سلام
این پیامک برای شما هم اومده:
توزیع کارت فعال سازی شناسه الکترونیک داوطلبان ازمون 90 از 4 اردیبهشت درب منزل (فعال سازی شناسه برای کلیه داوطلبین الزامی است)واحد سنجش
قضیه چیه؟
سلام
این پیامک برای شما هم اومده:
توزیع کارت فعال سازی شناسه الکترونیک داوطلبان ازمون 90 از 4 اردیبهشت درب منزل (فعال سازی شناسه برای کلیه داوطلبین الزامی است)واحد سنجش
قضیه چیه؟
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور از شناسایی ارسال کننده پیامکهای جعلی برای کنکوریها خبر داد و گفت: هیچ مشکل خاصی در زمینهی ارسال پیامک جعلی به داوطلبان کنکور پیش نیامده و این موضوع در حد چند پیامک در یک شهر بوده است.نقل قول:
سیدجلال طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این پیامکها به صورت محدود بوده و شمارهای که از آن به داوطلبان پیامک ارسال میشده شناسایی شده و پیگیریهای حقوقی دربارهی این موضوع نیز انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ارسال پیامک خوشبختانه بسیار محدود و تنها در یک شهر بوده و عمومیت نداشته است و داوطلبان به سرعت موضوع را به سازمان سنجش آموزش کشور اطلاع دادهاند.
طباطبایی اظهار داشت: کلیه افراد حقیقی و شرکتها که شخصیت حقوقی دارند، باید توجه کنند که به هیچ عنوان مجاز نیستند از کلمه سنجش در پیامکهای تبلیغاتی خود استفاده کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: داوطلبان کنکور 90 نیز دقت کنند که این گونه سودجوییها برای افرادی که از این حربه استفاده میکنند، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور پیگیری میشود و کلیهی اطلاع رسانیها به موقع از مراجع رسمی و رسانههای گروهی صورت میگیرد.
دوستان خوب نمایشگاه کتاب تهران چند روز دیگه افتتاح میشه و همونطور که میدونین واسه دانشجوا تخفیف 50درصدی (والبته محدود 40 هزار تومنی) وجود داره .
حالا سوال من اینکه برای استفاده از این تخیف لزوما باید خودت دانشجو باشی یا فقط داشتن کارت دانشجویی کسی دیگه جواب میده ؟ منظورم اینه که با کارت دانشجویی یه دوست تو سایت ثبت نام کنی و بعد اون وقتی رفتی بانک که کارترو بگیری گیر ندن که " تا صاحب کارت دانشجویی نباشه ما این بن یا همون کارت خرید رو بهتون نمیدیم! " یا اینکه تو خود نمایشگاه مشکلی پیش نیاد یعنی بررسی نکن که واقعا کارت مال خودت هست یا نه .
ریسک بزرگیه که اگر فرض کنیم اینجا کارت رو دادن و منم گرفتم تو نمایشگاه اجازه مصرفشو بدن یا نه (اصلا من میخوستم تقریبا با دو سه تا کارت ثبت نام کنم و کارت خرید بگیرم البته به شرطی که اونجا بذارن!)... لطفا کسایی که تجربه رفتن به نمایشگاه و این تخفیف و انواع گیراتشون رو دارن راهنمایی کنن
راستی این همون سایت ثبت نامه . ببینید نوشته تصویر کارت دانشجویی رو میخواد این یعنی ...(احتمالا هر چی باشه به قسمت اول که همون گرفتن کارت از بانک هست مربوط میشه چونکه قراره بعد ثبت نام و دریافت کد تازه بریم بانک و کارت رو بگیریم)
کد:http://www.tibf.net/signup
سلام.
دنبال يک کتاب هستم که نمونه سوالات پايان ترم دوم دبيرستان رو داشته باشه. (منظورم سوالات هماهنگ آموزش و پرورشه نه سوالهاي سخت و اين حرفها!)
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
متشکرم.
سلا دوستان.يه كتاب براي جمع بندي دروس اختصاصي رشته رياضي معرفي كنيد. مرسي
سلام، میتونی سوالات هماهنگ کشوری رو از سایتنقل قول:دانلود کنی. میتونی هم جزوه نمونه سوالات بنی هاشم یا منتشران رو از کتابفروشی ها تهیه کنی. موفق باشیکد:http://aee.medu.ir/
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
سلام، از نظر من بهترین منابع برای جمع بندی سوالات کنکورهای سال قبل و مهمتر از آن کتابهای درسی است.نقل قول:
کتابهای درسی بهترین منابع برای کنکور هستند که متاسفانه بسیاری از داوطلبهای کنکور از آنها غافلند. موفق باشی
به نظر من سریال 100 درسته که خیلی خوبه و انگیزه می ده اما امسال ارزش خریدن نداره.
قیمتش که خیلی زیاده. هر مجموعش 11/5 ساعت تدریس داره که حداقل باید 16 ساعت براش وقت بذاری.
قرار بود از فروردین پخش کنن تا وقت کم نیاد اما نتونستن حالا می خوان 4 مجموعه آخرش رو یک هفته مونده به
کنکور بفرستن و همه داوطلبا رو کچل کنن.
سال دیگه دی وی دی کپیش همه جا ها پخش میشه با قیمت مفت (مثل فرار از زندان) و داوطلبای 91 حالشو می برن.
از ما که گذشت ..........
سلام
بهترین دفتر برنامه ریزی موجود چیه ؟ تاکتیک گاج رو تو دست چند نفر دیدم, چطوره ؟
حتما بخرش عالیهنقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
آقا یه پیشنهاد اساسی عربی جامع انشتارات مهر و ماه کتاب عالی هست حتما بخریدش در ضمن یه سی دی روش هست که کاملا عربی رو آموزش می ده
● خودآموز جامع عربي كنكور به صورت موضوعي
● نمودارهاي مرور و جمعبندي براي تمام مباحث كتاب
● تفكيك درس، نكات كتاب درسي و نكات تكميلي
● 1300 پرسش چهارگزينهاي با پاسخ كاملا تشريحي و ترجمه همه گزينهها
● فصل ويژه ترجمه و درك مطلب
● بههمراه CD آموزشي شامل تدريس كامل قواعد عربي، نمونه سئوالات امتحاني
قيمت به همراه CD آموزشي: 8000 تومان
سلام من کتاب General Chemistry رو میخواستم. به زبان فارسی اگه نبود انگلیسی. کتابش حدوداً 800 یا 900 صفحه ای هست. از کجا میتونم پیدا کنم؟