نقل قول:
اگه محدودیت داشت که باید سرویس من تا حالا قطع میشد ، من از وقتی این طرح رو گرفتم 700GB دانلود کردم ، سرعت دانلود من با IDM حدود 1100KBps میشه .
Printable View
نقل قول:
اگه محدودیت داشت که باید سرویس من تا حالا قطع میشد ، من از وقتی این طرح رو گرفتم 700GB دانلود کردم ، سرعت دانلود من با IDM حدود 1100KBps میشه .
شمارتون از کدوم مزکز مخابراته؟ میشه یه عکس از قسمت نویز خطتون بذارید؟نقل قول:
من 6تیر اکانتم با نداگستر تمومه!الان درخواست بدم از مخابرات تا اون موقع فعال میشه؟یا باید اول جمع آوری نداگسترو بزنم بعد اینجا سفارش بدم؟
ممنون
نقل قول:
من فولادشهر هستم ، تا اونجایی که من میدونم باید اول ندگستر جمع اوری کنه بعد به مخابرات درخواست بدی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.خط شما عالیه تا 18مگ هم توانایی ساپورت داره! مال من نهایتا تا 5.5مگ میتونه ساپورت کنه! واقعا موندم که از کدوم شرکت بگیرم! دو سال پیش از مخابرات داشتم.خیلی ناراضی بودم.قطعی هاش وحشتناک بود.پشتیبانی که انگار نداشت از بس جواب نمیداد! ترافیک رو هم که بیخودی میخورد! میترسم دوباره همون بلاها رو سرم بیاره!!!! :/نقل قول:
دوستان یه پینگ با آدرس
easo.ea.com
میگیرید بگید چنده؟
مال من با ندا گستر 220ms شد!نقل قول:
مال شما چقدر میشه؟
مال من 207ms شد .
ببخشید دوستان من چند تا سوال داشتم خواهشا جواب بدین .
1. از کجا میشه فهمید که خط تلفن ما در حال حاضر تا چه سرعتی ساپورت می کنه ؟
2. با ثبت نام در این طرح جدید ، آیا این طرح جایگزین طرح زرین میشه یا اینکه علاوه بر زرین این طرح هم اضافه میشه و شما باید هزینه هر دو رو بپردازید ؟
3. آیا در این طرحی که 99% شبانه رایگان داره ، مقدار آپلود هم در طول شب محسبه خواهد شد یا خیر ؟
ممنون میشم جواب بدین .
برای من اکثرا 240 هست شاتل, دوستم هم پیشگامان داره زیر 230 نمیاد.نقل قول:
گفتم ببینم مخابرات چطوره. ممنون ازهر دو.
محتوای مخفی: از من
جواب این سوال شما در صفحه های قبل وجود دارد با اطلاعات کاملتری...نقل قول: