دقیقا ولی خب تو بعضی چیزا هم دائمی ایرانسل بهتره!نقل قول:
مثل : تعرفه بسته ها و تعرفه ارزان تر و یکسان مکالمات داخل و خارج شبکه
هر کس بر اساس نیازش باید انتخاب کنه
Printable View
دقیقا ولی خب تو بعضی چیزا هم دائمی ایرانسل بهتره!نقل قول:
مثل : تعرفه بسته ها و تعرفه ارزان تر و یکسان مکالمات داخل و خارج شبکه
هر کس بر اساس نیازش باید انتخاب کنه
سلام
آقا یکی ساده توضیح بده فرق این بسته های TD-LTE با فورجی معمولی که مثلا من الان دارم استفاده میکنم چیه؟؟
مودم مخصوص میخواد؟
همه جا پوشش داره؟
ما طبقه چهارم هستیم
گرونترنقل قول:
اره
نه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دمتون گرم این سرعتای 80 مگ و صد مگ حال می کنیدا.. من با سیم کارت ایرانسل و مودم tp-link البته از نوع همراه..میانگین سرعتم حدود 3 تا 4 مگ هستش ...البته بیشتر بخاطر محله.. راهی هست آنتنی چیزی بزنم سرعتم بره بالا؟؟ تو خونه استفاده می کنم حمل و نقل نمی کنم.
دوستان این مشکل نت شدن آیپی ها ایرانسلو چطوری میره حل کرد؟>
دوستان این مشکل نت شدن آیپی ها ایرانسلو چطوری میره حل کرد؟>
سلام دوستان. دو تا مشکل دارم:
1. من یه مودم 3G که همراهش یه سیم کارت هدیه هم بود از سایت ایرانسل خریدم و استفاده می کنم. ولی این سیم کارت رو داخل موبایل که میذارم به اینترنت وصل نمیشه. در صورتی که یه سیم کارت دیگه ایرانسل که از اول داخل موبایل بوده به اینترنت وصل میشه و مشکل نداره. فقط سیم کارت این مودم رو داخل موبایل که میذارم وصل نمیشه.
2. یه مودم 4G دارم که سیم کارت داخلش به صورت «یک سیم کارت مرکزی + دو تا قاب به صورت تو در تو» هست. موقعی که میخوام این سیم کارت رو از داخل مودم دربیارم سیم کارت داخلی و قاب هاش از هم جدا میشن و سرهم کردنشون مشکله. راه حلش چیه؟
تشکر.
دوستان تا اونجا که متوجه شدم اگر به باند ۷ وصل باشید، باند ۳ تجمیع میشه و برعکس.
ولی کسی تابحال متوجه شده، در بعضی دکل ها، گوشی، محدود به اتصال به یک فرکانس میشه فقط.
یعنی اگر مثلا رو باند ۷ قفل باشه، گوشی های بدون پلاس اصلا رو باند ۳ نمیرن، و اگر پلاس داشته باشن، میتونن باند ۳ رو به صورت تجمیع با ۷ تجربه کنن و اونام نمیتونن به باند۳ وصل شن بدون اتصال به باند ۷.
کسی متوجه این محدودیت اتصال به یک باند در بعضی دکل ها شده؟
دلیلش چی هست؟
فقط در حالت + تجمیع میکنه دیگه ؟نقل قول:
بلهنقل قول:
مگه در 4g معمولی تجمیعم داریم؟؟؟
سلام دوستان تو گوشی سامسونگ چطور میشه فهمید به کدوم باند ایرانسل وصلیم ( 1800 یا 2600 ) کد دستوری داره؟؟
*#0011# رو شماره گیری کنید و در قسمت band مشخص است.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
حالا چطور ميشه تغيير داد باند رو؟نقل قول:
سلام
اقا من یه گوشی هواوی گرفتم مدل honor 8 . الان تو منطقه که هستم از 5تا خونه انتن کامل همه پر هست. میخوام ببینم چه تنظیم باید انجام بدم که 4جی پلاس بیاد. و از کجا بفهمم منطقم 4 جی پلاس پشتیبانی می کنه؟
لطفا اساتید 4 پلاسی یا ... راهنمایی کننند
از اندروید ۴.۳ و بالاتر سامسونگ قفلش کرده، نمیتونی، مگر اینکه روت کنی و ...نقل قول:
بچه ها ی سوال
اقا ما وقتی طرح بسته ایرانسل انتخاب میکنم فقط برنامه اینترنت دانلود منجر یا همون ADM . رو گوشی نت داره و دانلود میکنه و هیچ کدوم از قسمتهای گوشی نت نداره.ی چیز واقعا عجیبه والا.
حتی وقتی اینترنت گوشی رو هات اسپات میکنم لبتاب اینترنت داره و راحت کار میده ولی گوشی هیچ حتی برنامه خود ایرانسل کار نمیده
هر چی رام عوض کردم هم نشد ک نشد
جای جالبش اینه همراه اول هیچ مشکلی نداره و گوشی اینترنت داره
------ رو غیرفعال کردی؟نقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
توی قسمت Acces Point چک کنید که پورت و پراکسی خالی باشهنقل قول:
خودتون یه اکسس پوینت درست کنید اسمش رو هر چی می خواهید بزارید و در apn هم بنویسید mtnirancell ذخیرش کنید و فعال. تمامنقل قول:
اگه پراکسی یا درگاه تو apnفعال باشه از این جور بازیها در میاره طبق گفته دوستمون بهترینش همینه apnرو پاک کن دوباره یه apnجدید بدون مقدار بذار فقط اسم بده وapnایرانسل رونقل قول:
عزیز واسه هوایی راهی وجود نداره؟اندرویدش هم نوقاستنقل قول:
سلامنقل قول:
مبارک باشه، در خصوص مناطق تحت پوشش نسل 4.5 ایرانسل میتونید به این ادرس مراجعه نمایید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص دستگاهتون باید به تنظیمات شبکه های موبایل مراجعه کنید. اونجا احتمالا گزینه ای به اسم ca aggregation مشاهده میکنید. اون رو فعال کنید. احتمالا بعد از فعال کردن دستگاه شما ریستارت شده و بعد از اون میتونید به شبکه +4G وصل شوید.
توجه داشته باشید در بعضی از بیلد نامبر های گوشی شما امکان اتصال به شبکه نسل 4.5 ایرانسل وجود ندارد و باید این موضوع رو از طریق شرکت سازنده تلفن همراهتون بررسی کنید.
دوستانی در انجمن قبلا دلیل اینکه نمی توانند به شبکه نسل 4.5 وصل شوند را متوجه اپراتور ایرانسل دانستند که این اشتباه است. ایرانسل از بروز ترین تجهیزات و همچنین استاندارد و مقررات مخابراتی استفاده میکند. دلیل اینکه شما نمیتوانید به این شبکه وصل شوید دستگاه مورد استفاده و بخصوص نرم افزار و فریمور ان است که شرکت سازنده تلفن همراهتون تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 را قفل کرده است (در نرم افزار و فریمور بعضی مناطق /همچنین در بعضی بیلد نامبر ها) و این موضوع رو باید از طریق ساپورت شرکت سازنده پیگیری کنید.
سلام دوستان و خسته نباشید من یه گوشی دوم م یخوام بخرم که قابلیت اتصال به 4g+ ایرانسل رو داشته باشه
لطف می کنید بهم بگید باید دنباله چه مشخصاتی توی گوشی ها باشم !؟
می خوام بیشتر از گوشی به جای مودم استفاده کنم
و تاپیک رو خوندم نوشته بود تجمعی دو باند 1800 و 2600
خوب گوشی که این دو باند رو داره از کجا بفهمم که قابلیت تجمعی هم داره
و اینکه گوشی که خوده ایرانسل روی سایتش گذاشته می تونه این نوع 4g+ رو ساپورت کنه !>؟
اطلاع ندارم راستشنقل قول:
نقل قول:نقل قول:تشکر از جوابنقل قول:
ولی فایده ای نداره
من همیشه خودم دستی apn میسازم
اصلا ------ وصل نی حتی هیچ برنامه ای ------ شکنی هم نصب نمیکنم
هر رامی نصب میکنم نمیشه.هر کاری بود انجام دادم نشد.:n19:۲
من میخوام بسته 3 ماهه فعال کنم که نت داشته باشم و هرزگاهی هم بسته های ساعتی بخرم استفاده کنم ، اینا تداخل پیدا نمیکنن بجای ساعتی از ترافیک اون 3 ماهه مصرف بشه ؟
قابلیت LTE Cat 6نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيرنقل قول:
اول ميره روي ساعتي
خوبنقل قول:
الان این cat 6 که فقط روی گوشی های گرون قیمت هستش
الان 6s که دارم یعنی اینجوریه
و حتی مودم های 4g خوده ایرانسلم cat 4 هستن
من تا 350 تومنی 4g رو دیدم مشخصاتشو cat 4 هست
حتی خوده گوشی که سایت ایرانسل برای فروش گذاشته هم cat 4 هست
الان به نظرتون این دو گوشی کدوم بهتر می تونن 4g رو ساپورت کنن
نسخه TP601A
بین این دوتا ببینید کدوم بهتره
برای مودم شدن می خوامشون و سیم کارت ایرانسل برام روی 4g موندم و سرعت بالای ایرانسل مهمه
نقل قول:
سلام
اگه فقط بعنوان مودم میخواین استفاده کنین مودم cat6 ایرانسل هست
اونو بخرین حدود 350 تومن هست. اسمش اگه درست بگم CA60 هست.
