دوست عزیز شما فیلمای هالی وودی روت زیادی اثر گذاشته!نقل قول:
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز شما فیلمای هالی وودی روت زیادی اثر گذاشته!نقل قول:
Sent from my GM1910 using Tapatalk
خودت جواب خودتو دادی ،میگی بالای 10 ساله از این سایتای داخلی داری وی پی ان میخری خوب خیلیا دیگه هم مثل شما بودن و هستن ، شما هم یکی از اون 5 میلیون یوزر هستی که از سایتای داخلی میخری ...نقل قول:
من به سرویس دهنده چیکار دارم ، من گفتم مافیا داره ، شما اشتباهت اینه که تو گوگل میزنی خرید وی پی ان بعد می بینی 300 تا سایت میاد بالا و تصورت اینکه که همه اینا مستفل هستن و خودشون واسه خودشون دارن میفروشن در حالی که اصلا اینجور نیست ، همون درگاه گرفتن واسه فروش وی پی ان رو در نظر بگیر متوجه میشی ...
فروش وی پی ان گردش مالی بالایی داره همون طور که خودشون امار دادن ، 70 میلیارد رو که من از خودم در نمیارم ،و طبیعتا پشتش مافیا هست و این یه چیز عادیه و اصلا جای بحث نداره ...
در مورد اکانت های هکی مگه هر کسی دانش استفاده شو داره ، خیلیا اصلا نمی دونن این چیزا چی هست ، دیگه تهش بتونن گوگل کنن ، بعد شما انتظار داری طرف بره اکانت نورد بخره بره راهنمای ست آپش رو بخونه بعد وصل شه ؟ خیلیا حوصله اینکارو ندارن ...اگه داشتن الان تمام این سایت های فروش داخلی جمع شده بود ، نه اینکه هرروز بیشتر شه ، شما خودت که تو این انحمنی و این بحث هارومیخونی هنوز میری از سایت میخری دیگه وای بحال بقیه کاربرای عادی ...
در مورد محدود کردن بله میشه اینا ترافیک بین الملل رو مانیتور می کنن که چقدر سهم اینستا و تلگرم هست ، من فک کنم 30 درصد باشه حدودا دقیق نمی دونم ولی میتونن کرم بریزن برای همینه که خبرشم اومد و خبردرستی هم بود ، حتما که نباید 10 تا سایت بنویسه تا شما باور کنی ، میتونی باور کنی میتونی نکنی ...
سلام ممنون از مطالب کاربردی تان بله حق با شما هستنقل قول:
فروشنده های داخلی ماهانه باید LOG تمام اتصالات و کاربرانشون رو به یه سازمان داخلی ارسال کنن در غیر این صورت هم سایت بسته میشه و هم توسط همون ارگان تحت فشار قرار میگیرن
و ممکنه دستگیر بشن ، مورد بعدی هم مث مافیا مواد مخدر هست چرا نمی تونن ریشه کن کنن چون علاوه بر سود کلانی که داره مافیای قدرتمندی هم پشت این صحنه هست
خیلی ها هستن توی گوگل پلی میزنن V*P**N بعد هر چی دم دست میارن و دان میکنن شما کافیه بری کامنتای زیر هر برنامه رو تو گوگل پلی بخونی عمق فاجعه رو بهش پی میبری
فکر نکنم هم کسی بدونه تمام این برنامه های رایگان که تو گوگل پلی هست از سرویس های vpngate که بصورت رایگان هست استفاده میکنن بعد یه مدت که از کار میفتن سازنده ها کانفیگ جدید و به برنامه میدن تا برنامه از کار نیفته هر چند vpngate یه سرویس رایگانه که برا کلیه سیستم عامل ها اپ مخصوص داره (محصول دانشگاه تساکو ژاپن اگه اسمشو درست گفته باشم)
مورد بعدی هر کسی فرق بین udp , tcp و ... رو هم نمیدونه که بخواد بفهمه چیش خوبه ، چیش بده
دوستان چیزی رو که تخصصی داخلش ندارین ، حداقل اظهار نظر منفی نفرمایید با تشکر
عزیز دل مگه من از گوگل حرفی زدم ؟! مگه من گفتم اصلا چه جوری ارتباط میگیرم با این ارائه دهنده ها ؟! #نه به خودزنی :)نقل قول:
بعد راجع به مسنجر ها ، رفیق من سال هاست کارم اینه ! اکانت قبلیم هم تگ داشت تو این بخش که پسورد ـش رو فراموش کردم و ایمیلش هم مربوط میشد به 8 سال پیش که نتونستم ریکاوری کنم !
الانم این مواردی که شما گفتید باز هم جزو بدیهیاته و استفاده از الفاظ ـِی مثل "حدودا دقیق نمیدونم" اصلا بی معنیه برای من !
من چون میدونم باز هم با دلیل حرف بزنم ، چون شما درنهایت میخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی بیشتر از این ادامه نمیدم . منابع تجربیات بنده هم "10 تا سایت" نیست ;)
یاد بگیر از جانب خودت حرف بزنی . "شما اشتباهت اینه تو گوگل میزنی و ..."
یا علی مدد ...
بلهنقل قول:
البته دوستان حق دارن چون استفاده خاصی ندارن متوجه عمق فاجعه نمیشن
ولی یکی که فعال باشه در موضوعات خاص و احساس خطر کنه به هیچ عنوان از داخلی ها استفاده نمیکنه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
دوستان عزیز اینجا انجمن اینترنت ثابت ایرانسل می باشد، لطفا از موضوع اصلی خارج نشوید.
مرسی از توجه و فرهنگ بالای شما:n16:
سلام،کسی این بسته نامحدود ۳۰روزه ۱تا۸ مگابیتی رو استفاده کرده؟سرعت دانلودش چنده؟
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
تا حداکثر حجمی که گفته شده سرعتتون همون 8مگ هست .بعد از تموم شدن حجم سرعت به 256کیلو تغیر میکنهنقل قول:
حجم دزدی نداره TD LTE ایرانسل؟نقل قول:
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
نه اقا نداره اتفاقا اینکه ی عده میان میگن فلان شرکت دزدی میکنه من ندیدم بشخصهنقل قول:
رایتل همراه اول مبین نت ایرانسل حتی adsl
هرگز ندیدم اینکارو بکنه ..این برمیگرده به نوع مصرف خودتون که چکار کردی و هزار تا برنامه که تو گوشی یا سیستمت نصب میکنی