آقا منم با زدن تاپیک موافقم
اسمش هم می تونید اسم زیر بذارید
تاپیک جامع جمع بندی کنکور سراسری 1389
به نظرم چون پیشنهاد وایده myend بوده خودشون لطف کنند وبزنند بهتره
Printable View
آقا منم با زدن تاپیک موافقم
اسمش هم می تونید اسم زیر بذارید
تاپیک جامع جمع بندی کنکور سراسری 1389
به نظرم چون پیشنهاد وایده myend بوده خودشون لطف کنند وبزنند بهتره
سلام به همگی
از اینکه اینجا رو دیدم خیلی خوشحال شدم
فقط خواستم بگم که برنامه من هم اینه
همگی موفق باشین
5 خرداد 4شنبه: سراسری 85
7 خرداد جمعه: گزینه2 (یا کانون)
9 خرداد 1شنبه: سراسری 86
12 خرداد 4شنبه: سراسری 87
15 خرداد شنبه: سراسری 88
17 خرداد 2شنبه: خارج از کشور 85
19 خرداد 4شنبه: خارج از کشور 86
21 خرداد جمعه: سنجش
23 خرداد 1شنبه: خارج از کشور 87
25 خرداد 3شنبه: خارج از کشور 88
این سوالا پارسالم لو رفته بود (می گن از سال 86 گارج داره اینارو چاپ و تبلیغ می کنه) ولی نه تنها این کارو متوقف نکردن بلکه پارسال تعداد سوالای تکراری شیمی رو بیشتر کردن و دین و زندگی هم برای اولین بار 1 سوال تکراری دادن بعدشم اهمیت سوالای خارج از کشور بیشتر به اینه که در عین اینکه کاملا در راستای کنکورن ولی قبلا سوالاشو ندیدیم و این خیلی کمک می کنه به مانقل قول:
آقا منم با تاپیک جمع بندی موافقم.
بهتره هرچه زودتر این تاپیک راه بی افته و اونجا کامل در مورد نحوه جمع بندی و این حرفا به هم مشاوره بدیم.
در مورد سوالات کنکور های قبلی به قول yusef جان دیگه این سوالات آزمون های سراسری و آزاد رو کاملا حفظ شدیم. من که به شخصه تا سوالی رو از این آزمون ها می بینم گزینه ی درست رو ناخود آگاه انتخاب می کنم:31:
ببخشید جسارته ولی به نظر من سرنوشتتو واسه آدمای یکی از اون یکی بدتر تباه نکن حداقل این یه ماهو دلت به حال خودت بسوزه این برنامه ها رو تو دانشگاهم می تونی انجام بدینقل قول:
پس خوش به حال من که ماشالا طول سال واسه رضای خدا یه تک دونه تستم نزدم تا الان دردسر شه واسم :31:نقل قول:
من از تجربی های مدرسه مون گرفتم کپی کردم (البته مال خودمم دادم اونا کپی کردن به نوعی تبادل کردیم دیگه)...این سوالای تکراری از خارج از کشورا از بین سوالات ریاضی و تجربی با هم می شن (مثلا خارج از کشوری تجربی رو می دن به ریاضی داخل) پس اگه قرار باشه سوال تکراری داشته باشیم مال تجربیا هم مهمن و اگرم نداشته باشیم که به هر حال بی ضرره تمرین کردن شوننقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیزم!:11:
تا حد زیادی با نظرت موافقم اما یه چیزایی باعث میشه که من نتونم بی تفاوت باشم! بین خودمون باشه ولی من پارسال همون موقع ها یک بار هم دستگیر شدم!:24: و پارسال اتفاق هایی برای من و تعدادی از دوستانم افتاد که خوب نیست اینجا مطرح کنم اما بهتره فقط در همین حد بگم که .............
نمیتونم چشمم رو روی بعضی چیزا ببندم هرچند مطمئنم که حق 100% با شماست!:10:(خلاصه که دست رو دلم نزار رفیق من!:46:)
بگذریم......
و این نیز بگذرد....
موفق باشید....
فـــــــــــــــرزاد
اتفاقا منم نخواستم به زبونم بیارم ولی منظورم دقیقا همون اتفاقی بود که پارسال برات افتاده (و من واقعا متاسفم از این بابت) ، دم کنکور خیلی خطرناکه کنکورتو خوب بده 16 آذر (روز دانشجو 16شه دیگه؟) جبران می کنی :21:نقل قول:
راستی یه چیزی: این آزمونای جامع رو اگه بعدازظهر از خودمون بگیریم بهتره. چون اگه صبح بگیریم دیگه برای بعدازظهر جون نداریم و به بطالت می گذرونیمش.(منبع: دیبازر:31:) مثلا 4 شروع کنیم تا 8.
این تاپیک جمع بندی رو هم نزنید! مطمئن باشید می بندنش.