نمیدونم حجم داشبورد چقدره. من با وایرلس گرفتم (اینترنتم 512 هستش). حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول کشید.نقل قول:
نمیدونم حجم داشبورد چقدره. من با وایرلس گرفتم (اینترنتم 512 هستش). حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول کشید.نقل قول:
آقا اگه این داشبرد جدید رو نصب کنیم با روش usb و برنامه harizon هم نمیشه بازی ها(Driver , GoW3) رو انجام داد ؟ (البته در حالت آفلاین)
اینطور که گفته شده میشهنقل قول:
آقا اگه این داشبرد جدید رو نصب کنیم با روش usb و برنامه harizon هم نمیشه بازی ها(Driver , GoW3) رو انجام داد ؟ (البته در حالت آفلاین)
ولی محض احتایط شما بزارید LT بیاد . شاید رو دستگاه شما جواب نداد
من که تست کردم جواب داد... ولی بهتره صبر کنین...نقل قول:
سلام
دوستان با ترفندهایی مثل ترفند Title update میشه dlc های بازها رو هم از رو USB اجرا کرد ؟
لینک دانلود آپدیت داشبورد 14699 :
حجم : 91.643 مگکد:http://www.xbox.com/system-update-usb
شرمنده آقا اون پستتو ندیدم.
ببین شما تونستیGEARS OF WAR3رو اجرا کنی پس به طور قطعLT+2داری اصلا اگهLT+2نداشته باشی به هیچ عنوان نمیتونی این بازی رو انجام بدی پس شک نکن کهlT+2داری.
راستی کی آخرین بار دستگاه رو آبدیت کردی؟
برای تشخیص نوع درایو3و3پست اول اینجارو بخون:
---------------------------
داداش ممنون بابت راهنمایی بازی need for speed the run و بقیه بازیهای جدید رو اجرا کردم و موفقیت آمیز بود معلوم شد فروشنده زر زر میکرد مرتیکه ی فلان فلان شده بعدشم داداشی چندبار بگم من ایکس باکس رو تازه خریدم و آپدیت بود خودش من کاریش نکردم
راستی داداش برای همون مشکلی که با جانگل داشتم جایی خوندم که باید موقعی که vendor میشه و میگه خاموش روشن کن ایکس باکس رو نوشته بود که برق اصلی ایکس باکس رو در آورده و تو یه ثانیه بزنمیم جا و دکمه پاور ایکس باکس رو بزنیم تا روشن شه فکر کنم مشکل من هم همینجاست من فقط دکمه پاور ایکس باکس رو میزدم فکر کنم کابلشو از برق در بیارم و دوباره بزنم برق و روشنش کنم کار حله نظر شما چیه؟
درضمن شناختن درایو با اون پستها فوق العاده سخت و بی فایدست والا صدتا راه گذاشتن واسه شناختن بجای اینا یه راه اصلی و کار آمد میزاشتن که همه رو گمراه نکنن من یه جا میبینم 0225 یه جا دیگه یه چیز دیگه واقعا که....همه هم گیج شده بودن مثل من..صد رحمت به جانگل که شما میگی بهش اعتمادی نیست والا اون پیش اینا شاهه
در آخر ممنون میشم بگید جریان کپی بازها چیه؟یعنی منی که بازیهای غیر اورجینال میگیرم کپی باز هستم؟اونایی که رو دیویدی غیر اورجینال میفروشن و تصویر بازی هم حک شده هست کپی هست؟
ببین شما قطعا الانlt+2داری چون بازی های جدید رو اجرا کردی.نقل قول:
پس به نظرم فعلا دنبال استخراجkeyنرو.منم نمیتونم در مورد مشکلت نظر کامل بدم چون من اسلیم رو به صورت عملی انجام ندادم توصیه میکنم از یکی که عملی انجام داده بپرسی.
خوب جریان کپی باز اینه که همه ایرانی ها کپی باز اند یعنی اینکه فریم ویر lt+رو میریزن رو کنسول و با این کار کنسول رو به اشتباه میندازن و کنسول فکر میکنه بازی اورجینال بازی میکنه در حالی که بازی کپی اجرا میکنه.
بله شما کپی بازید .
ببین کلا خیالتو راحت کنم ما بازی اصل نمیخریم فقط بازی کپی میخریم که میشه هرdvd3تومن.اگه بازی اصل بود باید50دلار میدادی.
کلا کپی بازیم خیالت راحت.
منم داشبورد جدید رو نصب کردم مشکلی پیدا نکرد ! (البته از اون روش برنامه Horizon استفاده می کنم)نقل قول:
برو بچ به این لینک مراجعه کنید و به سوال ها جواب بدین جایزه های خوبی داره!!!!
کد:http://www.eurogamer.net/articles/2011-12-02-massive-12-days-of-christmas-xbox-giveaway-survey
میدونم همه درگیر آپدیت جدیدن ولی جواب ماروهم بدین:11:
چجوی فایلهای ویدئو و موسیقی و عکس رو انتقال بدیم رو فلش واسه ایکس باکس?
بعدش من هندزفری اصل ایکس باکس ندارم چجوری میتونم یه هندزفری به دسته وصل کنم؟ اصلا این سوراخه مال هندزفریه؟
این واسه بریتانیا هستش نه ظلم ابادنقل قول:
ولی عجب جوایزی داره !!!!!!
از روي تاريخ پشت دستگاه ميشه فهميد درايورش چيه؟
مثلاً 28-4-2011
با برنامه هوریزون و یه برنامه دیگه که اسمش یادم نیست میشه.نقل قول:
اون یکی برنامه کارش سخته و باید کد بنویسی ولی هوریزون راحته.
تو این لینک آموزش داده چه جور باهاش کار کنی ولی تو به جای تایتل آبدیت فبلم و اینا بریز:
راستی بعضی فایل ها کلا اجرا نمیشه و بعضیه هاشم باید بری لایو و یه کدکت دانلود کنی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529873
آره اون سوراخ مال هندزفری و فقط تو لایو کار میکنه فقط.
نمیدونم ماله یه شرکت دیگه رو چه جور وصل کنی ولی اگه لایو نمیری کلا به دردت نمیخوره.
---------------------------------------------------
نه دیگه نمیشه مایکروسافت فهمید و دیگه درایو های مختلف تو سال های مختلف میزنه و دیگه حتی بارکد ها هم جواب نمیده.نقل قول:
s.j-rez عزیز خیلی ممنونم که این چند روز راهنماییم کردی خیلی بدردم خورد خیلی زود هم جوابمو میدادی خیلی لطف کردی داداشی واسه استخراج کی هم دیگه صبر میکنم که lt+3 بیاد که اونم خبرشو از خودت میشنوم داداشی جونم فعلا که دارم به خوبی و خوشی بازی میکنم مشکلی بود دوباره مزاحمت میشم درضمن من هر بازی میگیرم 2 تومن فعلا یا حق:46:
دادا از کجا بازی 2 تومن میگیری ؟نقل قول:
دادا از کجا بازی 2 تومن میگیری ؟
-------------------------------------
دادا اصفهون هستم شما کجا؟
نمیخواستم پست بدم (خب نده:31: )ولی مجبورم کردیدنقل قول:
اراک اگه تو کاور پلاستیکی باشه با کاغذ روغنی میشه 3 تومن ولی اگه تو کاور معمولی کاغذی و کاغذ معمولی باشه 2 تومن دیسک هاشم یکیه:21:
همه سالم و تست شدن اگه مشکل داری کنسولت خرابه:31:(باع)
راستی مثلا که L.A noire که سه تاس و اگه بخوای سه تومنی بخری میشه 9 تومن طرف میده 7 تومن خیلی با انصافن (آره جون...):46:
دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی XGD 3 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت اخرش ,این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
[some xbox live content is temporarily unavailable.you can still access your profile, communicate with other players, and play games online.
the content will automatically appear when its available.
status code:8b010008
دوستان ارور دستگاه من هست وقتی ایدی رو کانکت می کنم به لایو!بعد ارور محو میشه ومن عادی انلاین هستم تست فلگ هم کردم و کدم فلگ نبود!
خواهشا راهنمایی کنید!2 بار کانکت به انلاین هر دو دفعه این ارور اومده!
:10:بچه ها بیاید یه طوماری چیزی امضا کنیم:10:
که ساجد جان عزیز با نام کاربری :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40: به کاربر فعال
تبدیل شن والله من هرجا میرم ایشون جواب های مفید و مختصر رو میدن
همیشه کار بچه هارو را میندازن بدون هیچ چشمداشتی:11:
دوستان من امروز میخوام یه ایکس باکس الایت کارکرده بگیرم دودسته با 5 بازی و کابل hdmi و باطری دسته 360 گفته بنظرتون بگیرم ؟؟
میگه دسگاه کلملا سالمه و تمیزه چجوری باید تستش کنم بفهمم تعمیری هست یا نه یا کلا مشکلی داره یا نه لطفا زود جواب بدین .
ممنون
فکر کنم تاپیک خرید و فروش جدا باشه ولی کلا کنسول کار کرده از داداشتم بخری مطمئن نیستنقل قول:
نخر
نوشته بعضی از محتوای (امکانات) Live موقتا در دسترس نیست فکر نمی کنم جای نگرانی باشه چون توی ادامش نوشته وقتی اون امکانات فعال شد اعلام میکنه ...نقل قول:
مبارکت باشهنقل قول:
توش دیسک بذار ببین خوب میچرخه.ببین خوب کار میکنه.ایستاده و خوابیده بذار کنسولو ببین چیزیش نمیشه.ببین صدای ویز ویز نمیده.ببین دیسکهارو خوب میخونه(برای تست لنزش).ببین قبلا بن یا فلگ نشده.ببین بازیهای جدیدو ران میکنه(برای اینکه ببینی آخرین نسخه ی LT یعنی LT2 روش نصبه یا نه).بپرس قبلا از دستش نیوفتاده و ........................:20:
شما خوبی بچه ها خوبن سلام برسون:دینقل قول:
بابا چه خبره اینهمه رو از طرف بپرسه که دیگه میگم از فروش پشیمون شدم.
