مانی کیه؟؟مرلین منسون نیست؟؟!!!یکم بهتر توضیح بده تا کمکت کنیمنقل قول:
شما نباید تلفن بزنید .یه جایی نزدیک های پارک یه تلفن عمومی هست که بهتون زنگ میزنن.و ماموریت میدن!تو نقشه باید محلش باشهنقل قول:
Printable View
مانی کیه؟؟مرلین منسون نیست؟؟!!!یکم بهتر توضیح بده تا کمکت کنیمنقل قول:
شما نباید تلفن بزنید .یه جایی نزدیک های پارک یه تلفن عمومی هست که بهتون زنگ میزنن.و ماموریت میدن!تو نقشه باید محلش باشهنقل قول:
باید تعقیبش کنید بعد وقتی وارد ساختمان شد از پنجره کنار در بری تو البته یک تیر به پنجره بزن تا بتونی بری.نقل قول:
این مرحله ای که شما میگین مرحله اساسین هستش و علامتش هم نشانه تفنگ هست.این مراحل روندی توی داستان اصلی بازی نداره و جزو مراحل فرعی هستن .نقل قول:
بچه ها سلام
من تو مرحله Manny گیر کردم اون ماشین تعقیب میکنم ولی و قتی توقف می کنه دیگه نمی دونم باید چیکار کنم
لطفا راهنمائی کنید
وقتی وایمیسه شما یه کم برو جلوتر بعد خود نیکو و مانی پیاده میشن.نقل قول:
بعد از اونم باید بری از پشت بوم بری داخل(البته پشت بوم رو درست نمیدونم ولی میدونم نباید از روبروشون بری).
امیدوارم درست جواب داده باشم.:10:
دوست عزیز برم جلو تر از ماشین اونا وایستم یکم بیشتر توضیح بده جبران میکنم
دوستان من بازی رو فکر کنم تموم کردم.
چون دیگه هیچ کاری نیست.
تا اونجایی که من یادمه Dimitri رو نکشتم.
اصلا ندیدمش یه چند وقته :دی
من آخرین کاری که انجام دادم کشتن Ray و اون دوست قدیمی Nikko بود.
بازی تموم کردمش یا نه هنوز هست؟
میگم امکانش هست کسی سیو 100 بازی رو با xlive بذاره ؟ خواهشا به قبل ارجا ندید.
راستی من یک دونه دارم اما xlive نداره . چه کنم ؟
توی صفحه قبلی توضیح داده شدهنقل قول:
هنوز هست.نقل قول:
شما در مرحله اخر یا دیمتری رو میکشید یا پلگرینو و در ضمن داستان اصلی بازی روی 65 % تموم میشه.
پس چرا هیچی تو نقشه نیست؟نقل قول:
نکنه باید علاف بگردم تا کسی زنگ بزنه؟درسته؟
هيچي تو نقشه نيست ؟ واسه منم اينطوري شد بعد از يه مدت يكي بهم زنگ زد ولي به نظرم بيكار نباش برو مأموريت هاينقل قول:
فرعي رومن يا Jacob رو برو ... يا ماشين پليس بدزد موست وانتد هارو بكش ( اين يكي خيلي حال ميده ) من با همين ها خودم
رو سرگرم ميكردم