سلام
گوشی من الجی v20 هستش در مشخصات شبکه،فرکانس و اینها رو ننوشته.چجوری بفهمم به کدوم فرکانس متصل هستم و ایا با این گوشی میشه تجمیع رو انجام داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
CA60 349,900 تومان
خوب منظورتون اینه !؟
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه
مهم نیست که گوشی ها چه باندهایی رو ساپورت می کنن و تعدادشون مهم اینه که باند 3 و 7 رو داشته باشن یعنی 1800 و2600 رو که به نسل چهارم ایرانسل وصل بشن
درسته و اون کت 4 هم از نهایت سرعت استفاده نمی کنه مثلا سرعت متوسط می ره و کت 6 که اخرین نسله سرعت بالا
من با ایفون 6 اس که کت 4 داره شبا تا 4 مگ دریافت می کنم
اونوقت بیام و یه گوشی کت 4 بگیرم چقدر توی سرعتم تاثیر می زاره !؟
دوستانی که از 4g استفاده می کنن . اینستاگرام واستون کند باز میشه؟؟ من یه مودم فورجی گرفتم رو گوشی هم تست کردم سرعت در حد ۶۰ تا ۱۰۰ کیلوبیت هست دوساعت باید رفرش کنی تا بازبشه عکس یا فیلم رو که باز کنه . زنگ زدم میگن به ما ارتباطی نداره به سرور مربوطه . واقعا ایرانسل یه کارشناس ها و سیاستی داره حال ادمو بهم میزنه . اگه از جای و سایتی کند باشه سرعتت میگن مربوط به سروره . درصورتی که با اینترنت adsl مشکلی نداره .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
مننقل قول:
همچین مشکلی ندارم اینستا راحت باز می شد.
مشکلی هم تو باز کردن سایتا تا به امروز نداشتم
مشکل بوده توی بعضی از سایت های خارجی که چیلتر مشکلم حل می شده
فقط مشکله اینترنت ایرانسل گاهی تو خرید های بانکی قطع و وصلی داشته
ممنون که پاسخ دادین تست سرعت و دانلود تا ۳۲ مگ هست . ولی خب اینستا افتضاحه با اس ۷ هم که 4g+ هست همین مشکل هستش .نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
مننقل قول:
با 6s این مشکل رو ندارم شما یه کاری کن برو تو مرورگرت از اونجا برو تو سایت اینستا و ساین این کن اگه باز کند بود یعنی مشکل اینستا فقط نمی تونم بفهمم چرا من این مشکلو ندارم
یا اگه تو باروزرت اینستا راحت باز شد پس نرم افزارت مشکل داره از google play نصب کن یعنی پاک کن و دوباره نصب کن شاید مشکلت حل بشه
توی تاپیک مودم پرسیدم کسی جواب نداد.
کسی میدونه آیا مودم e8372 اصلا قابلیت تغییر باند داره یا ما الکی تو نت داریم دنبالش میگردیم؟
خب من تو خونه اینترنت بی سیم رادیوی یا همون وایرلس دارم این مشکل رو ندارم . فقط با ۴جی ایرانسل مشکل دارم که روی دوتا گوشی دیگه هم تست کردم همینطوره .نقل قول:
بله داره برنامه etoolbox رو دانلود کنیدنقل قول:
اینجورینقل قول:
که می گی قطعا مشکل از سرور خوده ایرانسله
فقطه فقط با اینستا مشکل داره !؟ اتفاقه عجیبیه
احتمالا هماهنگی نداره سرور شهرتون با اینستا من دانشجو شاهرود که بودم واقعا سرعت بالا بودش ولی مشکل داشت
بعضی سایتا باز نمی شد یادم نمی رفت برای ابزی های انلاین اصلا ایرانسل بدرد نمی خورد فقط دانلود
الان اومدم تهران بهتر شده بازی انلاین جواب می ده