کلا کلاسا تا وقتی دانشجو سر کلاس باشه برگزار میشن...نقل قول:
هر ترم فقط 3 تا غیبت مجازه که بعد از اون بستگی به استاد داره...
Printable View
کلا کلاسا تا وقتی دانشجو سر کلاس باشه برگزار میشن...نقل قول:
هر ترم فقط 3 تا غیبت مجازه که بعد از اون بستگی به استاد داره...
منبع درس بازاریابی رشته مدیریت بازرگانی در ارشد برای طرح تست کتاب مدیریت بازاریابی کاتلر هست . یعنی برای
پیدا کردن جواب تستها سال 80 تا 89 توی این کتاب دنبالش گشت
سلام
من سال پیش دانشگاه ازاد واحد اسلامشهر رشته مدیریت بازرگانی قبول شدم
ولی چون 2واحد از پیش مونده بود نتونستم برم و گذاشتم ترم بهمن برم ولی باز هم اون 2 واحد پاس نشد تا اینکه جبرانی اسفند پاسش کردم
حالا میتونم از ترم جدید وارد دانشگاه بشم یا میتونم برای ترم تابستان ثبت نام کنم اصلا ارزش داره ترم تابستان بردارم
در ضمن من متولد 70 و کارت معافیت دارم
ممنون میشم جواب بدین
سلام یک سال گذشته فکر نمیکنم ثبت نام کنن با این حال یه سر بزن اگه هم ثبت نام کنن ، این دو ترمی رو که نرفتی واست مرخصی میزنن و شهریه ثابت این دو ترم رو ( حدود 1 میلیون و ... ) ازت میگیرننقل قول:
سلام
از نظر ارزش مدرک تحصیلی نظام پاره وقت با تمام وقت فرقی داره؟
نقل قول:
سلام طبق گفته خود مسولینشون فرقی ندارن با هم ......
سلام
كسي از ميزان شهريه رشته كارداني الكترو تكنيك خبر داره
نقل قول:
لطفا در تاپیک مربوط پست بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام به همه
این روزها ثبت نام کاردانی علمی کاربردی و دانشگاه آزاد شروع میشه
برای کسیکه لیسانس داره و میخواد کاردانی یه رشته دیگه رو بگیره و بغلش کار هم بکنه دانشگاه آزاد رو توصیه میکنید یا علمی کاربردی را
ممنون میشم راهنمائیم کنید
( این پست بدلیل اینکه میخاستم نظر هر دو صنف دوستانی آزاد و علمی کاربردی را بدونم تو جفتش مطرح کردم - لطفا حذفش نکنید )
توی دانشگاه آزاد میشه وسط ترم مثلا الان مرخصی گرفت؟