سرعت خیلی رفت پایین حتی دانلود صبح تا 300 تا میرفت الان بازور به 150 میرسه اکثر زیر 100 KB
Printable View
سرعت خیلی رفت پایین حتی دانلود صبح تا 300 تا میرفت الان بازور به 150 میرسه اکثر زیر 100 KB
قربونت!نقل قول:
فقط نره یه دفعه محدودش کنه؟
۵۱۲ و ۱ مگ رو چطور؟ محدود میکنن؟
راستی سرعت تک کانکشن چطوره؟ دوستمون یکی ۲ صفحه قبل از speedtest یه تست گرفته بود دانلود رو زده بود ۶ مگا! مگه speedtest با یه کانکشن تست نمیگیره؟
با اجازهنقل قول:
ایشالا که نمیکنن!
من که فعلا شبی ۱۰-۱۵ گیگ دانلود رو دارم و هنوز محدود نکردن
SpeedTest تک کانکشن نیست دوستِ من
سرعت تک کانکشن متغیر هستش برای من که حدود ۳۰۰-۴۰۰ هستش.
آقا توی مرکز بعثت تهران قطعی ( دیسی) زیاد شده این پارس آنلاین داره گنده می زنه. برای شما هم همینطوریه ( تهران منظورمه)
دیگه پشت خطی کمتر از 24 نمیشم این چه وضعیه؟
برای تک کانکشن بهترین سایت testmy.net هستنقل قول:
چقدر سرعت بد شده.هم شب و هم روز. من تهرانم
ای بابا مثل اینکه این مشکل افت سرعت فقط تو آسیاتر نیست :n15: به پارس هم سرایت کرده:n21:
پس ازاین آسیاتر لعنتی به کدوم ISP برم:n13:
Hiweb. البته انگار مشکل پينگ داره.نقل قول:
کچا زندگی می کنی من که طرفای بهارستان تو تهران دانلودم تو شب به زور به 6 می رسهنقل قول:
دوستان گول نخورینا
نوشته حداکثر تا این سرعت نه حداقل بهش هیچ گونه تو جهی نکنید چون ممکنه مثل من منصانه را هم سرعت 30 بدن نه 250کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_fairuse_policy
بچه ها مطمئنید که 2 مگ پارس شبانش حداقل 6 گیگ دانلود میشه؟؟؟؟ الکی نگیریم!!!!:n13:
سرعت برا من چند شبه افتضاحه ! با 512 700 مگ فقط میگیرم !
من با 256 شبانه گذاشتم واسه دانلود ، 140 مگ گرفته !:n15:
این چه وضعیه آخه ؟؟!! کسی 256 نداره بگه سرعت و حجم دانلود شبانه چقدره ؟
عجب اشتباهی کردما ! چند روز پیش 6 ماه تمدید کردم :n03:
برا من متغیره از 5 گیگ تا 7 گیگ از نا محدود راضی کننده ترهنقل قول:
من چند روزه اومدم پارس آنلاین
512 محدود دارم خطم هم روی 2 مگ بسته شده، سرعت دانلود شبانم 60 هست.
دوستانی که میخوان تازه سرویس بگیرن اصلا به حرف عزیزانی که میگن شبی 6 تا 10 گیگ میگیرن توجه نکنید چون ممکنه مث من خطتون نویز داشته باشه و پهنای باند زیادی بهتون ندن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دو ماهه 256 نامحدود دارم
ماه قبل بیست گیگم تموم شد 5 روز سرعتم کم بود دوباره نمیدونم چی شد رفت رو 300
ولی این ماه روزا سرعتش 350 است از 8 شب به بعد 30
معلوم نیس چش شده من هنوز 10 گیگم مصرف نکردم :n29::n29::n29:
اره سرعت دیروز و امروز اومده پایین برای من 1 مگ شده 450 تا 600 کیلو بایتنقل قول:
دوستان من یه چیزی رو یادم رفت که بهتون بگم اونم اینه که چون داریم به 22 بهمن نزدیک میشیم تقریبا یکسری محدودیت ها رو مخابرات اعمال می کنه و تقریبا دچار افت سرعت میشیم ( که این طبیعی هست ) چون من از دوستانه دیگه هم سوال کردم و دیدم که اونها هم در طی این دو سه روزه اخیر ( از شرکت های مختلف ) این مشکل برایشون پیش اومده پس دوستان نیازی به نگرانی نیست !!!!!!!
من از مخابرات باهنر گرفتم ( شریعتی بالا تر از دولت)نقل قول:
دوستان lمیشه از این سایت شما هم تست سرعت بگیرید بذارید ببینم سرعت تک کانکشن شما چنده ؟ چون فقط این سایت هست که دقیق تک کانکشن رو نشون میده ... testmy.net
دوستان خط تلفن ما رو میخوان به فیبر نوری تغییر بدن، بدبختی اینجاس پارس آنلاین میگه که ما نمیتونم دیگه روی فیبر نوری خدمات بدیم و باید دوباره برگردم به این مخابرات آشغالی که توی منطقم دارم
خواستم بدونم واقعا پارس آنلاین نمیتونه روی فیبر نوری خدمات بده ؟
خدمت شمانقل قول:
سرویس بنده هم 2 مگ محدوده
که واقعا محدوده
اینم سرویس دو مگ محدود که روی 9 مگ بسته شده
سرویس 512 روی 9 مگ بسته شده :n06::n16:
512 محدود - پارس آنلاین:n16:
باو عجب چیزیه این پارس!
اختلاف سرعت ها بد جور فاحشه!!!
یکی با 2 مگ 91 کیلو گرفته یکی با 512 کیلو، 1.4 مگ!!!! :n04:
من از کجا یفهمم کدوم سرویس خوبه؟
بچه ها الان استفاده از اکانت های دیگر فعال هست ؟
پ.ن : به نظرتون اگر از پشتیبانی سوال کنم جواب میدن ؟
سلام دوستان با این وضع من ورشکست میشم
خط من رو روی 9 مگ بستن سرویس 2 مگ محدود گرفتم 12 روز گذشته بیشتر از 6 گیگ مصرف داشتم در صورتی که من توی روز خیلی کم دانلود دارم اونم فایل های کم حجم منتها دانلود شبانه هر شب دارم هر شب هم میانگین 5 گیگ دانلود دارم میخواستم بپرسم که خط منی که روی 9 مگ بسته شده اگر سرویس نامحدود 256 رو بگیرم سرعت دانلودم چقدره؟ سرعت دانلود سرویس 2 مگ الانم در روز بین 300 تا 400 بعضی وقتها هم 500 میرسه
اگه خیلی دانلود دارین و شبی ۵ گیگ دانلود میکنید به نظرم به دردتون نمیخوره چون این سرویس تا سی گیگ دانلود سرعتش خوبه بعد افتضاح میشهنقل قول:
نامحدود به درد کسایی میخوره که دانلودشون کمه و دانلوداشون رو میخوان تو روز انجام بدن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
۲ مگ بهترین هست ۱۰۰٪ البته بیشتر برا دانلودِ شبانهنقل قول:
اون اختلافات هم به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه
یکیش مرکز مخابراتی هستش
دومیش سیستم شخصی هست که تست رو میگیره(مثلا ممکنه در اون لحظه برنامه های دیگهای هم از نت استفاده داشتن و تاثیر گذاشته)
سرعت دانلود سرویس ۲ مگ پایین هست از نظر من.نقل قول:
شما واقعا رو ۹ بسته شده خطتون؟؟
در صورتی که رو ۹ بستن در کمترین حالت تو روز باید ۸۰۰-۹۰۰ رو بده.
۲۵۶ هم اصلا به درد نمیخوره
به شانس و مرکز مخابراتی هم بستگی داره دیگه یکی مثه من میانگین ۱۰ گیگ دانلود داره شبی(البته تا الآن و اگه محدود نشم)
یکی هم مثه بعضی از دوستان به زور ۳ گیگ دانلود میکنن!!
دیشب هم افتضاح بود 600 مگ فقط !
۲ مگ تک کانکشنشم بیشتره؟نقل قول:
شما تک کانکشن چند میگیرین با ۲ مگ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
واقعا چرا اینقدر اختلاف ؟ منم 512 محدود 9مگ هستم مثلا ! حتی نمی تونم یه فیلم لایو راحت ببینم !
3بارم زنگ زدم جز اینکه بگن نویز داری هیچی بلد نیستن . واقعا موندم چیکار کنم بمونم یا برم ..
فقط میخوام بدونم با این وضع نت 2 مگ محدود من که کم و بیش از نظر من خوبه اگر 256 نامحدود بگیرم سرعت دانلودم روی چقدر میره؟ روی 200 -300 میمونه یا میاد زیر 150؟نقل قول:
اگه با سرویس های محدود هم هر شب دانلود داشته باشیم ، سرعت دانلود رو کم میکنن ؟ آیا سرویس های با گیگ محدود هم برای دانلود شبانه حد و مرزی دارن یا نه ؟نقل قول:
والا در طولِ روز که باید حدود ۲۰۰-۳۰۰ رو بده اما شب رو نمیدونم،شاید بیارن رو سرعتِ اسمینقل قول:
در کل الآن من به این نتیجه رسیدم وضعیت نت زیاد خوب نیست (در حالِ حاضر) حالا دلایل متفاوتی هستش.
به نظر من دوستانی که میخوان تعرفه و حتی ISP شون رو تغییر بدن تا آخرِ این ماه صبر کنن.
تغییرات جدید پارس آنلاین در حجم منصفانه سرویس های نامحدود
اوضاع یکم بهتر شد