چیزیش نیست ..نقل قول:
ولی بهتره یه تاپیک اختصاصی داشته باشه که همه چیز مرتب باشه و در پست اولش بتونیم مطالب مفید رو لینک کنیم که دسترسی به اونا راحتتر بشه
Printable View
چیزیش نیست ..نقل قول:
ولی بهتره یه تاپیک اختصاصی داشته باشه که همه چیز مرتب باشه و در پست اولش بتونیم مطالب مفید رو لینک کنیم که دسترسی به اونا راحتتر بشه
ولی خدا وکیلی من تقریبا همه سوالات رو حفظم این کنکورا به دردی هم میخورن؟
فکر کنم فقط خارجی ها مفید باشن.
راستی از کجا میشه فقط شیمی تجربی خارجی رو گیر اورد؟
فکر کنم باحال باشن.
راستی این 666 پست منه:21:
آره یه کم زیادی چسبیده به کنکور شاید اون آخرها یه جابه جایی بدم یه روز یا دو روز بیارم اینورنقل قول:
به نظر من برای بچه های پیش دانشگاهی، سراسری ها اول و خارج از کشور ها آخر زده بشه بهتره چون در طی سال احتمال زیاد موقع درس خوندنا و درس دادنای معلما و اینور اونور سوالای سراسری ها زیاد به چشممون خورده و حلشون کردیم پس یه مقدار برامون آشناست! ولی خارج از کشورها نه. از نظر ارزشی هم که اگه بالاتر از داخلی ها نباشه کم تر نیست (طبق گفته ی گاج). پس خلاصه نظرم اینه که هرچی آزمون تازه تر باشه برامون بذاریم آخرتر بهتره که جنبه ی سنجش بهتری داشته باشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
من 83 رو حل کردم :13: . حیف شد.نقل قول:
ok من با گذاشتن نکات آزمونا اینجا موافقم. منتها هرکی خواست خلاصه هاش رو بذاره یه نگاه بندازه ببینه بچه ها اون آزمون رو داده باشن!
دوستان مطمئن باشید بهترین کار اینه که اولین آزمونی که می دید 88 باشه و بعد 87 و همین جور عقب برین. این که 88 رو بذارید اون آخرا بگید حیفه بسوزونمش کار اشتباهیه. باید الآن کار بشه تا مهلت تحلیلش باشه.(طبق گفته های آقای دیبازر)
اینم برنامه ی من (البته فعلا اینه ، شاید تغیراتی هم پیدا کنه! ) :
1 شنیه - 9 خرداد ----------داخل کشور 83
4 شنبه - 12 خرداد---------داخل کشور 84
شنبه - 15 خرداد-----------داخل کشور 85
3 شنبه - 18 خرداد---------خارج کشور 84
جمعه - 21 خرداد-----------آزمون جامع سنجش
شنبه - 22 خرداد-------(خب معلومه دیگه!)
1 شنبه - 23 خرداد---------داخل کشور 86
4 شنبه - 25 خرداد---------خارج کشور 85
جمعه - 28 خرداد-----------آزمون جامع قلمچی
1 شنبه - 30 خرداد---------داخل کشور 87
3 شنبه - 1 تیر--------------خارج کشور 86
5 شنبه - 3 تیر--------------داخل کشور 88
شنبه - 5 تیر----------------خارج کشور 87
2 شنبه 7 تیر---------------خارج کشور 88
5 شنبه 10 تیر-------------داخل کشور 89
پایه همون شایدتم ! :46:نقل قول:
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
من که فکر نمی کنم مثل سال های گذشته از خارج از کشور سوال بدن چون دیگه لو رفته ولی خدا رو چه دیدی شاید شانس ما گرفت
سلام دوستان به نظر شما میارزه تواین یه ماه آخر گسسته رو فول کنم یا بی خیالش شم!
آخه از اول سال اسم گسسته میاد کهیر میزنم الانم دارم اینو مینویسم نفسم بالا نمیاد!هوو...هه...
به جز قسمت احتمال بقیه شو سپردم به امان خدا!
سلام بچه ها اول یه چیز بگم حال کنیم : این آزمون سنجش واقعا هر بار که نگا بش میندازی یه چیز جدید داره .میگی نه ؟
کارنامتو بیار . مرحله اول رو میگم .
حالا برش گردون می دونم یه سری توضیحات داره
حالا آخرشو بخون بهت روحیه دادن : آرزوی قلبی و هدف ما هموار نمودن مسیر موفقیت شما در آزمون سراسری سال 1388 ( بله 88 ) است
ps. واسه من که اینطور بود حالا ضایع نشم !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا برم سر اصل مطلب اونم اینه که یه تاپیک جدا درست کنین بدون حواشی و زواید و یه برنامه انعطاف پذیر بذاریم با تعداد اعضای ثبت نامی و مشخص و تو روزای مشخص از خودمون امتحان بگیریم در آخر درصد ها بررسی کنیم و رتبه بندی بعد که اشکالامون رو پیدا کردیم بیام صحبت کنیم که چطور برطرفشون کنیم البته بگم من علاوه بر قلم چی و سنجش و سنجش آخر مرور آخر هم میرم پس یه کاری کنین منم بتونم باشم .