تو سایتش که هنوز تغییری نداده سرویسارو، قیمتاش تغییری نکرده؟نقل قول:
Printable View
تو سایتش که هنوز تغییری نداده سرویسارو، قیمتاش تغییری نکرده؟نقل قول:
از یه منبع خیلی آگاه شنیدم که قراره تا قبل از سال جدید یه تحول بزرگ توی نت ایجاد کنن و این برمیگرده به سیاست های وزیر جدید که ایشون فکر خیلی بازی داره و قراره جدی جدی به قول هایی که راجع به افزایش پنهای باند داده عمل کنه.هممون منتظر تحولات نت ایران هستیم
کاش میتونستم بیشتر راجع به چیزایی که شنیدم بگم ولی خب چون مطمئن نیستم ادامه نمیدم.خودتون بعد از چند هفته تلخی،دوباره مزه ی شیرینی خواهید چشید،ولی اینبار شیرینتر از گذشته
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
زندگی زدم به نمایندگی ( گرگان ) میگند استفاده از اکانت دیگر امکانش نیست درسته ؟
می خواستم واسه دو تا خط هام سرویس بگیرم ( یکی نا محدود ، یکی محدود ) :n03:
فعلا چند روزه که گند زدن تو سرعت ! با 512 شبی فقط 600 مگ میگیرم !!!نقل قول:
:n13:نقل قول:
زنگ زدم به نمایندگی ( گرگان ) میگند استفاده از اکانت دیگر امکانش نیست درسته ؟
می خواستم واسه دو تا خط هام سرویس بگیرم ( یکی نا محدود ، یکی محدود که اگر حجم تمام کرد از نامحدود استفاده کنم ) :n03:
......................
128 نامحدود سرعتش چرا از 5 بیشتر نمیشه:n21:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n14:نقل قول:
پارس آنلاین محدودیت پورتارو برداره سرعت تک کانکشن هم درست کنه بقیش پیشکشنقل قول:
اوضاع نامحدود کجا بهتر شده؟
برای 128 همیشه 20 گیگ جایزه بود با سرعت 1 مگ و تازه بعد از اتمام 20 گیگ بعد از هر دیسکانکت به میزان 1 الی 5 دقیقه سرعت روی یک مگ بود که بعد یک الی پنج دقیقه میومد روی 128 یعنی دانلوذ روی 15
حالا برداشتند با دزدی و وقاحت تمام، جایزه رو کردن 10 گیگ و بعد از اتمام این 10 گیگ اصلا سرعت بیشتر از 15 نمیشود یعنی اون یک دقیقه بعد از دیسکانکت رو هم برداشتند!
من نمیدونم چرا همه چیز برعکس گفته میشه اوضاع دقیقا بد شده میگن اوضاع بهتر شده دنیا وارونه شده انگار که بگی ماست سفید نیست سیاهه
الان یعنی چی جایزه مرحله ی اول و مرحله دوم یکی میشه توضیح بده؟:n16:
بطور خلاصه شما در نامحدود در دانلود کردن باید بسیار محتاط عمل کنینقل قول:
در جایزه منصفانه جدید 5 گیگ از دزدی 10 گیگی رو برگردوندن (البته ما که چیزی ندیدیم) و این یعنی شما در سرویس 128 نامحدود 15 گیگ میتونی دانلود کنی بعد از اون سرعتت میاد روی 15 و روی این سرعت فقط میتونی تکست بخونی و اصلا نمیتونی عکسهای پیجها رو حتی لود کنی! (سرعت بسیار پایین است)
اگر با 128 نامحدود پشت سرهم دانلود کنی طی دو روز 15 گیگت تموم میشه و 28 روز باقیمونده رو باید با سرعت 15 طی کنی یعنی صدرحمت به دایل آپ
در 256 تمام اعداد + پول رو دوبرابر کن
البته اینها همه عددهای اسمی هستند اما واقعیت این هست که اون 15 گیگ واقعی نیست و چیزی حدود 10 گیگ آپلود و دانلود است
اون سرعت دو مگ در عکس جایزه یک دروغ نصفه و نیمه هست چون در برخی
ساعات شما به هیچ عنوان نمیتونی بیشتر از یک محدوده سرعتی داشته باشی
بطور مثال من در شب ها و بعداز ظهرها تا ساعت 9 شب اصلا سرعتم بیشتر از 30 نمیشه این قضیه مربوط به تمام سرویس هاست و محدود به نامحدود نمیشه!
هر کس هر حرفی جز حرفهای من زد مطمئن باش دروغی بیش نیست
مرکز حافظ سرویس 256محدود افتضاح شده عملا شده همون سرعت اسمی 32!
سلام
سرعت دانلود شبانه من از سرور راپیدباز اومده روی 10 کیلوبایت ، کسی از دوستان مشکلی مشابه مشکل من داره یا نه ؟ نظر بدید
ممنون
شما مختاری هر حرفی بزنی ولی دروغ گو خطاب کردن بقیه اصلا کار شایسته ای نیست ...نقل قول:
بطور مثال من در شب ها و بعداز ظهرها تا ساعت 9 شب اصلا سرعتم بیشتر از 30 نمیشه این قضیه مربوط به تمام سرویس هاست و محدود به نامحدود نمیشه!
هر کس هر حرفی جز حرفهای من زد مطمئن باش دروغی بیش نیست
اگه سرویسی در ساعات خاصی در منطقه ی شما مشکل داره هیچ تضمینی وجود نداره در مناطق دیگه هم همینطور باشه.
دوستان من مدتی بین انتخاب isp ها موندم.دنبال isp هستم که پهنای باند بالا مثل 8 یا 9 با 10 مگ بهم بده و اکانت شبانه رایگان هم داشته باشه و حداقل در ماه بهم بین 15 تا 20 گیگ حجم بده و مشترکینش هم از سرعتهاش و پشتیبانیش و مخصوصا سرعت دانلود رایگان شبانه اش راضی باشند.دوستان پارس آنلاینی آیا این isp این خصوصیات رو داره؟
منم همین مشکل رو از دانلود از رپیدباز پیدا کردم خیلی سرعت دانلود ازش پایین اومدهنقل قول:
پس احتمالا محدودیت قائل شدند برای سرورها چون از سرورهایی که معروف نیستن من سرعتم خیلی بالاس و سرورهای نیمه معروف هم سرعت بدک نیست ولی راپیدباز در طول روز خیلی خوبه ولی شبا کلا میره تو کمانقل قول:
دوستان من مشکل پرش لینک دارم در روز خیلی زیاد اتفاق میفته
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از ما نیست،ممکنه مشکل از تلفن و اسپلیتر و سیم کشی ات باشه، من خط رو از دم در هم چک کردم نویزم همون مقدار بود.
مشکل از چیه؟
هر چی هست مربوط میشه به مخابرات و مرکز مخابراتی ... احیانا تبلفنتون هم قطع نمیشه در مواقع پرش لینگ؟نقل قول:
من قبلا از 2 جای دیگه اینترنت داشتم اصلا مشکل پرش لینک نداشتم، نه تلفن قطع نمیشه.نقل قول:
چرا بین ساعات 7 تا 11 صبح سرعت 70 ولی بعدش میاد زیر 10:n21:
اصلا بحث دروغگویی اشخاص (یعنی توده های مردم) نیست دقیقا منظور از تبلیغات کاذب افراد و باندهای دزد ISPها در تایپیک هاست.نقل قول:
و بنظرم افشای اینها کار بسیار شایسته ای هست
شما اگر یک یوزر معمولی باشی منظور من رو درک خواهی کرد و سریعا موضع عوام پسند نمیگیری زیرا مطمئنا خودت زخم خورده ای
ا
تمام مناطق در سرتاسر ایران با مشکل افت سرعت در ساعات مختلف از طریق پارس آنلاین مواجه هستند
هیچ منطقه ای وجود نداره که شما در تمام ساعت بتونی با نهایت سرعت دانلود داشته باشی در برخی ساعات سرعت به کمتر از نصف میرسه
و اینرو تنها کسانی میفهمند که 24 ساعته پای نت باشند
این بحث قبلا در همین تایپیک بصورت تخصصی انجام شده و افشا شده است
مشکل من دانلود نیست مشکل شخص من و تمام دوستانم تایم اوت های فراوان در یک سری ساعات هست که سرعت دانلود هم اتفاقا در همون زمانها پایین میاد و این مشخص میکنه که پارس داره دزدی میکنه از حقوق شخصی من برای داشتن پهنای باند بیشتر
من بتازگی در زمینه ی بورس فعالیت میکنم و چندین نفر از کل مناطق تهران و جاهای کمی از شهرستانها زیرمجموعه هام هستند و از بخت بد همشون رو برای پارس ثبت نام کردم چون 24 ساعته پای نت هستیم و تازه فهمیدم پارس افلاین چه افتضاحی در زمینه ی فعالیت های کاری هست.
نقل قول:
این مشکل همه هست فقط چون بعضی ها 24 ساعته پای نت نیستند نمیفهمند و البته برخی بخاطر اینکه سرعت بالا دارند متوجه این موضوع نمیشن که سرعتشون در برخی ساعات چند برابر کم میشه مثلا اونی که حجمی استفاده میکنه و سرعتش 800 هست نمیفهمه که بعضی از ساعتها سرعتش میاد روی 100 همیشه هم که دان نمیکنه چون حجمیه
شما زنگ بزن و بگو چه ساعتهایی رو ازت دزدی نکنند و چه ساعتهایی رو بکنند اگر پیگیر باشی حدود 10 درصد از حقت رو احتمالا برمیگردونن :n02:
نقل قول:
نقل قول:
بعید میدونم مشکل ربط به پارسآنلاین داشته باشه. من از این سایت اکانتی ندارم و تا حالا ازش استفاده نکردم. اما این سایت سرورش تو انگلیسه. همین طوری یعنی سرعت دانلود ازش اونم تو ساعات رایگان بالا نیست. ضمن این که این جور سایتها هم چون خودشون کاربرای خیلی زیادی دارن، بعضی وقتا سرعت دانلود رو برای هر فایل پایین میآرن.نقل قول:
من مشابه این مشکل رو این اواخر از یه سایت دانلود دیگه داشتم. این سایت سروراش تو فرانسه است. قبلاً سرعت دانلود ازش خیلی بالا بود و اصلاً محدودیتی نداشت. اما تازگیها خودشون اومدن واسه هر فایل محدودیت 1مگابیت رو گذاشتن. یعنی من هر کاری هم که میکنم سرعت دانلودم از حدود 130 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمیره. فرقی هم نمیکنه که من مستقیم روی کامپیوتر خودم دانلود کنم فایل رو یا از اون سایت روی یه سایت دیگه بارگذاری کنم. قبلاً تو این حالت دومی یعنی سرعت بارگذاریش تا 30 مگابایت (یعنی معادل 240مگابیت) در ثانیه بالا میرفت و میتونستم یه فایل 1 گیگی رو کمتر از 1 دقیقه تو سرورهای سایت filefactory آپلود کنم. ولی الآن با محدودیتی که گذاشتن، همون سرعت 130 کیلوبایت (یا 1مگابیت) در ثانیه رو بیشتر اجازه نمیده.
از عزیزان کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
من پارس آنلاین داشتم اصلن سرعتش خوب نیست و راضی نبودم . شاتل گرفتم .
نقل قول:دوست عزیز. اگه یه همچین ISP شما پیدا کردی به ما هم خبر بده بریم اونجا. :n01:نقل قول:
فکر نکنم با شرایطی که شما خواستی، پیدا بشه. پارسآنلاین به شرطی که خط تلفنت بکشه سرعت تا 9 مگابیت رو بهت میده. اما برای حجم 15 تا 20 گیگ در ماه فقط باید سرویس 512-30GB رو بگیری که سرعت دانلود رایگان شبانهاش ظاهراً خیلی دلچسب نیست. بعضی از دوستان که شبی به زحمت 1 گیگ دانلود میکنن با این سرویسا. شبانه رایگان سرویسهای 1مگابیت و 2 مگابیت پارسآنلاین بهتره ولی اونم حجم سرویسش فقط 3گیگ در ماهه که برای شما اصلاً کفایت نمیکنه.
پشتیبانیش چندان راضیکننده نیست. اما اصولاً پشتیبانی راضیکننده که وجود خارجی نداره.:n02:
سلام کدوم سرویس پارس انلانی هست که میزان دانلود شبانش زیاده(مثلا 10 گیگ)
الان پارس آنلاین، آپلود رو هم جزء ترافیک حساب میکنه در سرویسای محدود یا فقط دانلود رو؟
فکر کنم 25 درصد آپلود رایگان حساب میشه بقیش از ججم کم میشه:n16:نقل قول:
تا حالا خودتون محاسبه کردینش؟نقل قول:
چون برخی از شرکتا بیخیال نوشتن یه کد و برنامه ی جدید برای انجام این عمل شدن و آپلود کلاً رایگان داره حساب میشه...
شرکت ها، پهنای باندی که روی فیبر نوری میخرن، دانلود/آپلود روش متقارن و مساوی هست.
ولی در ADSL و تکنولوژی داخل ایران روی خط تلفن، بهترین و بالاترین upstream ـی که میتونن ببندن، 1024 کیلوبیت بر ثانیه (1 مگابیت بر ثانیه) هست.
به نظرم باید آپلود کلاً رایگان بشه چون به دلیل محدودیت تکنولوژیک، به کاربر سرعت به اندازه ای که حقشه داده نمیشه و حتی downstream رو براتون 24 مگ هم ببندن، آپلودتون همون 1 مگه و گرفتن 75 درصد هزینه برای این سرعت کم، ستم به مشتریه و این قانون جدید برای محاسبه نکردن 25 درصد، خیلی کمه...
به نظر من آپلود هر 1 گیگی که میخری 250 مگ میتونی آپلود رایگان داشته باشب حالا بازم دقیق نمیدونم
دوستان من 3 روزه سرویس 2 مگ-3 گیگ م وصل شده
یعنی دهن ما رو سرویس کرده
چرا اینجوریه؟
اولاً که mtu باید چند بذارم؟1292؟
بعد اینکه با مقادیر مختلف امتحان کردم،سرعتم تو روز که به زور به 500 میرسه که اغلب نمیرسه، در حالی که 9 مگ بسته شده
تو ئشب هم 140 اینا میچرخه !!!
مشکل بزرگ من نوسان سرعته،هم روز و هم شب.خیلی نوسان داره
و بزرگتر از اون اینه که یهو اصلاً 0 میشه،بعد میره بالا مجدداً
پکت لاست هم داریم به اندازه کافی
خطم نویز نداره و snr روی 13 هست
نقل قول:نقل قول:دقیقاً به ازای هر گیگ حجم دانلود که تو سرویست یا به عنوان حجم اضافه میخری، 25 درصد اونو به عنوان ترافیک آپلود به صورت رایگان بهت میدن. تو گزارش مصرف هم یه ستون مجزا داره که نشون میده چقدر از این حجم آپلود رایگان مصرف شده.نقل قول:
در حالت عادی این 25 درصد زیاد هم میآد. مگه این که اهل آپلود کردن فایل و فیلم و این جور چیزا باشین. و گر نه برای استفاده معمولی شما بین 10 تا 15 درصد ترافیک دانلودتون ترافیک آپلود ایجاد میکنین که این ترافیک رایگانی که میدن کفایتش رو میکنه.
محدودیت آپلود تو تکنولوژی ADSL ربطی به ایران نداره. همه جای دنیا حداکثر سرعت آپلودی که شما میتونی از ADSL بگیری به شرطی که فاصلهات هم با مرکز مخابراتی زیاد نباشه حدود 3 مگابیته اونم تو ADSL2 با Annex J یا ADSL2+ با Annex M. در بقیه حالتها حدود 1مگابیت.نقل قول:
این قانون 25درصد رایگان هم منظورش این نیست که 25 درصد ترافیک آپلودت رایگانه و برای 75 درصدش باید هزینه بدی. منظورش اینه که شما هر سرویس حجمی که میگیری هر چقدر که ترافیک دانلود بهت بدن باید 25 درصد اون رو هم به عنوان ترافیک آپلود و بدون هزینه بهت تخصیص بدن. چون در اغلب موارد (منظورم برای کاربرایی هست که استفاده معمولی از اینترنت میکنن)، کمتر از 15 درصد ترافیک دانلود برای آپلود استفاده میشه، عملاً شما هزینه بابت آپلود نمیدی.
سرویس خود من که 2مگ محدود 1 ساله است، 36 گیگ ترافیک دانلود داشت. با اون قانون 25 درصد به من 9 گیگ هم ترافیک آپلود به صورت رایگان دادن. تا الآن که حدود 80 روز میشه از سرویسم استفاده کردم، تقریباً 15 گیگ ترافیک دانلود مصرف کردم اما از ترافیک آپلودم فقط 1 گیگ مصرف شده. یعنی با این سرعت 4 ماه دیگه باید حجم اضافه بخرم. اما همون ترافیک 9 گیگ آپلودم احتمالاً تا آخر قراردادم بسه و کم نمیآد.
دوستان لطفا پاسخ بدیننقل قول:
من هم گفتم که محدودیت تکنولوژیک در ADSL هست.نقل قول:
ولی در بسیاری از کشورها، در نقاطی که هنوز اینترنت کابلی ارائه نمیشه و هنوز از کابل های مسی خط تلفن استفاده میکنن، اتصال روی تکنولوژی VDSL عرضه میشه که سرعت 52/16 مگابیت (آپلود/دانلود) میتونه برسه.
همچنین VDSL2 هست که تا 100 مگابیت در هر دو کانال میتونن ارائه بدن که نیازمند رساندن ارتباط با فیبر نوری تا نزدیک محله هست و از اونجا به بعد میندازنش روی خط تلفن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خط تلفن ما رو میخوان به فیبر نوری تغییر بدن، بدبختی اینجاس پارس آنلاین میگه که ما نمیتونم دیگه روی فیبر نوری خدمات بدیم و باید دوباره برگردم به این مخابرات آشغالی که توی منطقم دارم
خواستم بدونم واقعا پارس آنلاین نمیتونه روی فیبر نوری خدمات بده
من الان 16 روزه سرویس 2 مگ محدود 3 گیگ رو دارم تقریبا تا الان 90 گیگ بصورت شبانه باهاش دانلود کردم، اوایل سرعت دانلود شبا به 850 هم می رسید ولی الان دیگه از 600 بالاتر نمیره!
ولی پینگش عالیه، قطع و وصلی نداره، سرعت توی روز و شب تفاوت زیادی نداره و نسبت به قیمتش بصرفه هست.
اینم یه تست که همین الان گرفتم:
شما میتونی با ۴.۲.۲.۴ و سرور فرانکفورت تست پینگ بگیرین؟نقل قول: