آرمین جان شما پچ چند رو دارید؟نقل قول:
بازی که آسونه منم خیلی وقت پیش 100% تموم کردم ولی مرحله ی آخر خیلی سخته!
Printable View
آرمین جان شما پچ چند رو دارید؟نقل قول:
بازی که آسونه منم خیلی وقت پیش 100% تموم کردم ولی مرحله ی آخر خیلی سخته!
اتفاقا کد تقلب داره...نقل قول:
راستي اين يكي مثله سان آندرياس كد و تقلب نداره؟ البته اميدوارم نداشته باشه آدم دلش مي خواد بازي كنه و طول بكشه الان خيلي با مصيبت جلو ميرم
ولی بدون کد یه حال دیگه ای میده...با کد تقلب بازی خیلی سریع تموم میشه
والا من همون پچ 1.03 رو نصب كردم رفتم سايت راك استار ديدم چيز جالبي هست دانلود كردم كلا خيلي بهتر از قبل شده قبلا كلي براي اجراش دنگ و فنگ كشيدم ولي بعد نصب پچ 1.03 اصلا استفاده از پست خوب بني نشد چون خود پچ يه تنه همه مشكلات رو حل كرد ديگه هيچ افت فريم و دنگ وفنگ وجود نداره
سلام اگه میشه من رو راهنمایی کنید
یک نفر ناشناس به من پیامک داد و گفت که اگه کار میخوای با تلفن عمومی یه زنگ به من بزن ولی نمیشه
تقریبا 56 درصد بازی رو رفتم
این مرحله اساسین هستش.باید به باجه تلفنی که توی نقشه مشخص شده بری و ماموریت بگیری،ماموریتت کشتن افراده.
همونطور که دوستمون گفتن تو نقشه مشخصه!نقل قول:
شکل یک نشونه اسلحه هستش.
سلام من قبلا که رزولوشن و تنظيمات گرافيک بازي رو روي آخرين درجه ميذاشتم بازي کند ميشد اما وقتي درايور کارت گرافيکمو اپديت کردم مشکل حل شد و حالا تمام گزينه ها رو روي هاي ميذارم
يه سوال:
تو يه مرحله از بازي زيرنويس ميکنه find a cop car بايد چه کار کنم ؟؟ تو نقشه که علامتي نيست به هر کي هم زنگ ميزنم اتفاقي تو نقشه نميوفته موندم کجا برم لطفا کمک کنيد...
باید یه ماشین پلیس پیدا کنی/سوار بشینقل قول:
اگه تو شهر پیدا نکردی میتونی شماره فوریتها رو بگیری 911 و از بین پلیس, آمبولانس و آتش نشانی شماره 1 پلیس رو انتخاب کنی تا یه ماشین به محل بفرستند
من هم يه بار اين مرحله رو رفت ولي ندونستم بايد چيكار كنم فعلا همونطور مونده اين جا هم جواب درست حسابي نميدننقل قول:
سلام.اون مرحله ای که با مانی یه نفر رو تعقیب می کنی بعد که یارو واستاد باید چه کار کنم در که باز نمیشه با تفنگ هم بزنی
مر حله از اول میاد.باید صبر کنی که یارو حرکت کنه؟