این تست مبین نتنقل قول:
نمیدونم چرا افرانت میزنه
Printable View
این تست مبین نتنقل قول:
نمیدونم چرا افرانت میزنه
نقل قول:
دوست عزیز تایید میکنم حرفتو !
من یک سال تمام سرویس شدم ! الان از یجای دیگه سرویس گرفتم خداوکیلی تست رو ببینید ، 1 ثانیه هم توی این 20 روز قطعی نداشته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ساعات رایگان این شرکت بجای اینکه مثل مبین نت سرعتو کم کنه بجاش بیشتر میکنه و من که 1 مگ دارم رو روی 2 مگ میبنده.
لعنت بر مبین نت ! یک سال تموم سرویس آشغال به ما داد هر موقع هم قطع می شد میگفتن سراسریه دروغگو های .. ! حالا هی برید پول بریزین تو شیکم این شرکت و کارمندهای حرومخورش .
وقتی که مودم با کامپیوتر اطلاعات سند و رسیو میکنه چشمک میزنه حتی اگه این اطلاعات 1 کیلو بایت باشه.نقل قول:
این اطلاعات هم میتونه هرچیزی باشه صرفا فقط اینترنت نیست. برای اینکه کامپیوتر و مودم بفهمن که وصل هستن همیشه یه مقدار کم با هم سند و رسیو دارند.
میشه لطف کنی بگی توی du meter در روز چه قدر حجم رو نشون میده که مبین نت 250 مگ کم میکنه؟
برادر از کجا سرویس گرفتی شما ؟نقل قول:
آقایون جدیدترین کلاهبرداری مبین نتم یافتم
البته اگه بقیه زودتر نیافته باشنش
من بعد عید باتوجه به اینکه مبین ساعتشو درست کرده بود دوباره دانلودمو از 2:10 آورده بودم رو 2،البته 2:02 واسه اطمینان منتها میدیدیم که وحشتناک از حجمم هرو کم میشه،تقریبا روزی 140 150 مگ کم میشد،خلاصسش میکنم دیشب درحالی که کامپوترم خاموش بود،مودمو ساعت 1 یه خاموش روشن کردم ،ساعت 2 ام که کامپیوترمو روشن کردم،انقد سرعت مسخره بود یا بهتر بگم اصن قطع بود مجبورشدم دوباره خاموش روشن کنم،بعد که رفتم ecare با کمال تعجب فهمیدم از 2 که کامپیوترو روشن کردم و دانلودو از 2:7 شروع کردم تا 2:17 دقیقه که مودمو خاموش کردم 30m واسم مصرف زده:18:
مگه این ساعت رایگان نیس؟:41:
بقیه دوستانم چک کنن که سرشون کلاه نره
دیگه خسته شدم،یه اینترنت گرفتیم یاید مصائب مسیح رو تحمل کنیم،قطعی،سرعت پایین و ... حالام دزدی!:41:
تو اون سایت سازمان رادیویی بود،چی بود،اونجام شکایت کردم،3ماه پیش اما ...
اونام دزدن
نمیدونم از دس مبین باید به کجا شکایت کنم:41:
نقل قول:
من مرتب مقدار مصرف رو چک میکنم فعلا و خوشبختانه مشکل شما رو ندارم از حجمم در ساعات رایگان کم نکرده
من مشکلم فقط سرعت مسخرش در ساعات رایگانه
دیشب هم که دانلود داشتم سرعتم دوباره بالا رفته بود رو 105 110 ولی مبین نت دیشب از ساعت اگه اشتباه نکنم 4 قطع بود تا 7 دانلودم ناتمام مونده بود
بعضی وقتا ساعت کامپیوتر خودشو با سرور های خارجی آپدیت میکنه که بهتره تنظیماتشو غیر فعال بکنی
من زمانی که ساعت ها جلو رفته بود ساعت کامپیوتر رو جلو کشیدم ولی دیدم خود به خود دوباره 1 ساغت به عقب میرفت چند مرتبه همین جوری بود بعد تنظیمات ساعت رو از حالت آپدیت اتوماتیک در آوردم درست شده
خوب حالا اسم این شرکت فراتر از تصور چیه؟؟:31:نقل قول:
اگه جدید باشه که همه بخاطر تبلیغات و کم بودن مشتری سرعتشون عالی میشه ولی بعد از مدتی همه چی بهم میخوره این مبین نت یه زمانی کل جمعه رو رایگان کرده بود ولی الانو ببین
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
خبر خیلی خوبی هست امید وار کنندست بلاخره روی سرور هم دستی میکشن همین جور ادامه بدن شاید به یه ثباتی برسننقل قول:
مشتری ها هم دیگه زیاد ناراضی نباشن امیدوارم ادامه پیدا کنه
دوستان سرعت سرویس B43 (سرعت 1024kbps) در عمل چند کیلوبایت در ثانیه است؟ کاربر خونگی میتونه بگیره؟(یعنی راهی داره؟)
این چند صفحه رو نگاه کردم ظاهرا از سرویس راضی نیستید درسته؟
راه حل زیاده کارت دانشجویی-کارت بازرگانی-سند مغازه-نامه از یک شرکت ....نقل قول:
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
یه ریست میخادنقل قول:
نه اصلا راضی نیستیم اگه میخای بگیری تجدید نظر کن.نقل قول: