نمرات نیومده که نیومده.جالبه 3روزه تو دانشگاه ما اعلام میکنن چون 1هفته از امتحانات گذشته برای دیدن نتایج برین تسویه کنین.کو پس نتایج؟
Printable View
نمرات نیومده که نیومده.جالبه 3روزه تو دانشگاه ما اعلام میکنن چون 1هفته از امتحانات گذشته برای دیدن نتایج برین تسویه کنین.کو پس نتایج؟
امیدوارم سوالات فردا رو زیاد سخت نگیرن و بتونم معدلم رو بالا ببرم . با توجه به امتحانای گذشته این طور میشه گفت تمرکز طراح ها رفته روی فصل ها سخت :n09: اکثرا از فصل های سخت سوال طرح میکنن :n27: منم تو این چند روزه بیشتر وقتم رو روی فصل های سخت گذاشتم امیدوارم قـــــمــــــار رو نبازم :n02: چون ریسک کردم :n10:
مشکل من سر اینه استاد نامرد گیر آدم نیوفتهکد:بحث اصلی الان سر چیه ؟ سر نمرات اعلام نشده یا درس های سنگین و سخت ، یکی بگه قضیه چیه ؟ :|
میان ترم بهم داد بود 5 الان رفتم نوشته 4 :n03:
واسه نمره گدای هم کنیم به ما نمره نمیدن
مگه امتحانتون تموم شده ؟کد:نمرات نیومده که نیومده.جالبه 3روزه تو دانشگاه ما اعلام میکنن چون 1هفته از امتحانات گذشته برای دیدن نتایج برین تسویه کنین.کو پس نتایج؟
ما تا 7 ام امتحان داریم:n26:
عجب ... امکان نداره الکی نمره کم کنه ... چه درسی ؟نقل قول:
آره برای من امروز تموم شد.البته در لفظ میگم تموم شده، در اصل ترم بعد دوباره خدمت حداقل 2تای از درس های این ترم خواهم بودنقل قول:
منتظره تا اولین نمره بره تو سایت تا پشت هم نمره ها وارد بشه .... فعلا که خبری نیست .....
5شنبه حسابرسی 2 دارم .
خدا میدونه که چقدر مشکلات دارم تو زندگی اما همیشه سعی کردم وقتی میام اینجا با روی باز بیام تا بچه ها یکم بخندن و امیدشون بیشتر شه .....
اگه بعضی ها فکر میکنن که کارم خودشیرینی یا .... باشه دیگه اینجا پست نمیدم و فقط از مطالب دوستان استفاده میکنم .....
خواستم هرچند کوچیک هم شده به دوستان تو سوالات کمک کنم ......
هیچوقت به خودم اجازه ندادم در مورد کسی قضاوت کنم ....... تنها زمانی میتونم قضاوت کنم که از تمامی شرایط زندگیش اگاه باشم که بالطبع امکان پذیر نیست ......
همه مشکلات دارن ..... اگه از دوستان کسی مشکلی داشت تاجایی که بتونم کمکش میکنم .... امیدوارم شما هم یکم امید به آینده داشته باشید . آدمی با امید که زندس ....
فدای همه ی بچه های گل پیام نور . یا علی
ابلیس (:n02:) من که به شخصه خیلی با پست هات حال میکنم :n09: مخصوصا تیکه های شعر وارت :n02:
مهدی امتحاناتت کی تموم میشه ؟
پ.ن : امضات چقدر غم انگیزه :n03:
لطف داری .نقل قول:
من 8 بهمن . ( 4تا امتحان مونده )
در مورد امضام بزار چیزی نگم .
مهدی جان به قول شاعر : خنده را معنی ز سرمستی مکن ... آنکه میخندد غمش بی انتهاستنقل قول: