موتور 2800 سی سی سلبریتی نمیتونه قدرت و گشتاور کافی رو برای این اتاق تامین کنه و نهایتا اگه با هزار سختی بشه با یه گیربکس دیگه که نمیدونم چی بهش بخوره نصب بشه فقط میشه ازش انتظار راه رفتن ضعیف و بیهال رو داشت.بلیزرهایی رو دیدم که موتور نوا روشون نصب شده و تازه با اینکه موتور نوا گشتاور بهتری داره اون بلیزرها تک دیف هم شدن و فقط به صورت ضعیف راه میرفتن.تازه موتوری که نام بردید انزکتور هست و مشکلات تعمیرات و ... رو در ایران به دنبال داره و به هیچ وجه نمیتونه اون اتاق رو حتی از روی لبه جوب هم بالا ببره.اگه بخواهید دست کاریش بکنید و موتوری به غیر از موتور خودش نصب کنید شاید موتورهای تویوتا لنکروزر 6 سیلندر 24 والو خطی و یا خورجینی بهتر باشه که انزکتوری هستن و مصرفشون هم کمی کمتره که البته با توجه به بازار فوقالاده ای که اون موتورها دارن قیمت های بسیار بالایی در بازار ابران دارن.
در نهایت به نظر من بهتره از یه ماشین کم دردسر تر و کم هزینه تر امریکایی مثل جیب اهو استفاده کنید و دردسرهای تعویض موتور و ... رو به خودتون ندید.این ماشینی که عرض کردم هم شاسی بلند هست و هم کم مصرفتر و کم اصطحلاک تر و هم اینکه لوازمش بیشتره.
اگه از قیافه اون هم خوشتون نیاد میتونید بلیزر بگیرید که البته اون کاملا متفاوت تره و هم از نظر اندازه خیلی فرق داره و هم مصرف و...
راستی اون دوستمون هم که در مورد قیمت یه نوای سالم سوال داشتن
مطمینا اگه هم بخواهید کم هزینه کنید و هم ماشین بی خرج بخرید نمیشه انتظار داشت که قضیه هزینه های بعدی وجود نداشته باشه و مطمین باشید ماشینی که ارزونتره خرجهای اساسی و ... بعدی رو همراه داره .
به نظر من در شرایط موجود و با همه مشکلات دیگه قیمت یه نوای سالم بدون خرج اساسی زیر 10 میلیون نیست و دیگه نباید دنبال قیمتهای کم بگردید.ممکنه یه ماشینی رو ببینید و همه چیزش به طور نسبی سالم باشه و قیمت کمتری بده ولی قطعا بعد از خرید با توجه به انتظاراتی که از اون دارید متوجه میشید که همه چیزش ضعیف هست و نیاز به تعمیر و بازسازی و تعویض داره .
مثلا من یه کامارو 8 سیلندر خیلی تمیز دیدم که بازسازی کامل شده بود و فوق الاده زیبا بود و قیمتی که براش تعیین شده بود 28 میلیون بود که من با یه حساب سر انگشتی از هزینه ها و دردسرهای بازسازی کامارو متوجه شدم قیمتش به نسبت خوبه .البته معمولا میشه ماشین رو از کسانی که خودشون بازسازیش کردن با قیمت کمتر هم خرید .