کسی کرک صفر کردن مهلت 30 روزه برای kis 11.0.0.232 beta رو داره؟کرک ورژنهای قبلی روی این کار میکنه؟
Printable View
کسی کرک صفر کردن مهلت 30 روزه برای kis 11.0.0.232 beta رو داره؟کرک ورژنهای قبلی روی این کار میکنه؟
ممنون اما چه ربطی به کافی نت داشت؟نقل قول:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
من از انتی ویروس اوریجینال استفاده میکنم اگر از نسخه کرک شده استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد؟نقل قول:
فایر وال سیستم کافیه؟ یا فایر جدا استفاده کنم؟ چه نسخه ایی؟
نه فایروال رو با سریال معمولا ریجیستر می کنند. کرک نیست.نقل قول:
فایروال لازمه. یا حداقل فایروال ویندوز روشن باشه و بروز باشه. لینک زیر قسمت فایروال رو مطالعه کن تا چگونگی انتخاب بهترین فایروال مشخص بشه.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
موفق باشید
سلام
من بعد از اكتيو كردن آنتي ويروسيه مشكلي پيش امده كه اونم اينه كه kaspersky زرد شده و نوشته out of date ولي من اخرين آپديتو دانلود كردم كه ماله 15 /5 /2010 بود و آپديت كردم(البته قبل از اكتيو كردن كه اون موقع نوشته بود up tp date)
حالا چجوري آپديتش كنم باز؟
يه سوال ديگه اينكه آنتي ويروسم با ie و idm مشكل داره. قضيه چيه؟
الان غير فعالش كردم مگر نه ie باز نميشه
تشكر ويژه
مشکل قبلی لینک زیرنقل قول:
خب 2 روز گذشته امروز 17 است.برای این دیتا بیس قدیمی شده. تاریخ سیستم رو درست کنید و میلادی بذارید و دقیق. سپس از خود محیط برنامه قسمت اپدیت اپدیت کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4955931&postcount=2034
اگر اپدیت افلاین کردید در گذشته سرور اپدیت رو سر جای قبل برگردونید.
معمولا با ie مشکل پیدا نمی کنه و دلیلش فقط الوده بودن ie می تونه باشه. ie رو یک بار دیگه نصب کنید. اما idm با این ورژنی که می گم مشکلی نداره Internet Download Manager 5.18 Build 7 اگه مشکل بود باز از یک پیشنهاد دارم که با فایرفاکس کار کنی فعلا و افزونه down them all رو نصب کنی. که هم کار ie و هم مشکل دانلود نداشته باشی.
با سلام
دوستان و اساتید عزیز من یه ورژن ا ز کاسپر رو می خوام که بشه تحت شبکه برای 60 کلاینت استفاده کرد می خوام فقط آنتی ویروس باشه نه فایروال .
با سلام شما باید از این کاسپر استفاده کنید و می تونید اونو از سایت خودش دانلود کنید ولی در مورد کی با مشکل برمیخورید و باید مرتب کی پیدا کنیدنقل قول:
با سلام
دوستان و اساتید عزیز من یه ورژن ا ز کاسپر رو می خوام که بشه تحت شبکه برای 60 کلاینت استفاده کرد می خوام فقط آنتی ویروس باشه نه فایروال .
Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations
ضمنا شما برای اینکه فقط یکی از اینها آپدیت بشه و بقیه از طریق اون اپدیت بشن باید یک برنامه دیگه هم نصب کنید و اون اینه:
Kaspersky Administration kit
سلام دوستان
من از kis 7 استفاده ميكنم حالا مي خوام ورژن 9.0.0.736 رو نصب كنم. يكي از دوستان ميگفت كه سرعت سيستم رو ميگيره و كندش ميكنه. حالا به نظر شما ميارزه كه kis7 رو با kis9 عوض كنم؟
اگه پست تكراريه عذرخواهي ميكنم.
نقل قول:
سلام میل خودتون است. مطمئنا ورژن جدید از لحاظ پاکسازی ویروس و خدمات دیگش قوی تر است. اما سرعت رو از kis7 بیشتر میگیره. میتونید تست کنید.
نسخه trial با key شده چه فرقی داره؟