یه ساعت مهلت تست بگیره همشو میفهمه.و این بهتره.
اگه بپرسه چهار تا فحوش هم به آدم میده میگه نمیفروشم:دی
ممنون خوبم.تو خوبی؟سلامت باشی.سلامتو قبلا رسوندم به بچه ها:20:نقل قول:
خب پسر مگه من گفتم از طرف اینارو بپرسه؟هان؟
گفتم ازش بپرسه بن یا فلگ شده یا نه بقیه رو خودش باید تست کنه.:20:
سلام بر همگی دوستان.
می خواستم ببینم تو xbox هم برای بازی ها رمزی هست ؟وچطوری باید رمز زد؟ و سایتشم بهم بگین!
مممنون
اره داره . مثل PS 3 هم کد تقلب رو میتونی وارد کنینقل قول:
سایت واسه اینکار :
mycheats.1up.com
IGN.com
دوستان من یک xbox 360 slim دارم که درایوش 0225 ه ، برای کپی خور شدنش باید چیکار کنم ؟! :D
میشه راهنمایی کنید . . . بیرون این کار رو واسم انجام میدن ؟! هزینه اش در چه حد ه . . . ؟!
بیرون هم انجام میدن خودتم میتونی انجام بدی.نقل قول:
برای انکه خودت انجام بدی اینجارو بخون:
جای نکته چین ها به اینگیلیسی بنویس بازیسنترکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=45884
بعد قیمتشم تو بیرون بستگی به شهرت متفاوته اگه تهران باشی میشه 20تا30و این حدودا
سلام میخاستم بدونم مثلا من اگه بازی ایکس باکس رو رایت کنم از روش و بازی کنم باهاش مثل همین بازیهایی میمونه که خریدم از بازار و کپی هستن یا اینکه فرق داره؟
بله اگه مستقیما از روی دیسک کپی کنید میشه این کارو کردنقل قول:
بله اگه مستقیما از روی دیسک کپی کنید میشه این کارو کرد
-------------------------
ممنونم میگم شما که آواتارتون این بازی A.S هست بازی هم کردید ؟تا آخرش رفتی ؟.منکه این شماره جدیده رو تازه گرفتم بازی کردم اصلا خوشم نیومد بنظرم مالی نیست فکر میکردم بهتر از اینها باشه
جان بله مالی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این بازی یکی از شاهکار هاست.اصلا خودش یه سبک ساخته.داستان اش فوق العادست.گیم پلی اش مهشره.نو آوری هاش که اصلا حرفی روش نیست. راستی اینجور بحث هارو تو تاپیک مربوطه و بخش بازی های ویدیویی بپرسید.
راستی پروفایلتونو چک کنید
عزیزان من تازه دارم یه x-box 360 میخرم
اصلا اطلاعاتی در زمینه کنسول ها ندارم
پست های اول این تایپک هم خیلی قدیمیه!
جایی هست من بتونم اطلاعات کامل و جدید راجع به مفاهیم و کاربرد های این کنسول کسب کنم؟
ممنون از راهنماییتون
دقیقا پست اول همین تاپیک رو کامل بخونید فقط پست اولش.نقل قول:
بعد هر سوالی رو که دارید بپرسید نه به طور کلی هر سوالی دارید مطرح کنید پاسخ داده میشه
شما اگه کنسولی با تاریخ تولید دسامبر 2011 هم بگیرید مشخصاتش همونه که تو پست اول اومده البته سری اسلیم چون فت دیگه تولید نمیشه
کاربردش هم بازیه دیگه :31:
فیمت هم میخواین سایت زیر:
کلا تو همون سایت یه چرخی بزنید اطلاعات بیشتری هم گیرتون میادکد:xboxworld.ir/showthread.php?t=215
:31::31::31:نقل قول:
ممنون داداش
نه میدونسم واسه بازیه خدایی:31:
منظورم از کاربرد نحوه ی -- کردن و نکاتی موقع خرید و ان جور چیزاست
حالا حالا ها من از این سوالات عمیق :27:میپرسم :31:
خوب باید وقتی میخری بگی که آخرین ورژنlt+2روش باشه.و داشبرد14699هم نداشته باشه.جلو خودت با بازی کپی تستش بکنه.بعد ریجن اش همPALباشه که تو ایران هم اکثرا PALهست.نقل قول:
نحوه -- کردنم فعلا به کارت نمیاد شما بخر -- کردنشم یاد میدیم.
ولی نمای کار اینه که یهCFWمیزاریم جایOFWدرایو و فقط درایو رو -- میکنیم