از ساعت 8 صبح الی 12 مورخ 1388/03/04 نمايش گزارش ميزان مصرف دارای مشکل می باشد. اين مشکل ظرف 24-48 ساعت آينده حل خواهد شد.
چرا اين جمله اينطوريه؟
اگه از 8 تا 12 مشكل داره ديگه چه ربطي به 24 تا 48 ساعت داره؟!
Printable View
از ساعت 8 صبح الی 12 مورخ 1388/03/04 نمايش گزارش ميزان مصرف دارای مشکل می باشد. اين مشکل ظرف 24-48 ساعت آينده حل خواهد شد.
چرا اين جمله اينطوريه؟
اگه از 8 تا 12 مشكل داره ديگه چه ربطي به 24 تا 48 ساعت داره؟!
سلام دوستان،
براي سرعت بالاتر از 128 اگه بنويسم:
" با سلام
شرکت شاتل،
خواهشمند است نسبت به برقراري ADSL با سرعت 512 kb براي شماره تلفن ----------- با شناسه کاربري -------- در شاتل به نام آقاي --------------- اقدام بفرماييد.
مهر شرکت + شماره ثبت + يه آدرس "
همه چي حله؟ يا يه فرم خاص ديگهاي داره؟
فکر کنم باید شخصا مراجعه کنید به دفترشون . چون 512 رو به شرکت ها و دانشجوها و . . . میدن . شاید با ایمیل درست نشه قراردادتون .نقل قول:
سلام دوستان،
براي سرعت بالاتر از 128 اگه بنويسم:
" با سلام
شرکت شاتل،
خواهشمند است نسبت به برقراري ADSL با سرعت 512 kb براي شماره تلفن ----------- با شناسه کاربري -------- در شاتل به نام آقاي --------------- اقدام بفرماييد.
مهر شرکت + شماره ثبت + يه آدرس "
همه چي حله؟ يا يه فرم خاص ديگهاي داره؟
بالاخره مودم asus am602 رو گیر آوردم.با قیمت 55 هزار تومان.
سلام . 10-12 روزیه که موقع آنلاین بازی کردن مشکل داره ، هی دیسکانکت میکنه ، پینگ بالاست و ...
کسی هست که این مشکل رو با شاتل داشته باشه ؟
مراجعه کردنش مشکلي نداره. ميخوام اين نامه رو بدم دوستم واسم مهر شرکتشونو بزنه. ميخوام بدونم متنش همين بايد باشه يا چيز ديگه؟نقل قول:
نقل قول:
من که از همون اول تا به هم اکنون با شاتل مشکل دارم . . . شب ها که سرعت واقعا پایین میاد !
شما باید برید دفتر ؛ خودشون بهتون نامه ی مخصوص شرکتشون رو میدن ؛ جای اسم و شرکت رو پر میکنید و مهر . بعد به خودشون تحویل میدین !نقل قول:
مراجعه کردنش مشکلي نداره. ميخوام اين نامه رو بدم دوستم واسم مهر شرکتو بزنه. ميخوام بدونم متنش همين بايد باشه يا چيز ديگه؟
مبارک باشه خوب مودمیا انتخاب کردی منم همین قیمت گیر اوردم شما از کجا خریدینقل قول:
کجا گیر آوردی؟؟؟؟کدوم شهر؟ مجتمع ایران تهران داره میده 45 تومننقل قول: