به جرات میگم این انجمن بی مسئولیت ترین مدیران،ناظرین و فعالین رو داره...متاسفم واقعاً.
انجمن "بازی های کامپیوتری" کجا و مدیران بی صلاحیتِ این انجمن کجا... !
به جرات میگم این انجمن بی مسئولیت ترین مدیران،ناظرین و فعالین رو داره...متاسفم واقعاً.
انجمن "بازی های کامپیوتری" کجا و مدیران بی صلاحیتِ این انجمن کجا... !
ماشین من ریو هستش این باند رو انداختم
کمک لطفا :13:نقل قول:
سلام، دوستان این خروجی ساب ووفر که بعضی ضبط های گرون تر دارن مزیتشون چیه؟ واسه وصل کردن ساب به اینها هم به آمپلی فایر نیازه؟
سلام دوستان یه سیستم تصویری به نظر شما برای پرشیا که بزور خشابی به اون بخورونیم
ایا مارشال 300 تومنی یا xford 400 و یا mtx 800 و یا چیزای دیگه کدوما بیشتر ارزش دارند و یا اصلا بیخیال و با همون معمولیا سر کنم
ممنون
سلام
من یه ضبط پایونیر 3050 دارم با باند پایونیر که نمیدونم مدلش چیه اما میدونم که قدیمیه و 300 وات هست.
جدیدا حس میکنم اصلا نسبت به قبلش زیاد خوب کار نمیکنه و صداش خوب نیست . فک کنم دیگه ضبطش خیلی قدیمی شده چون دو سال پیش گرفتمش (160 تومن) .
نمیدونم ولی فک کنم باندا خوبه ولی ضبط زیاد خوب نیست.
ضبط سالمه . میخواستم ببینم چند ازم میخرن؟
چونکه من تقریبا 200 تومن دارم و حالا هر چقدر اینا ازم بخرن ، میزارم رو 200 تومن و یه ضبط خوب پیشنهاد کنین که بخرم.
1- اصلا ضبطا بفروشمش؟
2- چه ضبطی با این پول 200 تومن + قیمت ضبط قبلی که بفروشم ، بخرم؟
3- باندم خوبه (300 وات)؟
سلام دوستان
یه پحش میخوام تا 300-350 و برام کیفیت خیلی مهمه . 7016 رو تعریفشو زیاد شنیدم ولی دوست دارم از برند آلپاین باشه
چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
ویرایش : تا الان cda-105 رو پیدا کردم . قیمتش چجوریاس ؟ چه تفاوتایی با 7016 داره ؟؟؟
یه سوال : این h100 که میگن واسه پخشای آلپایه چی کار میکنه دقیقا ؟
البته شما قبل از اینکه خرج کنید به این نکته توجه کنید که با سی دی کیفیت بالا نو هم چک کنید که الکی پول نذارید یه چیز بی کیفیت گیرتون بیادنقل قول:
با سلام. ميخواستم نحوه تنظيم ساعت و تاريخ رو در پايونير 5250 برام بگين. پيش هر كي بردم نتونست برام تنظيم كنه.ممنون
سلام محسن جان.نقل قول:
به نظر سیلد بسازی بهتره.تو پورتد پیک داره. بهترین Performance رو تو سیلد میده.:8:
150 برای اسپیکر خوب خیلی کمه.270-300 میتونم بهترین اسپیکر رو براتون بگیرم.نقل قول:
خیلی ممنون از لطف و محبت شما.بنده به عنوان کوچکترین عضو p30 از شما عذر خواهی میکنم.اگر موردی دارید که بنده در توانم باشه امر بفرمائید،در خدمت هستم. :11::11::11::11::11::11:نقل قول:
برای نصب ساب ووفر میتونم بگم الزامیه.بله یه خروجی Pre Amp با ارسال فرکانسهای پائین برای اتصال به آمپلیفایر قدرت هستش.نقل قول:
بله پخشتون که قدیمی هست.یه سرویس بده اگر بهتر نشد و هزینه تعویض لنزش هم بالا بود بهتره پخش رو تعویض نمائید.نقل قول:
آلپاین از نظر پخش برند مطرحیه.البته مدلهای بالاش.من صدای 9887،9886،117E رو شنیدم. فوق العاده بوده.ولی قیمتها خیلی بالا رفته.فکر کنم 7016 انتخاب خوبی باشسه. البته من 105 رو نشنیدم صداشون رو گوش کن بعدا خرید کن.شاید 105 بهتر بود.نقل قول: