این محدودیت 128 رو نمیخوان وردارن؟؟جالبه شرکت هایی هستند که محدودیتی ندارن.
Printable View
این محدودیت 128 رو نمیخوان وردارن؟؟جالبه شرکت هایی هستند که محدودیتی ندارن.
سلام.
اگر برای سفارش ADSL به صورت آنلاین اقدام کنیم بعدا برای پرداخت هزینش باید چیکار کنیم ؟ به صورت انلاین پرداخت کنیم ؟
در غیر اینصورت باید حضوری اقدام به سفارش کنیم ؟ برای سفارش حضوری کجا باید بریم ؟
بعدا یک سوال دیگه هم دارم.شاتل سرویس ART3 رو برای خانگی میده (منظورم اینه که بدون کارت دانشجویی و این گیر ها )
ممنون.
آخه من خیلی مبتدیم.
به طور متوسط با شبانه اکو۵۱۲ چند مگ میشه دانلود کرد؟
سلامنقل قول:
من تا به امروز بیشترین دانلود شبانه با لینک مستقیم دقیقا 1175 مگ دانلود کردم:31::31:
================نقل قول:
متوسط بین 500 و1000 مگ
خب احتمالا باید انلاین پراخت کنی شایدم پیک بفرستن و هزینه را ازتون بگیرننقل قول:
برای سفارش هم به یکی از نمایندگی های شاتل مراجعه میکنی به لینک زیر 1 نگاه بنداز
نه. یا باید از دانشگاه نامه ببری یا باید به واسطه ی 1 شرکت بگیری البته شما بپرس یوقت جدیدا به کاربر خانگی هم بیشتر از 128 دادنکد:http://shatel.ir/content/view/96/36/lang,fa_IR/
:8:دوستان سفارش آنلاین برای شهرستان ها هم امکان پذیر شده:8:
کد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
[QUOTE=m007007;3805726]خوشبحالشون اونایی که جدید ثبت نام کنن،5 تومن دیگه تخفیف میگیرن. ما که اون زمان که ثبت نام کردیم علم و تکنولوژی اینقدر پیشرفت نکرده بود که آنلاین ثبت نام کنیم!!! :13:نقل قول:
ببين زنگ بزن پشتيبانينقل قول:
منم دقيقا همين مشكلا داشتم
مودما ريسست كردم نشد!
آپ كردم نشد!
سيم عوضيدم نشد!
اسپليتر گذاشتم نشد!
هي زنگ زدم و تو صف موندم تا بالاخره جوابما دادن
آخرشم يه پشتيباني حضوري اومد
وقتي كه رفت زنگ زدن ببينن حل شده يا نه؟
كمي درست شده بود
اما بعدش خانمومه گفت ما اينجا يه كاري كرديم كه درست شد
چيكار را نميدونم
شما اون فايل آموزشي نصب مودم را از سايت شاتل دانلود كن و يه چك كن ببين آي پي هات هموناست يا نه؟!
اگه مثله اونايي نيست كه تو اون فايله هست مثل اونا كن انشاا... درست ميشه
نشد يه بار ريست كن و بعد دوباره كانفيگ كن
اگه ديگه نشد زنگ بزن و ديگه بقيش با خودت:27:
بابا ديگه 500 كه نميشه:31:نقل قول:
مگر اينكه ديگه كوسه ها تو خليج فارس جنگ بين قبيله اي يا جهاني راه بندازن؛ جنگ 11 يا 22 يا 33 روزه:31:
یه سوال .این face book چی هست که فیلترش کردن؟؟
بابا این اسما رو همینطوری نیارید این فروم هم چیزترینگ میشه بیچاره میشیم! بگید قیلتر یا پیلتر یا هر چی غیر از اسم اصلیش! این سایت هم که گفتی یه سایتی شبیه اورکات بوده، دوست یابی و اینا. بنظر من که خیلی سایت بیخودیه. یاهو 360 بهتر تره!:31:نقل قول: