ساعت مبین نت از ساعت رسمی کشور حدود 10 تا 15 دقیقه عقب تره . یعنی 2 ساعت رسمی هنوز 1.45 مبین نتنقل قول:
Printable View
ساعت مبین نت از ساعت رسمی کشور حدود 10 تا 15 دقیقه عقب تره . یعنی 2 ساعت رسمی هنوز 1.45 مبین نتنقل قول:
دادا شما دقیق ساعت چن میذاری رو دانلود؟1مگ داری؟نقل قول:
دوستان شماره تلفن سازمان تنظیم مقررات رادیویی رو ندارین که تلفنی شکایت کنم؟
مطمئنی دادا؟نقل قول:
پس گفتن بعد عید دقیق شده که:41:
برا شما 512 ست؟نقل قول:
برای منم دقیقا همینطوره شب قبل خواب مودم رو ریست میکنم صبح که بیدار شدم دوباره ریست میکنم بعد میرم میبینم دقیقا 65 مگ ازم کم شده. تا قبل از عید اصلا همچین چیزی سابقه نداشت!
چند وقت پیش یک اسکریپت نوشتم که خودش مودم رو سر ساعت 2 ریست کنه. وقتی تست کردم دیدم همه چیز درسته :18:!!
جالبش اینجاست که هروقت از این اسکریپت استفاده نمیکنم تو بازه ای که خوابم 65 مگ کم میشه ولی وقتی استفاده میکنم توی همین بازه هیچی کم نمیشه!!!:18:
در ضمن ساعت رو هم اتوماتیک با ساعت اتمی سینک میکنم تا بحال هم مشکلی با ساعت نداشتم.
حالا بگرد پیدا کن پرتغال فروش رو!!!
دیروز رفتم 512 نامحدود از مخابرات گرفتم دانلود 55 آپلود 16 پینگ هم نصف مبین نت. قیمتش هم دقیقا نصف اون طرحیه که من از مبین نت باید بگیرم. یه هفته تست میکنم اگه خوب بود کلا از مبین میکشم برون. دیگه اعصاب واسه من نزاشته این مبین نت!
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
با ساعت رسمی کمتر از 1 دقیقه اختلاف داره.نقل قول:
512نقل قول:
2:5 تا 7:55
این مال قبل سال جدید بود الان فقط 40 ثانیه جلوترهنقل قول:
نقل قول:
والا نمیدونم چی بگم منم دوباره دقیق چک میکنم ببینم اوضاع چطوره
منم تو فکر adsl هستم ولی اینجا شهرستان مثل تهران شرکت های مختلف نیست یه پارس آنلاین هست و یکی دوتا شرکت دیگه نمیدونم شرکتی بخرم یا مخابرات
سلام چرا دیگه س-ک-ا-س و وی- پی - ان کار نمیکنه؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
س-ا-ک-س کار نمیکنه دیگه؟
فکر میکنم این مسئله به مبین ربطی نداره، سراسریه.نقل قول: