من هفته پیش چند روز اول هفته کاملا قطع بودم و 3 روز اخر هفته هم یکی در میان تقریبا سایت گوگل هم باز نمیشد. تاز بگزریم که 2m گرفتم اما به من 1m دادن.
Printable View
من هفته پیش چند روز اول هفته کاملا قطع بودم و 3 روز اخر هفته هم یکی در میان تقریبا سایت گوگل هم باز نمیشد. تاز بگزریم که 2m گرفتم اما به من 1m دادن.
خیلی جالبه طرف یه طرح 64 کیلوبیت داره ماهیانه 2گیگ ترافیک شبانه با سرعت 90 دانلود میکنه 8500 تومن میده،اونوقت من طرح بعثت دارم 1 ماه شارژ میکنم با 2گیگ 16430 تومن میشه یکی بگه فرق اینا چیه؟!!توقیمتشه دیگه.مثلا من مشترک قدیمی هستم.
خب اون قسمت تمدید از طریق ماهانه رو گذاشتن واسه شماهایی که هنوز چسبیدید به بعثت تا خیلی راحت سود کلفتی از حماقتتون ببرند! :n09:نقل قول:
مثلا بعثت چی داره؟ فقط واسه 1ساعت بیشتر شبانش حاضری 71 تومن بدی که بجاش میتونی طرح دیگه ای که سرعتش همینه استفاده کنی!
بجای اینگه بگی 128 سرعش بشه اندازه 1مگ و همینطور بقیه طرحا بالاتر بره میای همچین پیشنهاد میدی که همه رو بدبخت کنی!نقل قول:
کدوم شرکت سرعت واقعی رو میده!! همین الانش ناراضی هستید بعد میخاین سرعت واقعی بشه!!!!
شرکت های های وب و فن آوا رو ببنید تا 8 یا 10مگ پهنای باند میده مخابرات اگه بخواد میتونه
همه اینانشون دهنده اینکه درمخابرات خراسان رضوی همه چی درهمه یاخرتوخره.نقل قول:
عزیز دل!حرف بنده سر سرعت شبانه و رایگان هست نه روزانه و دانلود غیر رایگان!(وگرنه همین الانشم سرعت وقتایی که غیر رایگان هست رو 200 _ه!)نقل قول:
سرعت بنده هم 2 شب اول که طرح کمپین فعال شده بود،محدودیت نداشت و سرعت شب و روز یکی بود(نزدیک 200 K)...
ولی از وقتی این محدودیت کوفتی رو گذاشتن از 90 تا بالاتر نمیره و ما رو به جایی رسوندن که به شبانه رایگان با سرعت قراردادی سرویسمون راضی بشیم بیشترش پیشکش!...
و مثل اینکه شما زیاد در جریان مسائل اخیر اینترنت مخابرات نیستید که الان چندین شب بچه ها دارن به مهندس اصرار میکنن این محدودیت سرعت 90 k برداشته بشه،ولی مهندس زیر بار نمیره..
همین سرعت قانونی هر سرویس رو که میگم ساعات رایگان بهمون بدن فکر نکنم طرحش رو اجرایی کنه مهندس(شما فکر کن 1%!)،اونوقت شما میگی سرعت بالاتر...؟!!
چه قدر مخابرات اینجا خر توخره مخصوصا تو رح حاشون
معلومم نیست چی چند مگه چی ووو
نمونه ای از طرح ها
آشنای اول
آشنای خانواده
خانواده
64k
128k
256k
بعد جالبیش اینجاست همه هم کیفیت و سرعت مطلوبه!
بعد جالبیش اینجاست کسی که 64 داره (ارزون ترین) با کسی که 2 مگ داره (گرونترین) در شبانه سرعتاشون یکیه
بعدش منی که طرحم ماله کارکنانه 3 مگه با کسی که2 مگ داره شبانش 90 کیلو عه مثل بقیه
باز جالب تر اینه که طرحی که مدت زمانی نبود 15 تومن میدادی برای کل سال 200 کیلو سرعت شبانشه
جالب تر تر اینه که بعضیا خیلی هم قیافه حق به جانب میگیرن چه تو زمینه دزدی ها و چه تو زمینه مخصوصا سرعت شبانه و تو زمینه قیمت
کیفیتم که زیر خط فقر اینترنت ایران!
مدیر عامل از همینجا بهتون میگم بابا یکم به این طرح هاتون سرو سامون بدین بابا صد مدل طرح گزاشتین علاوه بر این که سرعت و کیفیت همشون مطلوبه !
سرعتاشون مطلوب تره!:n21:
شبانه هاتونم که اصلا معلوم نیست کدوم طرح دار کدوم طر نداره در چه صورت این شبانه داره در چه صورت نداره
سامانه هم که نیازی به گفتن نداره! یک کلا بونجول:n21::n21:
شما هر چقد دوست داری پول بده ولی این طرح های 64 و 128 و 256 همه رو 1 مگ هستن پس الکی نگو 258 تقسیم بر 8 مساوی 32نقل قول:
این 256 سرعت آپلوده . آره داداش
دوستان در مورد آشنای خانواده بگم اولا جالب نیست نون ما رو آجر کنید :n02: (اینا که نمیان طرح های شما رو بهتر کنن یزنن مال ما رو خراب میکنن بلکه اعتراضها کم بشه)
دوما خرید این طرح صرفا یک ریسک بود چون نه در زمان خرید و نه قبل و یعدش به هیچ وجه صحبتی از پهنای باند و سرعت و ... نبود فقط گفته بودن سرعت مناسب!
بعدشم طرحی که عملا حجم روزانه نداره باید شبانه داشته باشه دیگه!
شما به 25 تومن یه ساله نگاه نکنید به این نگاه کنید که اگه قرار باشه در روز از این طرح استفاده کنید همش باید گیگ بخرید
پس میشه 25 تومن یه ساله فقط 1الی7 صبح و اگه سرعت پایین باشه یا بالا هیچ حقی برای اعتراض ندارید!
بماند که طرح های دیگه هم که حق اعتراض دارن کسی محل نمیذاره
به هر حال باید یه فرقی با ایران و بقیه جاها باشه!
امشبم آقای جعفریان میاد؟ دو بار پست دادم اصلا دیده نشد :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستام گفت کیفیت شبانه ی خانواده بهتره من بعثتو ول کردم اومدم خانواده کلی ترافیک خریدم بعد 3 ماه از عضویتم یهو شبانشو ورداشتن 34 گیگ از ترافیک خریداری شدمو بزور با کلی بدبختی نگه داشتم شاید یکی کمکی کنه انتقالش بدم به یه طرح دیگه، گیر کردم تو خانواده همه ی ترافیکم داره فنا میشه آخه من بدبخت چه گناهی کردم :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]