سلام ، میخواستم ببینم شرایط خرید اعتباری برای مگان هست ؟
سلام ، میخواستم ببینم شرایط خرید اعتباری برای مگان هست ؟
سلام . میخواستم بدونم تا 15 میلیون به نظرتون چه ماشینی میشه خرید . واسه دانشگاه و اینجور چیزا دیگه :دی
جوان پسند باشه و بشه اسپورتش کرد ! :21:
هم دست دوم هم نو فرقی نمیکنه نظراتتون رو بگید ممنون .
البته ملاک های شما جوون پسند و اسپرت کردننقل قول:
خودروهای صفر کیلومتر میشه 206 تیپ 2 - پژو 405 SLX با موتور TU5 - تندر 90 E2
خودروهای کارکرده پژو 206 تیپ 5 - پژو 206 SD V8
سلام .بله شرایط اعتباری داره ولی فقط برای مگان 2000 اتوماتیکنقل قول:
از شرایط جدید دهه فجر اطلاعی ندارم .
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
نظر من هم 405 SLX و 206 تیپ 2 است.نقل قول:
البته بین خودمون باشه واسه کارای دانشجویی:40: با این حدود قیمت هیچی بهتر از 206 جواب نمیده:31:
دوستان این قیمت هایی که سایت فروش اینترنتی ایران خودرو اعلام میکنه برای همه جا ثابته؟ یعنی برای شهرستان باز هزینه جدا می گیرن برای حمل از تهران تا شهرستان علاوه بر این؟؟ یا همون قیمت تحویلت میدن؟
نقل قول:
قیمت هایی که شرکت اعلام میکنه برای تمام کشور ثابت هست و شامل هیچ هزینه دیگری نمیشه.
دنبال يه مزدا 323 تر وتميز هستم ترجيحا تيپ 3 يكي دو هفته اي هست كه آگهي ها رو زيرو رو ميكنم تميزاش اكثرا دست دلالاس كه قيمت هاي فضايي ميگن چاره چيه؟
تهران بورس نمايشگاههاي ماشينش كه بشه اينجور چيزي توشون پيدا كرد كجاست؟
نقل قول:
نهران خیابان مطهری
عباس آباد
شریعتی
فکر کنم سری بزنی بد نیست.
با سلام و تشکر از دوستایی که زحمت جواب و میکشن ، سوال من اینه که با 5/500 تا نهایت 6 ملیون شما چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟
1- ضمنا پراید 141 مدل 86 بدون رنگ بدون بیمه فنی سالم چند می ارزه الان که بهمن 90 هستیم؟ 141 دوگانه سوز کارخانه ای
2 -ایراداتی که در مورد 141 میگن مثل بدفروش بودن و مشکل دید عقب و لرزش عقب تا چه حد درست است؟
3 -و سمند 80 چند می ارزه فنی سالم دو طرف رنگ عقب و جلو پلمپ؟ با 6 سال خواب ماشین
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام و دست درد نکنه به دوستان خوب
1- با 5/5 ملیون تا 6 ملیون چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟
2- 141 مدل 86 اسفند ماه دوگانه کارخونه بی رنگ تمیز موتوری سالم اما بدون بیمه چند می ارزه؟
3- سمند 80 بغل رنگ موتور سالم با 6 سال خواب چند می ارزه؟