نقل قول:
صدای تیک که میاد پشت سرهم است ؟ اگه هست با چه فاصله ای زده میشود ؟
Printable View
نقل قول:
صدای تیک که میاد پشت سرهم است ؟ اگه هست با چه فاصله ای زده میشود ؟
اگه هارد دیتکت نمیشه باید بدید بیرون با رابط و دستورات هایپرترمینال فریم ویر به حالت قبل برگرده یا با pc3000 درست بشهنقل قول:
سلام
من یه هارد 500 GB دارم که در طول سال همیشه به کامپیوترم که هاردش 160GB هست، به عنوان هارد دوم به صورت هارد به هارد وصله. امروز این هارد500 رو از کامپیوتر جدا کردم و دوباره که وصل کردم زمانه بالا اومدن ویندوز پیغام میداد که باید تمامیه درایور های هارد 500 رو چک کنه.
شروع به چک کردن میکرد ولی چک کردن همهی درایورهاش نا موفق و نیمه کاره میشد و بالاخره ویندوز بالا میومد به سختی اما تو ویندوز خبری از هارد 500 نیست، بردم تعمیرگاه، گفت هاردت کارش تمومه.هارد روشن میشه و داخلش انگار میچرخه ولی هیچی بالا نمیاد.
راهی نداره که به اطلاعات داخلش برسم؟ خیلی اطلاعاتش حیاتیه، کمکم کنید خاهشا!!![SPOILER][/SPOILER]
این هاردی که ویندوز روشه (وین تازه نصب شده) یه جورایی دائم در حال کاره و باعث کند شدن ویندوز هم شده
هارد 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد دوم
با hdd genaration اسکن شد بد سکتور پیدا نکرد
با HDD.Low.Level.Forma هم فرمتش کردم
هارد 2
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درود بچه ها ببخسید من سوالم سخت افزاری نیست ولی راستش بچه های اینجا از تالار نرم افزار بیشتر تو هارد وارد هستند. مشکلم اینه که چه فلش مموری چه اکسترنالم رو به سیستم وصل میکنم نمتونم safe remove کنم.با برنامه unlocker هم میخوام ازاد کنم نشون نمیده چه برنامه هایی در حال استفاده هست.راهی هست بتونم بفهمم چه برنامه ای سیریش شده به اکسترنال یا فلشم ؟ مرسی
هارد 500 تو بایوس دیتکت میشه ؟ اگه تو بایوس دیتکت میشه وقتی وارد ویندوز شدین از disk managment و تب health نرم افزار hd tune برای این هارد عکس بدیننقل قول:
هر دو هارد که اوضاعش خوب نیست برای هارد اول هم بدسکتور و سکتور delay است که باید با hdd regenerator در مود scan and repair کامل هارد رو اسکن کنید تا بدسکتورها برطرف شود در مورد ارور ultra dma باید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم بررسی کنید بایوس مین رو هم آپدیت کنید در مورد relocated sector اگه با این کارهانقل قول:
درست نشد و مقدارش بیشتر میشد کاری از دست شما بر نمیاد و باید ببرید برای تعمیر وگرنه هارد fail میشه
سلام اگه سیستم ویروسی نباشه و برنامه ای از داخل دیوایس فعال نباشه چند روش است یک روش ریست کردن explorer است و یا همون موقع که دیوایس وصل است سیستم رو log off کنید و دوباره که وارد شدین سیف ریمو کنید روش بعدی استفاده از نرم افزار safly remover است که مواقعی به درد میخوره که یک پروسس اجازه سیف ریمو رو نمیده این نرم افزار اون پروسس رو force end میکنه و دیوایس سیف ریمو میشهنقل قول:
نه فقط یک بار صدای تیک میاد.مثلا بعد یک ساعت دوباره که بخوام درایوشو بازکنم باز صدا تیک میدهنقل قول: