من سرعت عمم زیاده واسه خودم شبا 20کب و روز 100کب اما عمم سرعتش نوره ، عمم روزانه 200!!!
Printable View
من سرعت عمم زیاده واسه خودم شبا 20کب و روز 100کب اما عمم سرعتش نوره ، عمم روزانه 200!!!
دوستان کسی کرک و یا سریالی واسه برنامه bwmeter داره من هرچی گشتم چیزی بدرد بخوری پیدا نکردم((گفتم اینجا مطرحش کنم شاید کسی این برنامه رو واسه مدیریت پهنای باتدش استفاده میکنه))
موفق باشید
نه تو کافی نت نصبش میکنن واسه چی؟
بفرماییدنقل قول:
BWMeter-5.2.8
کد:http://www.2shared.com/file/7hjX7kRU/Patch.html
کد:http://www.2shared.com/file/I65yih1X/BMSetup.html
من 2ساله از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند اینترنت استفاده میکنم.
به طوری شده که الان اگر برنامه مانیتورینگ اینترنت روی سیستم نباشه انگار یه چیزی توی کامپیوتر گم کردم.مثل چشم ادم توی پروسه ی کامپیوتر میمونه دوستان
من از دی یو متر استفاده میکردم.
الان بیشتر از cFos Traffic استفاده میکنم.خیلی هم دوسش دارم
اینم عکسش
اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله من هم مثل شما هستم از وقتی ADSL گرفتم CFOS رو نصب کردم و هنوز هم دارم از این برنامه استفاده میکنم
اگر میخواد سرعت بار کردن صفحه های اینترنت یکم بیشتر بشه این گزینه که در عکس مشخص کردم رو بزارید روی
HIGHER
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
کد:http://www.p30world.com/archive/internet/download_cfosspeed_full.php
دوستانی که سرویس 2 مگ اکو دارن در مورد سرعت دانلود شبانشون بگن چطوریه ؟ کسی محدود نشده ؟ سرعت دانلود شبانه رو چنده ؟
بنده 2 مگ اکو دارم ولی سرعت شبانه رو 20 کیلو بایت می باشد . :sad:
منم اکو 2مگ دارم،سرعتم دانلودم تو ساعات فری از 26 کی بیشتر نمیشه و وقتی از وی . پی . ان استفده می کنم سرعتم از 10 کی بیشتر نمیشه!!!نقل قول:
به نظر من هم این تفاوت دانلود با چیزی که تو سایت شاتل می زنه یه کم از حالت عادی خارج شده
پکت لاست و ویست شدن نباید این همه باشه
الان من شبی 800 مگ دانلود می کنم اما تو سایت 1 گیگ می زنه
البته این هم هست که متاسفانه سایت های ایرانی شورشو در آوردن از بس که تو سایت هاشون تبلیغات می ذارن
دور تا دور سایت تبلیغات ، همه چی هم حتما باید عضو باشی تا بتونی ببینی
ولی سایت های خارجی که می ری حداکثر یه تبلیغ ، عضویت هم فقط تو سایت هایی هست که پولی باشن. بقیه همه آزاد
جالب تر بعضی سایت هاست که راست کلیک هم بسته که مطالب فوق عالیشون کپی نشه
بعد می ری تو 20 سایت دیگه عینا کلمه به کلمه همون مطلب هست. حالا کی از رو کی برداشته خدا داند
تو بازی Gta یه کم مشکل داشتم تو چند تا سایت خارجی سرچ کردم ، یکی نوشته بود بازی که 20 گیگه رو به 3 ساعت دانلود کرده بود
یعنی هر 10 دقیقه یک گیگ. بعد اینجا قراره توسط شاتل سرعت همه بشه 16 کیلو بایت
کلا تو چه بهشتی افتادیم خودمون خبر نداشتیم
افرین دوست من.نقل قول:
همه جا دران سرعت رو میبرن بالا.
بعد اینا هی واسه ما محدودیت میزارن . فقط کارشون لیمیت کردنه.
اخه چرا این بلا رو سر ما میارن ؟ از اون طرف گوشمونم میبرن :41:
دوستان این یه شات از گزارشات اتصالات PPPOE منه. اکو 128 . شما هم اینقدر قطع و وصل دارین؟
اینم یه شات از گزارش روزانه . تغییرات رو از 13 هم به بعد ببینید....
به نظر شما خوبه؟ بده .... شما وارد ترین بگین راه حلی داره یا همین جوریه دیگه.
در ضمن من اصلا مودم رو خاموش نمی کنم و هر شب هم سیستم از 1 روشنه خودش 7 خاموش میشه.
سلام
در شاتل با تغییر مک ادرس میشه از طریق یه اکانت دیگه در محل دیگه در همان شهر وصل شد یا خیر ؟
یعنی از اکانت اداره در خانه استفاده کنی ؟؟
MAC Address
فکر نکنم کلا ربط یا گیری با مک ادرس داشته باشهنقل قول:
بیشتر گیر رو خط تلفنیه که روش رانژه شده
چون اگه صرفا موضوع مک ادرس باشه خب با یه کامپیوتر دیگه امتحان می کنی که مکش متفاوت باشه
من که نتونستم با یوزر دختر خالم کانکت بشم
منم با شاتل نتونستم با یوزر پسرداییم وارد بشمنقل قول:
شما مک رو عوض کردی؟؟
قربونت مک رو کارت شبکه ست. وقتی با یه کامپیوتر دیگه امتحان کنی خود به خود عوض شده دیگهنقل قول:
من با لپ تاپ خودش امتحان کردم نشد ، بعدش که رفت با کامپیوتر خودم امتحان کردم بازم نشد :19:
فقط می تونم برم تو سایت شاتل ببینم چقدر از شارژش استفاده کرده:31:
عزیز ، منظور من اینه که مک اون رو توی سیستم خودت وارد کنی و به مک اون تغییر بدی
به بهنقل قول:
داداش دقیقا منم فقط میتونم وارد پنل کاربریش بشم و صورت حساب و این جور چیزا رو ببینم:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11:
امروز از یکی از دوستانم که کارمند شاتل هست شنیدم شاتل در حال نصب سخت افزار هایی هست که استفاده از V.P.N رو چه در روز و چه در شب نا ممکن می کنه و کلا استفاده از V.P.N رو غیره ممکن می کنه!!! می گفت فعلا در حال نصبش هستن و همچنین برای دانلود شبانه هم نقشه های بدی در آینده دارن البته بیشتر توضیح نداد
با این وضع به نظر شما شاتل دیگه به درد می خوره یانه؟
سخت افزار برای غیرفعال کردن V-P-N ؟نقل قول:
خیلی راحت میشه بوسیله فایروال و بستن پورتهای 1701 و 1723 استفاده از این قابلیت رو غیرممکن کرد. دیگه به سخت افزار جدید نیاز نیست
این بنده خدا خیلی توضیح دقیقی نداد ولی این کارها در حال انجام هست و کلا تا چند وقت دیگه V.P.N متاسفانه فاتحه میشهنقل قول:
دوستانی که می گفتند شاتل از ترافیک نمی دزده!امروز با DU Meter ترافیکم رو اندازه گرفتم! 97 مگابایت رو 191 مگ ثبت کرده!کامپیوترم کلی خاموش بوده،پیج خاصی نگاه نکرده بودم،بیش از همیشه برام ثبت شده...
سلام بر دوستان عزیز دلنقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی بگید اقا من از دی یو متر استفاده کرده و گزارشتان حجمم اینقدر بوده بعد شاتل دزد سر گردنه اینقدر ثبت کرده
چقدر پشتیبانیشون در این جور مواقع جواب میده ماشالله ماشاللهنقل قول:
اون مورد اول رو من باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
فکر هم نمیکنم به این سادگی باشه
چون خیلی از سازمانها از این قضیه برای ارتباط امن بین شبکه ها لن که دور از هم هستن استفاده میکنن و اگه بسته بشه نون شاتل آجره
ولی مورد دوم اگه بشه یه لحظه هم نمیمونم چون تا همین حالا هم به زور موندم
اینجا تهران است 128 آرت ساعت 1:22 سرعت صفحه دیدن کمتر از 1 کیلوبایت در ثانیه. (هر سایتی...) تا حالا سابقه نداشته. شاتل اعصابم رو به هم ریخته با این وضعیتش.
این سیستم سخت افزاری رو هم برای همین دارن نصب می کنم که اتصال به سرور V.P.N رو بر اساس IP فیلتر می کنهنقل قول:
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
شما ارت 1 هستی با سرعت 1 کی من اکو 2 مگ هستم با سرعت 7 کینقل قول:
منم سرعت دانلودم الان رو 4kb و 4.5kb متغیره:2:
اولین باره که دارم از شبانه شاتل استفاده میکنم.:18:
eco 128
شیراز
من که قطع و وصلی پیدا کرده
اکو 512
بهه
میبینم که بچه ها شاتل ترکونده ها
من داتکم رو الان 27810 تومن دادم دوباره یه ماه شارژکردم این اوضاع رو دیدم
سلامنقل قول:
درود بر تو همکار عزیز
بنده هم توی کار طراحی لیچ و اسکرپت های لیچ هستم
کلا لیچ میسازم میدم دوستان حالشو ببرن.
2تا انجمن داشتم که با اجازتون رفتن رو هوا.و الانم 1 آپلود سنتر دارم
اینم ادرسشه :
به هر حال از بچه های قدیمی هستیم.کد:http://imanparsa.tk
در مورد شاتل باید بگم من اکو 512 دارم.
شب ها ساعت 1 تا 3 بامداد دانلودم روی 16 است
از ساعت 3 تا 7 صبح میره روی 57.
اینم عکسش :
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1 0::10::10::10::10::10:
دوستان یک سوال فنی داشتم. در ساعت رایگان که به اینترنت وصل میشم بعد از چند دقیقه دانلود کانکشنم هنگ میکنه یعنی دیگه میتونم صفحه باز کنم نه دانلود کنم نه به استارت دسترسی داشته باشم. فقط میتونم وار می کامپیوتر بشم البته برنامه هم میتونم اجرا کنم ولی سیستم کند میشه.
کسی مینونه من راهنمایی کنه؟
برادران شاتلی : اکو 1مگ سرعت ثابت نیست و متغیره برای همه اینطوریه؟
هرکی میخواد جدیداً میخواد بیاد شاتل "به نظر من" به نفعش هست که نیاد. دور دانلود رایگان که باید خط بکشین. حداقل تهران که هستم میدونم چند شبه افتضاح شده... من که همیشه از شاتل راضی بودم الآن اعصابم رو خط خطی کرده. دایل آپ وصل بشیم سنگین تر هست!
اره تایید میشه همه شهرها شاتل داغون شده شاتل هم همون شاتل سال 86نقل قول:
پینگا چرا اینقدر رفتا بالا :41:
شاتل هم شاتل های قدیم :31:
شاید از آرت 1 تغییر بدم به اکو 512.
نمی دونم. ولی واقعا این وضعیت داره عصبی ام میکنه.
یه ویندوز نصب کردم پدرم در اومد تا آپدیتش کردم :(
اره : دینقل قول:
سعی کن ویندوز را هر چند مدت اپدیت شده را دانلود کنی تا قدیمی را اپدیت کنی تا پدر پدرسوخته شاتل اینجوی شما را اذیت نکنه!:31:
توجه.دوستان شاتل با افت سرعت سراسری مواجه شده.
این ماجرا مربوط به امروز 26 دی ماه است.
با تشکر
ما كه 512 اكو داشتيم وقتش تموم شد تهران سرعت دانلود تا 150kb با نرم افزار idm تست شده 3 ماهش 42 هزار تومان