مى رويد در صورت لزوم و صلاحديد پزشك او شما را به كمسيون معرفى مي كند سپس با همراه داشتن مدارك لازم مشخصاتتون را در سامانه پليس +١٠ ثبت مى كنيد و بعد از درخواست كميسيون مى دهديد كه بايد يك وجهي نيز پرداخت كنيد بعد از منتظر نامه دعوت به كميسيون خواهيد شد اگر نتيجه كميسيون منفى باشه يا معاف از رزم شديد بعد از ان تر يخ اعزام براى شما در نظر گرفته خواهد شدنقل قول:
دکمه تشکر رو پیدا نکردم.نقل قول:
خیلی ممنون. واقعا لطف کردید.
سلام
من دوره كدم تموم شد وبا توجه به شرايطي كه تحويل داده بودم.(برادر در حال خدمت) و انتخاب شيراز افتادم شيراز فرماندهي آماد و پشتيباني منطقه دو جنوب شرق با توجه به اين كه من ساكن بندرعباسم.
چطور جاييه؟؟ سخت ميگيرن اونجا؟؟ شنيدم امكان داره دوباره تقسيم بشم؟؟؟ يه شهر ديگه؟؟ يه پادگان ديگه؟؟ :n27: :n03:
بهتون تبريك ميگم ف اماد و پش لز بهترين ها براى خدمته، بله ممكنه به پادگان هاى زير مجموعه تقسيم بشيد فاصله پادگان هاى زير مجموعه ميتونه متفاوت باشه، نسبت به اينكه در چه يگانى باشيد سختى ان متفاوته اما نسبت به لشكر و يگان هاى عملياتى خدمت راحتري خواهيد داشتنقل قول:
سلام به دوستان عزیز، با توجه به اینکه به اول اردیبهشت اعزامم هستش، چند تا سوال ازتون داشتم، ممنون میشم اگه دوستان نظرشون رو بدن:
1- اول اینکه قبل از اعزام باید موها رو کوتاه کرد یا وقتی اونجا برسیم خودشون موهای همه رو کوتاه می کنن؟؟ اگه قراره خودمون کوتاه کنیم، چقدر باید کوتاه کنیم؟؟؟
2- دوم در مورد لباس رزم سوال داشتم، خودمون باید قبلش بخریم، یا وقتی برسیم خودشون میدن بهمون؟؟ اگه باید خودمون بخریم، چه لباسی باید بخریم؟؟ چه کارهایی باید روی لباس انجام بدیم؟؟ منظورم نوشتن اسم و نمی دونم اگه درجه داره، نصب درجه و این حرفا؟؟و...
3- سوم برای پوتین چی؟ خودمون باید قبلش بخریم؟؟ یا خودشون میدن؟؟ اگه قراره خودمون بخریم، چه مشخصاتی باید داشته باشه که اذیت نشیم؟؟ چه نوع پوتینی؟؟ چه نوع واکسی؟؟ و...
4- چهارم اینکه اون روز چه ساعتی باید پادگان باشیم؟؟ اگه راه دور باشه، نمیشه شب قبلش اونجا برسیم؟؟ بهمون جا میدن؟؟؟
5- پنجم با توجه به اینکه تک پسرم و توی فرستادن دفترچه قسمتی مربوط به تک پسری نبودش، کی باید مدارک تک پسری ارائه کنیم؟؟ چه مدارکی می خوادش که همراهمون باشه؟؟؟
6- ششم اینکه من الان ارتودنسی دارم، و باید هرماه دکتر مربوطه معاینه کنه، با توجه به این موضوع، آیا مرخصی میدن؟؟ اصلا کلا آموزشی مرخصی داره؟؟
ممنون میشم از اینکه راهنماییم کنید..... خدا خیرتون بده:n01:
1-خودت قبل اینکه اعزام بشی بری کوتاه کنی بهتره البته توی پادگان کوتاه میکنن ولی در کل گفتم قبل رفتن بزنی بهتره با نمره 4نقل قول:
2-لباس خودشون میدن اگه اندازت نبود یا از بیرون خیاط میاد درست میکنه یا مرخصی دو روزه میدن برین لباساتون رو درست کنید و برگردید
3-پوتین هم خودشون میدن فقط اگه بزرگ یا کوچیک بود سعی کن همونجا با کسی عوضش کنی تا به مشکل نخوری
4- برگه ی سفید شما یک هفته قبل اعزامتون میاد و مینویسه ک کجا برید و چکار بکنید معمولا جایی شمارو میبرن و از اونجا سوار اتوبوس میشید و میبرنتون جایی ک باید خدمت کنید ضمنا نظام خونه ی خاله نیست ک راه بدن چون هنوز پذیرش نشدین باید برسید اونجا همه با هم تا دژبان اجازه حضور به شما بده
5- قسمتی از دفترچه باید اعضای خانواده رو وارد کنی ک حتما وارد کردی.نه لازم نیست مدرکی ارائه کنی موقع تقسیم بر اساس پروندت اگه تک پسری باشی میندازن استان خودت برای اونجا کپی شناسنامه و کارت ملی لازمت میشه اگه گواهینامه داری اصلش رو ببر یا مدرک فنی حرفه ای
6- بله مرخصی میدن ولی آموزشی کمتر مرخصی داره با توجه به مشکلی هم ک داری حتما مدرک و پرونده ای چیزی داری اون رو به بهداری بده یا اینکه از پزشک مربوطه نامه ای بگیر و به بهداری تحویل بده
سلام داداش، حالا تا اردیبهشت زمان زیاده و هنوزم مشخص نشده کدوم ارگان هستی. چون ممکنه یکم فرق کنه. من که ارتش بودم با توجه به چیزی که تجربه کردم جوابتو میدم، ایشالا که به کارت بیاد.نقل قول:
1- ببین داداش بالاخره که باید موها رو کوتاه کنی پس بهتره که خودت قبل از اعزام کوتاهش کنی. دیگه داری میری خدمت بیخیال مو! مو رو قانونا باید با 4 بزنی و بهترم هست که با همون 4 بزنی. اونجا یا برات کوتاه نمیکنن و میگن برو شهر کوتاه کن یا اینکه با یه ماشنی که موی 100 نفرو زدن واسه شما رو هم میزنن!
2- به ما که لباس نظامی دادن ولی از ساک خبری نبود! اون کارایی که باید رو لباس انجام بدی رو هم بعدا خودشون روز اول بهت میگن و معمولا روز اول میرید لباس رو بهتون میدن حدود 3 روزی بهتون مرخصی میدن تا هم لباسا رو اندازه کنید و هم آرم و علائم رو بزنید.
3- پوتینم بهتون میدن لازم نیست بخرید. واکس رو هم باید بدن ولی احتمالا بهتون دیر میدن و مجبور میشید خودتون زودتر بخرید!
4- ساعت حضور در روز اول و همچنین تاریخش و آدرس اون پادگان رو تو همون برگه ای که پست براتون میاره مینویسه. حدود 10 روز مونده به اعزامتون (که واسه شما میشه حدود 20 فروردین) این برگه به دستتون میرسه.
5- مدارک تک پسری رو با خودت بری همون پادگان آموزشیت. بعد از شروع آموزشیت یا همون هفته اول یا چند روز بعدش میان بهتون میگن که مدارک شرایط داری از جمله تک پسری رو بیارید پس همراهتون باشه تا گفتن بهشون تحویل بدی.
6- قانونا آموزشی مرخصی خاصی نداره ولی معمولا بیشتر جاها مرخصی آخر هفته میدن. ما که تو ارتش 02 بودیم آخر هفته مرخصی میدادن و هر روزم از 4 تا 6 صبح مرخصی میدادن. ولی اینکه بخوای روزهای وسط هفته مرخصی بگیری به این سادگیا نیست!
ایشالا که جوابام به کارت بیاد، موفق و سلامت باشی
.............
سلام دوستان من دفترچه رو فرستادم و روی برگه زده 19 اردیبهشت اعزامم
حالا برای اینکه بدونم کجا افتادم کد سخا لازمه الان چند بار به از طریق برنامه تظام وظیفه یا از طریق اس ام اس هر چی میزنم هیچ جوابی نمیده یعنی باید تا همون 10 اردیبهشت صبر کنم تا برگه بیاد؟؟؟
خیلی چیز ها هستش که نمیشه اینجا گفتن به علت پیگیرینقل قول:
در جوابتون باید بگم که بله به این گونه افراد خیلی راحت تر پناهندگی سیاسی میدن
نمونش هم نماینده های مجلس دور ها های قبل و رئیس و روئسای دوره های پیشین دولت هستش که الان همگی در کانادا انگلیس و سویس هستند
و هر روز با شبکه های بی بی سی و........... مصاحبه میکننن نیازی به نام بردن نیستش
سعی کنید اپدیت باشید
با سلام
ممنون از دوستای خوبم ، اینجا کلید تشکر نداره؟ به هرحال تشکر از جواب هاتون به سوال هام
1-دوستان برگ سفید چطوریاست؟؟ فقط یه برگه اس یا دفترچه ای هستش؟؟ چی توش نوشته میشه؟؟
2-راه دیگه ای نیست که زودتر از وقتی که برگه سفید میاد، از روی کدی چیزی بفهمیم کجا میفتیم؟؟
3-برگه آبی چیه؟؟ تو برگه آبی چی نوشته میشه؟؟ فرق برگه آبی با برگه سفید چیه؟؟ هردوشون میاد دم خونه؟؟
برگه ی سبز که یه برگه بیشتر نبود و توش فقط زمان اعزام نوشته بود و من همون روزی و همون لحظه ای که مدارک رو فرستادم، مسئولش تو پلیس 10+ برگه سبز رو پرینت گرفت و بهم داد!!!
حالا برگ سفید و آبی هم همونجوریاست؟؟پیشاپیش ازتون ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما دوره کد کجا بودی ؟ اموزشی کجا بودی ؟
هنوز كه كد اموزشى شما مشخص نشده ، تا ابتدا ارديبهشت صبر كننقل قول:
ممنون پس اگه بخوام تعجیل بزنم داستانش چجوریه مثلا بشه 19 فروردین؟ اصلا میشه؟نقل قول:
اموزشی هتل پنج ستاره 01 دور کد جهنم سرد پرندک مرکز اموزش تکاور شهید ابلفضل شبان نزاجا، الان هم افتادم فرماندهی آ ماد و پشتیبانی منطقه دو جنوب شرق شیراز امیدوارم که جای خوبی باشه و اگه تقسیم شدیم پادگان خوبی بیفتیم و شهر دیگه ای نباشهنقل قول:
اموزشی هتل پنج ستاره 01 دور کد جهنم سرد پرندک مرکز اموزش تکاور شهید ابلفضل شبان نزاجا، الان هم افتادم فرماندهی آ ماد و پشتیبانی منطقه دو جنوب شرق شیراز امیدوارم که جای خوبی باشه و اگه تقسیم شدیم پادگان خوبی بیفتیم و شهر دیگه ای نباشه :(نقل قول:
سلام.
نیروی دریایی تهران چجور جاییه؟راحت میگیرن /سخت میگیرن.چجوریاس؟
این دوره کد چی هست اصلا؟؟نقشه کشی صنعتی لیسانس دوره کد میخوره؟
من امسال فارغ التحصیل میشم و می خام باز ارشد بدم،بعد از ارشد هم تا اعلام نتایج برم خدمت تا یه چند ماهی از خدمته کم بشه...
این پروسه شروع کارهای اعزامم رو باید از حدودا کی شرع کنم؟!
دوستان من برگه سبزم گم شده، اعزام اردیبهشتم
برم پلیس+10 بم المثنی میدن؟؟؟؟ یا دردسر داره؟
براى مدارك تحصيلى كسرى وجود ندارد حتى دكترا، حال اينكه سما مى خواهيد ارشد شركت كنيد بحثش جداستنقل قول:
شما تاريخ دقيق يا حدودى فارغ التصيلت را در نظر بگير تا يك سال بعد از ان فرجه داريد تا كارهاى اعزام به خدمت رو انجام دهيد بعد از يك سال هم وارد فاز غيبت ميشيد ، پروسه خاصى هم ندارد يك ماه مانده تا فرجه يك سالت تمام بسه دفترچه رو بگير و كارهاى اون رو انجام بده
برگه سبز كه مهم نيست اصل برگه سفيده ، المثنى هم ميدننقل قول:
دوستان بعد از ایننکه برکه اعزام که روش فقط تاریخ رو زده گرفتیم از پلیس +ده باید چیکار کنیم.؟ دفترچه که سایت پلیس میفروششه هشتصدد تومن چیه؟
ممنون
با توجه به اینکه امتحان ارشد بهمن ماه سال دیگه هستنقل قول:
شما اواخر آذر ماه دفترچتون رو پست کنید که اسفند ماهش اعزام بشید.
برگه سبز که یه پرینت عادی هستنقل قول:
هر چندتا بخوای بهت میده
300 تا تک تومنی ازت میگیرن یه پرینت و مهر میکنه میده دستت
باید وایسی تا یه هفته قبل از اعزام پستچی یه نامه میاره در خونه که محل اعزامتون رو توش نوشتهنقل قول:
نه منظورم اینه که چقدر طول میکشه تا منو اعزام کنن...نقل قول:
یعنی مدرک تحصیلی داشتن با نداشتن هیچ فرقی نمیکنه؟!
شما چه با ليسانس برى يا فوق يا دكترا ، يك روز هم از خدمتت كم نميشهنقل قول:
فوق ديپلم به بالا در ماه هاى زوج اعزام ميشند اما ماه هاى اخر سال هميشه درخواست اعزام بالاست اگر مي خواى بعد از كنكور اعزام بشى اواخر اذر تا ابتدا دى دفترچه رو بفرست تا اسفند اعزام بشى
من اعزام 04/1 هستم و یعنی ماهه رمضان میشه اموزشی حتما تمدید کنم دیگه ؟ گرما و روزه ....
دوستان من 19 اسفند اعزامم برگه سفیدم نیومده هنوز ولی از نظام وظیفه ک پرسیدم 04 بیرجند افتادم برگه سفید اگه تا 19 نیومد باید چکار کنم؟
نقل قول:از دوستان کسی هست جواب بده؟؟؟ هر کی جواب بده دعاش می کنم ها!:n40:
از پلیس 10+ بگیرنقل قول:
چقدر زود امریه های شما رو دادن . تاریخ معرفی رو واسه شما چندم زدن ؟نقل قول:
من دوره کد بروجرد بودم . هنوز امریه ندادن به ما . شیراز و اصفهان هم همینطور .
تاریخ معرفی رو برای ما زدن شانزدهم یعنی همین شنبه از دهم تا شانزدهم به ما مرخصی دادندنقل قول:
رفقا کسی میدونه آدرس آماد و پشتیبانی منطقه دو جنوب شرق کجای شیرازه؟؟؟
امکان داره خارج از استان فارس هم تقسیم بشیم؟؟؟؟؟ :n03: